<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, November 27, 2014


hurm....hri ni mlm maybe aku tinggal sorg2 lah..hurmm aku kekadang x fhm lah dgn family aku ..sbb dorg x bgi aku blk jb..tpi aku tngok kwn2 aku mak dorg kemain risau asyik  suruh dorg blk jerk....hurmm siap col suruh blk hri ni...aku mesti daddy ckp xyah blk.padehal nk kire parents kwn2 aku dgn aku ..berbeze ..hurmm..aku letak diri kat tmpat..yg positif jerk lah...walaupun sedih...tpi entah lah,,xpe lah...biar lah duduk sini ....

Out Of Bounds:D
7:04 PM


I PUT MYSELF IN THIS AREA...
FINE X NAK MENGELUH..TAPI...err...x tauu ckp cm mne...sbb seriuss sakit hati dgn buat kerje last minute..fine hri jumaat ni nk setlekan pelan2 smua ..snang sikit nnt..hurmm...lepas tu terus belajar cm biase....jap lgi ade presentation..okay aku dedarr sikit ni...hurmm ....tpi smua bnde tolak tepi ..err  geram pulak tngok M D...B...makcik diva bandar tu..okay dia n kuncu2nya....hahhahahaha bende bodoh ape aku merepek ni...yg pnting...tau x ape...hurmm...aritu gaduh dgn fadil aku marah terus baling phone..mmg aku marah sgt ..tpi last2 okay lah..x tau lah ape...roomate aku ckp.sbb aku percaya roomate aku bukannye baik sgt kan..kann..okay so tdi aku marah dgn iqmal sbb dia skew buat kjew ambil sambil lewa tau x...lpas tu..ismat tdi suruh aku bce..aku terus marah dia ....aku ni terukkan ..urmm entah lah...hurmm.....tutttt..x tau nk ckp ape..tpi aku mmg nk blk jb,,,rindu fadil sgt2...hurmm dh lah...

Out Of Bounds:D
12:42 AM

♥Sunday, November 23, 2014


hurmm..sedih lah jumaat ni ade aktiviti dkat  klcc..hurm ckp dgn fadil nk beli bju baru,dia marah hurm..,,:'(.xkan lah aerun nk pakai bju tshirt lme dgn sluar jean nnt nmpak bntuk badan ..fadil xfhm..sakit hati..sgt..aerun dh lme perhatikan tshirt tu....nk tau x...hurmmm mcm xnk pergi jerk nnt,:(:(

Out Of Bounds:D
8:07 AM

♥Friday, November 21, 2014


victoria..secret...



 


slalu lalu kedai ni..asyik lalu jerk..nak sgt perfume ni...
3 rm 140...
tpi bile pikir blk xboleh lah..harge tngh promosi pun xde duet nk beli..
sedih lah..tngok kwn aerun beli ..untunglah nmpak berkenan 
jerk terus beli....wiyahpulak okay lah bulanan tunang dia bank in duit..
law xde duit jerk tunang dia bank in...hurmm sarah  pun sme..
eeka pulak under peneraju so x risau lah pasal duit..aku jerk 
lah risau..sbnarnye rm300 sebulan aku minx tu mmg x cukup ..law nk ikut kan.
rse mcm nk kerje jerk..tpi penat lah belajar smbil kerje ni..
lain tau rse...penat tu...
hurmm
perfume ni hanya mampu usha jerk lah..xmampu nk beli..
fadil pun mmg xkan kasi aerun beli 
;'( ;'(

