<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, November 6, 2014


hari ni aku punye mood mmg kurg sikitlah ..tpi aku xkan lpaskan something tu kat org lain..biar lah org nak ckp aku ape..jiwa emo mcm bodoh ke ape..bgi aku dorg lgi bodoh sbb xpernah cbew fhm org lain...cme tau kutuk kate n gossip..ershh..aku x heran n aku xpernah heran smua tu...normallah ..bgi aku..aku amek something tu masuk telinge kanan kluar kiri...okay..aku buat bodoh jerk bnde2 mcm ni.skurang-kurangnye aku x hipokrit...aku ni jenis x smpai hati tau..aku xsmpai hati nk buat org....aku cpat kecian..tpi xpe lah biar org buat aku..tpi sbb aku bukan org mcm tu..lahh..sbnarnye hari isnin hari tu aku gi lpak rumah cousin aku,,,,,,kat sini..n pgi tu terus g klass lah..aku siap kol sarah..aku ckp lah..suruh bgi tau wiyah..n pgi tu mse birthday aku..tau x...aku msuk dia happy aku tnye npe..awak risau ke...okay dia ckp ape...xar mne ade...so aku pun leh detect yg dia bukan jenis kwn yg baik.jujur aku ckp aku xjmpe kwn yg boleh jdi bff lgi kat sini..aku bkan jenis yg ikut telunjuk org..okay..lgi stu...aku terus lah gerak smlm aku lpak rumah kwn aku ....sbb yerklah rumah dia apartment...aku kluar pun aku blajar...bkannye x belajar...lpas tu aku tau dorg kutuk aku blakang2..aku xblk ke ape lantak aku lah..asal xkol aku...klu dorg btul care pasal aku..aku malas dh skrg ni...aku diam better..sbb dorg pun bkannye amek tau pasal aku....hurmm aku mmg lah okay dgn akish ..tpi akish slalu sakit....tu masalahnye..

Out Of Bounds:D
4:10 AM