<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Friday, November 7, 2014


ape aku buat ni..hurmm...yerklah..tdi aku ade exam...byangkan lah..aku boleh lalai..Ya Allah mase tu aku,,,xtau nk ckp ape...aku sedih sgt lpas aku habis paper jerk aku nangis..aku xtau lah ade org perasan ke x..yg aku tau mse aku nangis tu faris nmpak .n mse aku otp dgn fadil...alief sergah aku..dh lah mse tu mkew aku tngh nangis..mmg terperanjat kt..terus aku blk,,.aku blk sorg2.tau x..aku kecik hati sgt..birthday iqmal aku xwish pun stu kelas wish dia.mse birthday aku iarlah xde pun dorg wish ..xpelah aku xpnting..aku ikut pilihan kedua ayah aku utk study blk kat johor..hurm tu adelah pilihan yg paling gile aku buat..aku nk teruskan blajar kat sini..aku skew tmpat ni.walaupun aku tau aku x pnting..tpi biarlah..aku buat life aku dgn kwn imaginasi aku..ckp dgn dia... lpas tu ...hurmm..okay ..tolak tepi..aku pun dh malas nk rapat dgn dorg..aku quit dri group tu xde spe tnye knape..sbb xperasan kot..hurmm..k lah aku fhm..opp yerkk..aku xnk layan bdak arab tu..walaupun aku tau dia nk aku ..tpi aku xnk ..lah..walaupun dia byk duit .aku tetap xnk..sbb aku lbih sygkan fadil..lelaki pertama yg boleh terima aku..perangai gile aku ni..emo x bertempat...mnje sgt...hehheheheheheh..k lah aerun..esok aku nk stle kan

Out Of Bounds:D
7:43 AM