Out Of Bounds:D
11:09 AM

♥Thursday, November 20, 2014


ea bru aku perasan ,,aku xpost cter..korg yg follower mmg x buka blog ni kan,,okay2 ...nk cter ape ekk..hurmm aerun mmg byk gmbar dlm phone ni mmg x upload pun..malas lah ..law dlu rajin lah...x mcm mse zaman sekolah senang unifi smua lju ni smua kne sndiri...warghh rindu jb..okay ..ni cter aerun pasal partner writing .okay mmg .x ske lah kne partner dgn budak yg nme "makcik gorgeous" ni ..better buat sendiri..mmg dia ade idea bagus...tpi dia skew merendahkan orang .tpi itu xbermakne aerun boleh kalah..hey ...kne kuatt...ni pun post cter kat lib.byangkan lah assignment buat partner dgn org yg kte x ske..dgn org yg annoying ..hurshh mmg giler lah kan..alhamdulillah assignment dh pastt..i wish xde buat assignment partner sbb mmg xnk ..xske lah.duduk dgn partner adoy mg bored kot...hurmm tau lah bdak shah alam tpi x yah lah nk tunjuk bagus sgt.....xske dgn org yg ske rendahkan org.kau bagus mcm mne skali pun ...xbermakne kau sempurna..hurmm.....kekadang sedih jgak...tpi ..aku tolak tepi jerk bnde tu....aku malas lah..nk taruk bnde ni kat tngh2...ea k lah .esk lah smbung ..op  pasal akish  x tau nak ckp ape sbb ape yg ade kat aku skrg..niaku xrse ape dia rse..berhadapan dgn bnde2 makhluk pelik tu........hurmm kwn2 aku slalu tanye aku ..okay boleh bayangkan x korg kat tempat aku..kat tmpat org yg xmampu terangkan ape yg jdi n nak back up seseorang ..tpi seseorang tu x hiraukan kite.adoy aku susahlah nk ckp.biar tu jdi rhsia n cerite aku...okay...yg penting hubungan aku n fadil...heyy taiko..rindu lu lah bro..hhuhuhhuhuhhuhu..syg dia sgt2..


Out Of Bounds:D
8:14 PM

♥Tuesday, November 18, 2014


hhahahaha..okay fine aku mmg byk assigment nk amek gmbar pun malas..malass doee..okay insta jerklah..jdi tmpat aerun aktif..rindu gler kot kat jb..adoy ..kat kl mmg best tpi..rserindu  nk blk jb klu boleh setiap minggu nk blk..hehehhehehe..mcm kaya sgt ..hurmm ..k lah ..xde bnde nk cter sgt..cme pasal smlm aerun dh siapkan assigment .pkul 4 pgi..tpi still blk lmbat..dri kelas..lmbat giler..pkul 9 mlm.tpi smpai rumah pkul 12.lebih nasib ade bdak2 kat kl ni yg member aerun..minx dorg amek..dh lah tinggal aerun perempuan sorg jerk smlm....

Out Of Bounds:D
4:10 PM

♥Monday, November 17, 2014


aku x tau nk ckp mcm mne tpi aku marah jgak kat partner writing aku..zie sbb yerklah dia kutuk aku blkg2...aku tau lah kau pandai...kau terer english x mcm aku...kau kire untung x jauh dgn family...yerklah kau boleh lah action kau kaye..tpi aku x skew lah jdi hipokrit...kau kutuk pasal aku..n kau tngok lah org akan kutuk pasaL kau.....hurmm marah2sgt marah..aku anggap possitive jerk..aku tolak tepi sbb aku byk lgi assignment nak pikir tau x...penat ..hurmm rindu Fadil sgt2

Out Of Bounds:D
6:52 PM

♥Friday, November 14, 2014


caraku dan bukan cara kau....


hurmm..okay aku sbnarnye nk ckp cm mne ekk...aku ckp terus terang aku kutuk spe ke dlm blog ni..tu terserah kat aku..aku xskew org bce blog ni n komen itu ini.marah or what ever..peduli pulak aku....kau nak marah kau buat blog kau.aku ckp jujur ikut hati...aku tulis ape aku rse dn aku xtulis ikut ape yg ko rse..hurhshh aku bru potong rmbut..potong sndiri..xtau jdi ape hahahahha..nk rmbut yg aku syg ni..mcm biase.....nnt aku pos rmbut cm mne...hahahhaha..okay2 aku ckp dgn abg long fadil aku pasal rmbut bru dia ckp mcm gangster..like 1st time we meet..yeahh...hahhahaa..aku tdi,,wiyah marah..aerun awak potong rmbut eaa..abis lah..hahhahahah..xpe lah layan jerk lah..aku pun bukannye buat salah..terserah kat aku pilih yg mne..lgi stu assignment jgn ckp lah byk kot doe...adoy..pening pale otak ni..nnt nk g bukit bintang lgi yeyeahh jerk lah..


aku tibai rmbut aku cm ni,,hahhahaha..syg rmbut aku.
fadil pun x marah..yerk lah .emo style itulah sye..
ko diam okay..jgn nk ckp bukan2 :P:P

esok nk jln2 ...

