<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Friday, October 31, 2014


hari ni jln2 dgn mamacu n abg...dh nak blk kl dah ni..tpi mcm ,,,sedih lah..entah knape ..rse hri ni mcm ade something jerk dgn fadil...xtau lah dia ade marah ke ape ke.r..hurmm sbb dia reply mcg pun pendek2 risau jgak kekadang..hurmmm..xtau knape aku terkadang teringat kenangan silam...buat aku rse mcm..hurmm aku syg fadill syg sgt2..walaupun kekadang aku jeles bile aku takut aku xmampu jdi yg terbaik utk dia..hurmm...entahlah ape aku pkir ni.kekdang aku tau aku dgn dia x sependapat..tpi itu x bermakne aku marah dia kan..hurmmm aku x tau knape aku rse sensetif sgt bile dia sbut pasal budak emo tu..mmg lah pandangan dia style mcm 4 musim...bgi aku...x de bnde lah bnde2 ni..sbb  bgi aku smua org berhak pilih ape yg dorg nak...lgi pun terpulanglah dorg ni jenis bru naik ke ape..bgi aku xsmua org sme...and aku lngsung x ckp pun dia org kg ke ape..dia sndiri yg ckp..aku malas nak ckp ape..sbb one day nnt aku ade anak n aku x ksah klu anak2 aku jenis mcm mne..bgi aku dorg ade life yg dorg nak..n aku xleh nk tentukan..hurmm aku xtau lah kekadang hubungan aku dgn dia naik turun..aku risau lah...nak ckp aku jeles bile gi klinik eka tman dia tu..mmg lah...aku cbew positifkan diri ..its okay kwn..aku ade jgak terasa bile dia ckp lah pasal eka bdan dia kurus..okay aku mmg tau aku ni bulat..hurmm ....sper x terase kot...okay lah aku bulat enough kan..hurmm aku sbnarnye jujur ckp aku skew life aku yg lme style mcm laki..xyah peduli ape org ckp...hurshhh itu yg aku nak bukan org yg tentukan ape yg aku patut nak..hurmm....tpi itu dlu kan..okay lah aku nk tdur..nite

Out Of Bounds:D
10:42 AM