<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Friday, January 9, 2015


so aku punye penat memang xhilang..nak mengeluh jga lah..geram aku dgn fadil ni ..aku dah buat keputusan better break up jerk lah...aku letak pic aku dgn zainol..okay sbb dia member aku..so aku letak kat wechat..aku xde pun update caption he is my prince or what ever lah..kan ...dah dia jeles..geram .dgn aku.tau pulak..time aku dia update name mcm nme gf dia tu bagai..lpas tu ckp adik angkat..aku mmg ckp sorry lah aku xmampu nak bgi peluang ketiga utk dia..aku pun ade kehendak aku jgak aku bukannya brg yg boleh beli ade diskaun..minx lgi diskaun mcm tu..ni bukan #ENDYEARSALES..okay..aku pun dh buat keputusan yg lpas ni mmg aku nak hidup care aku ..study btul2 xyah pikir pasal bnde2 ni lgi..aku kat jb pun seminggu jerk..so aku nak jmpe dia kali terakhir jerk..aku dah pasrah aku tau dia utk eyka n bukan utk aku..cukup lah ...and aku nak dia terima hakikat..aku x smpurna dan aku bukan pmpuan yang layak utk dia.okay...banyak lagi aku nak pkir..tau x..aku x suke lah bile poksu dia masuk campur tanye aku..sbb bgi aku ni bnde settle dua jerk..x yah ade yg ketige or keempat...aku bosan..bile dia ckp yerk lah dia kan ikut cre kg...ape smua..aku xde pun pkir2 bnde2 tu k...so ni mmg keputusan aku..dan ..aku x kan berganjak..

Out Of Bounds:D
6:48 AM