<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, November 11, 2014


semenjak sarah massuk hospital aku rase aku dgn wiyah n eeka mcm rapat..tpi bile dia ade,rse mcm rindu gler...xtau lah  kan knape maybe sbb aku slalu kne tolak tepi..op yerkk...lgi stu smlm eeka buka stu lgu ni..okay dlm  lgu tu buat aku rindu kan nenek aku..tetibe jerk rindu..buka jendela..aku menghadap permandagan kat mane yg bgi aku ..bnde pertama aku dh berjaya adelah belajar kat kl...n ni yg aku minx..n skrg aku rindukan nenek aku,..tetibe rse rindu entah org tua tu mcm mne kat kg..klu dpt peluang cuti pun mcm x smpat lah nk blk sne..sbb xlme kan cuti..aku pun tngh bz skrg..ceh aayatt bz ke..kire bz lah jgak sbb nk siapkan mcm2 assignment lah ape kan smua ni..madah pun aku masak sendiri malas nk beli2..yerklah..law ade dapur mmg aku masak...yerk lh ..masak something ,aku terasa nak mkn lemak pisang yg nenek aku masak...sdap tau...nk makan makanan kg ni...hurmm..:(..ingt nk col nenek aku ni.tpi tngh xde kredit....hurmm.xpe lah mungkin tngh xde peluang kot..insyaallah nnt adelah peluang.okay dh nk start kelas....

Out Of Bounds:D
4:04 PM