<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Sunday, December 21, 2014


#backtomyhome

okay so aerun dah memang ade kat jb...esk pgi nak blk kl....sbb next week stu lgi ade final paper..so mmg nak study lah.duduk jb madah  malas jerk..sbb tu nak balik kl awal sikit ..biaselah malas sangat kalau duduk jb ni....hurmm lagi pun nnti leh balik serdang...hurmmm....tu yang best nye...hurmm..k lah bye...

Out Of Bounds:D
11:24 AM

♥Tuesday, December 16, 2014




taw x..aku sedih lah harini..sedih kot..sedih sgt aku buat kerje utk presence salah
dax group aku bukannye bantu..tau complain..cube bagi cth..aku risau sgt dgn sem aku..takut x
naik.result aku klu teruk ni matilah mak..
haishh...aku terigin sgt nk present dgn style mcm ni
emo style..yow mmg gempak lah kan...heheheee..
tpi aku bkn lelaki ok....

Out Of Bounds:D
12:19 AM

♥Thursday, December 4, 2014


hey stalker....hurmm aku xtau nak cter tentang life aku kat sini..smua berubah..entah knape kekadang hubungan kekadang dgn fadil pun turun naik jerk....hurmm aku letak tepi jerk lah..sbb aku xnak lah buat bnde2 mcm ni gnguan utk aku..hurmsyg kat dia mmg syg..tpi kadang2 ayat dia marah tu mmg buat terase lah..tpi dia xkesah pun .pasla tu..aku ni dh lah sensetif..humm...kwn2..okay entahlah roomates ni....okay aku kekadang geram dgn eeka..tpi ..aku pun kene start kasar dgn dorg...xnk lah lembut..pnat lah..pnat ape...pnat sbb kte nk respect org....lgi pun...aku malas lah..hurmm ..nk tdur jerk rse..sbb taip nipun dh buat germm

Out Of Bounds:D
12:27 AM