<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, November 20, 2014


ea bru aku perasan ,,aku xpost cter..korg yg follower mmg x buka blog ni kan,,okay2 ...nk cter ape ekk..hurmm aerun mmg byk gmbar dlm phone ni mmg x upload pun..malas lah ..law dlu rajin lah...x mcm mse zaman sekolah senang unifi smua lju ni smua kne sndiri...warghh rindu jb..okay ..ni cter aerun pasal partner writing .okay mmg .x ske lah kne partner dgn budak yg nme "makcik gorgeous" ni ..better buat sendiri..mmg dia ade idea bagus...tpi dia skew merendahkan orang .tpi itu xbermakne aerun boleh kalah..hey ...kne kuatt...ni pun post cter kat lib.byangkan lah assignment buat partner dgn org yg kte x ske..dgn org yg annoying ..hurshh mmg giler lah kan..alhamdulillah assignment dh pastt..i wish xde buat assignment partner sbb mmg xnk ..xske lah.duduk dgn partner adoy mg bored kot...hurmm tau lah bdak shah alam tpi x yah lah nk tunjuk bagus sgt.....xske dgn org yg ske rendahkan org.kau bagus mcm mne skali pun ...xbermakne kau sempurna..hurmm.....kekadang sedih jgak...tpi ..aku tolak tepi jerk bnde tu....aku malas lah..nk taruk bnde ni kat tngh2...ea k lah .esk lah smbung ..op  pasal akish  x tau nak ckp ape sbb ape yg ade kat aku skrg..niaku xrse ape dia rse..berhadapan dgn bnde2 makhluk pelik tu........hurmm kwn2 aku slalu tanye aku ..okay boleh bayangkan x korg kat tempat aku..kat tmpat org yg xmampu terangkan ape yg jdi n nak back up seseorang ..tpi seseorang tu x hiraukan kite.adoy aku susahlah nk ckp.biar tu jdi rhsia n cerite aku...okay...yg penting hubungan aku n fadil...heyy taiko..rindu lu lah bro..hhuhuhhuhuhhuhu..syg dia sgt2..


Out Of Bounds:D
8:14 PM