Out Of Bounds:D
8:12 AM

♥Tuesday, November 11, 2014


semenjak sarah massuk hospital aku rase aku dgn wiyah n eeka mcm rapat..tpi bile dia ade,rse mcm rindu gler...xtau lah  kan knape maybe sbb aku slalu kne tolak tepi..op yerkk...lgi stu smlm eeka buka stu lgu ni..okay dlm  lgu tu buat aku rindu kan nenek aku..tetibe jerk rindu..buka jendela..aku menghadap permandagan kat mane yg bgi aku ..bnde pertama aku dh berjaya adelah belajar kat kl...n ni yg aku minx..n skrg aku rindukan nenek aku,..tetibe rse rindu entah org tua tu mcm mne kat kg..klu dpt peluang cuti pun mcm x smpat lah nk blk sne..sbb xlme kan cuti..aku pun tngh bz skrg..ceh aayatt bz ke..kire bz lah jgak sbb nk siapkan mcm2 assignment lah ape kan smua ni..madah pun aku masak sendiri malas nk beli2..yerklah..law ade dapur mmg aku masak...yerk lh ..masak something ,aku terasa nak mkn lemak pisang yg nenek aku masak...sdap tau...nk makan makanan kg ni...hurmm..:(..ingt nk col nenek aku ni.tpi tngh xde kredit....hurmm.xpe lah mungkin tngh xde peluang kot..insyaallah nnt adelah peluang.okay dh nk start kelas....

Out Of Bounds:D
4:04 PM

♥Monday, November 10, 2014


Bkan aku nk ckp Sper.tpi aku sakit hati lah..aku asyik diam jerk.smpai ape2 hal aku meng#alah..asyik aku jerk..geram btul aku tngok..hurmm aku harap dpt stu cuti pnjang sbb aku btul nk kan cuti tu..aku pnat lah..aku bosan bler aku buat baik dgn org tpi org balas lain dgn aku.stu lgi. Err..aku dpt partner dgn zie..ok.dia ni level pandailah.nmpk pun mcm kayaa..sometimes jeles jgak dgn dorg yg family kerje kat sini.. sbb yerkk lah..aku jeles pergi blk parents dorg hntar..hurmm aku mesti mama aku malas nk hntar..hurmmm...mama aku mne nk hntar2 ni.bler aku lmbat ke aku minx tlg org lain bkan dia..daddy pun sme..bkannye jem pun jb tu..tpi..errmungkin tu bkan rezeki utk aku.kot..k lah korg doakanlah smoga aku boleh duduk kat sini dgn keadaan aku dgn smua. Perkara n rse bahagia tu..ok..

Out Of Bounds:D
7:57 AM

♥Friday, November 7, 2014


ape aku buat ni..hurmm...yerklah..tdi aku ade exam...byangkan lah..aku boleh lalai..Ya Allah mase tu aku,,,xtau nk ckp ape...aku sedih sgt lpas aku habis paper jerk aku nangis..aku xtau lah ade org perasan ke x..yg aku tau mse aku nangis tu faris nmpak .n mse aku otp dgn fadil...alief sergah aku..dh lah mse tu mkew aku tngh nangis..mmg terperanjat kt..terus aku blk,,.aku blk sorg2.tau x..aku kecik hati sgt..birthday iqmal aku xwish pun stu kelas wish dia.mse birthday aku iarlah xde pun dorg wish ..xpelah aku xpnting..aku ikut pilihan kedua ayah aku utk study blk kat johor..hurm tu adelah pilihan yg paling gile aku buat..aku nk teruskan blajar kat sini..aku skew tmpat ni.walaupun aku tau aku x pnting..tpi biarlah..aku buat life aku dgn kwn imaginasi aku..ckp dgn dia... lpas tu ...hurmm..okay ..tolak tepi..aku pun dh malas nk rapat dgn dorg..aku quit dri group tu xde spe tnye knape..sbb xperasan kot..hurmm..k lah aku fhm..opp yerkk..aku xnk layan bdak arab tu..walaupun aku tau dia nk aku ..tpi aku xnk ..lah..walaupun dia byk duit .aku tetap xnk..sbb aku lbih sygkan fadil..lelaki pertama yg boleh terima aku..perangai gile aku ni..emo x bertempat...mnje sgt...hehheheheheheh..k lah aerun..esok aku nk stle kan

