<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, January 13, 2015


okay hari ni aku jumpe fadil for the last time..im really with him..okay fine dia pulangkan brg2 aku blk...tpi bnde aku xleh terime ape dia ckp..sakit tau hati aku..aku mmg makin marah makin sakit hati dgn dia.....fine dia nak back up eeka ...teruskan lah..tpi dia sebut pasal ex aku..ape yg dia ckp kat aku smua x btul..aku xde ape2 kat sini..kat kl  ni.dunia kedua langkah aku...sdangkan makn aku pun kat sini x ckup ...xboleh aku nak pikir ape yg dia ckp...terpulang kat dia nak ckp aku buat ape2 kat kl ni..aku cme shopping haritu jerk..sbb nak lepas kan tension aku..aku kwn dgn spe jerkk dgn sathis ..itu pun indian boy ...hey x fhm aku dgn dia..tdi lpas dia hntar aku blk..mmg aku rse nak nangis dgn tuduhan dia tu....so aku pun ape lgi..aku makan dlu.sbb lapar pulak perut ni .amek duit smua..keluar kerete gi jmpe member2 aku smua..and then aku ajak boy teman aku gi tindik telinge .aku marah sgt smpai aku xleh nak control marah aku....biar lah sakit tindik telinge ni...aku tindik banyak2..biar lah sakit mcm ape ..aku dah x peduli..ingt nak shisha ke ape..tpi xpe lah..amek rokok jerk...layan ..fine dh xde spe leh kongkong aku..so terpulang lah aku nak  amek ape pun..aku xksah.aku dgn dunia aku.lantak lah org nak ckp ape..hidup masing2..stu kotak tdi lpas gian jgak aku..aku tdi gi desa rakyat jap dgn cha,boy,pipie and bobboy,,so aku ckp lah dgn dorg aku nak bwak motor..dri pg smpai jb...pergh rindu sey nak bwak motor cm ni..dh lme x bwak motor mcm ni..aku blk tdi pkul 23 pgi jgak..mama dok call jer..nasib mama x marah ....lpak kat rumah pipie..aku ingt nak tdur jerk situ..sbb dh pnat..tpi xpe lah..esok2 jerk lh aku tdur..lgi pun..esok ptg nak blk kg dh...so tu jerk lah..
  
tdi aku buat..sakit x sakit..belakang pikir

Out Of Bounds:D
12:17 PM