Out Of Bounds:D
7:43 AM

♥Thursday, November 6, 2014


runninglife...

aku ni mcm org yg lri ker..hurmm..esk nk exam..sbnarnye aku ni knape...ershhh....aku slow lah...slow sgt...ershhhh..adekah aku yg bersalah.....entahlah...kan ...err..
.death..deathdeath...th//e blood roses ....
hidup x smudah ape yg aku byangkan..xsmua org mudah terima kita..
aku lebih ske sndiri.teringat pulak mse dunia sebelah aku sana
hurmm..aku berckp dgn dia..dan aku sntiase rse..
bercakap dgn something yg aku rse
org xkan nmpak dia..
dan xkan perasan dia..thanks utk kawan halimunan aku..
sbb hadir bile aku keseorangan..dan x berteman..teringin jgak nk jdikan dia
salam perkenalan utk kwn2 aku yg lain..tpi aku xmampu 
buat smua tu,sbb aku xmampu tarik dia dri dunia imaginasi
ke realiti..kecuali..raja imaginasi membenarkan nya...
in mirror..thank..

Out Of Bounds:D
6:22 AM


hari ni aku punye mood mmg kurg sikitlah ..tpi aku xkan lpaskan something tu kat org lain..biar lah org nak ckp aku ape..jiwa emo mcm bodoh ke ape..bgi aku dorg lgi bodoh sbb xpernah cbew fhm org lain...cme tau kutuk kate n gossip..ershh..aku x heran n aku xpernah heran smua tu...normallah ..bgi aku..aku amek something tu masuk telinge kanan kluar kiri...okay..aku buat bodoh jerk bnde2 mcm ni.skurang-kurangnye aku x hipokrit...aku ni jenis x smpai hati tau..aku xsmpai hati nk buat org....aku cpat kecian..tpi xpe lah biar org buat aku..tpi sbb aku bukan org mcm tu..lahh..sbnarnye hari isnin hari tu aku gi lpak rumah cousin aku,,,,,,kat sini..n pgi tu terus g klass lah..aku siap kol sarah..aku ckp lah..suruh bgi tau wiyah..n pgi tu mse birthday aku..tau x...aku msuk dia happy aku tnye npe..awak risau ke...okay dia ckp ape...xar mne ade...so aku pun leh detect yg dia bukan jenis kwn yg baik.jujur aku ckp aku xjmpe kwn yg boleh jdi bff lgi kat sini..aku bkan jenis yg ikut telunjuk org..okay..lgi stu...aku terus lah gerak smlm aku lpak rumah kwn aku ....sbb yerklah rumah dia apartment...aku kluar pun aku blajar...bkannye x belajar...lpas tu aku tau dorg kutuk aku blakang2..aku xblk ke ape lantak aku lah..asal xkol aku...klu dorg btul care pasal aku..aku malas dh skrg ni...aku diam better..sbb dorg pun bkannye amek tau pasal aku....hurmm aku mmg lah okay dgn akish ..tpi akish slalu sakit....tu masalahnye..

Out Of Bounds:D
4:10 AM

♥Tuesday, November 4, 2014


Birthday thn ni mcm xmenarik mne lah..sbb ape2.kwn2 aerun kat sini xde pun yg taw...sedih sgt taww...
Yerklahh roomates pun xingt.smua xtaw..So mmg sedih lah.i ckp dgn sathis tdi..ershh its not same mcm.    dlu yerklah kan..tpi xperlah aku dpt wish dri mama n daddy pun its enough dpt me..aku mmg dh xharap pde birthday aku..sbb bgi aku xpenting dh...xde mkne ape. Pun.rindu mse dgn rina..rindu lah kot makcik tu..yg pnting nasib azrul ingt tasya ingt..hurmmm...xcelebrate pun..hurmmm..xtau nak ckp mcm mne...bosan  dh lah boring..lpas tu...hurmm taw x Sorg aerun rse mcm hurm.. mcm ni dlm gmbar ni.. ok....


Out Of Bounds:D
9:38 AM