<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Friday, October 31, 2014


hari ni jln2 dgn mamacu n abg...dh nak blk kl dah ni..tpi mcm ,,,sedih lah..entah knape ..rse hri ni mcm ade something jerk dgn fadil...xtau lah dia ade marah ke ape ke.r..hurmm sbb dia reply mcg pun pendek2 risau jgak kekadang..hurmmm..xtau knape aku terkadang teringat kenangan silam...buat aku rse mcm..hurmm aku syg fadill syg sgt2..walaupun kekadang aku jeles bile aku takut aku xmampu jdi yg terbaik utk dia..hurmm...entahlah ape aku pkir ni.kekdang aku tau aku dgn dia x sependapat..tpi itu x bermakne aku marah dia kan..hurmmm aku x tau knape aku rse sensetif sgt bile dia sbut pasal budak emo tu..mmg lah pandangan dia style mcm 4 musim...bgi aku...x de bnde lah bnde2 ni..sbb  bgi aku smua org berhak pilih ape yg dorg nak...lgi pun terpulanglah dorg ni jenis bru naik ke ape..bgi aku xsmua org sme...and aku lngsung x ckp pun dia org kg ke ape..dia sndiri yg ckp..aku malas nak ckp ape..sbb one day nnt aku ade anak n aku x ksah klu anak2 aku jenis mcm mne..bgi aku dorg ade life yg dorg nak..n aku xleh nk tentukan..hurmm aku xtau lah kekadang hubungan aku dgn dia naik turun..aku risau lah...nak ckp aku jeles bile gi klinik eka tman dia tu..mmg lah...aku cbew positifkan diri ..its okay kwn..aku ade jgak terasa bile dia ckp lah pasal eka bdan dia kurus..okay aku mmg tau aku ni bulat..hurmm ....sper x terase kot...okay lah aku bulat enough kan..hurmm aku sbnarnye jujur ckp aku skew life aku yg lme style mcm laki..xyah peduli ape org ckp...hurshhh itu yg aku nak bukan org yg tentukan ape yg aku patut nak..hurmm....tpi itu dlu kan..okay lah aku nk tdur..nite

Out Of Bounds:D
10:42 AM

♥Tuesday, October 28, 2014



warghh spe tau pasal kasut ni..
ea korang tau lah..
okay sbnarnye aerun harap sgt kali ni birthday aerun dpt kasut 
ni...okay tu melampau..ni kasut utk main waveboard..
series smart sgt..nak kasut ni..tpi xpe lah 
law xdpt its okay...
aerun kne usaha lebih utk kasut ni lah nnt..

haishh 04 nov thn ni ..sbnarnye aerun 
rse berdebar...mmglah aerun rse aerun xnak smbut birthday aerun..
sbb yerklah kan..aerun xtau nak ckp cm mne..thn lpas 
woowww okayy..hurmm thn ni aerun cme nak kasut ni jerk..pliss...
hahahaha..aerun skrg dh baik dgn penyu..seriess rindu kot...dia
rindu sgt2

Out Of Bounds:D
10:57 AM

♥Sunday, October 26, 2014



mylife...
okay sbnarnye aerun nak bgi tau yg aerun dh beli new waveboard
yg ni aerun beli mahal sikit..tpi aerun puas hati sbb bgi aerun waveboard
ni mahal n terlalu bermakne tau x..



street surfing ni lah waveboard bru aerun..from street surfing..
aerun mmg nak sgt skate ni..
rela x mkn..rela x ape skali pun yg pnting dpt skate ni
tau x..harge skate ni aerun beli kat ts rm268..
mmg mahal kan.xtau lah bgi korg yg kaye2 tu..
aerun slalu beli bru rm50.
tpi sbb nak pakai lame aerun beli yg mahal sikit.sbnarnye 
aerun still nak cri group kat kl.spe yg join skate ni.invite aerun okay pliss
so aerun xckp dgn mama n daddy pasal skate ni.law x
mmg kne sembelih jwbnye..aerun tau mama n daddy aerun 
xsurport aerun utk main waveboard ni .tpi its okay.
aerun kene buat sendiri..tinggal nak cri kasut..

 so ni nunchako..aerun dh lme x main bende ni ..
sjew upload teringat kenangan bnde ni..lpas ni aerun nk cri yg besi punye plak


 so ni lah life aerun kumpul bnde 2 ni..

 yg ni utk dijual...walaupun xde spe sokong minat aerun.
tpi nasiblah bf aerun fadil ni xksah..

so ni my parents...aerun slalu harap family aerun akan
blk jadi mcm dlu.n x kucar kacir cm skrg..
smoga jgn ade org kacau keluarga aerun..
sbb kau lah..thanks buat family aku cm ni..
aerun akan usaha lebih utk ini..chayokkk

Out Of Bounds:D
12:28 PM


dsbbkan aerun ade dpt cuti ,,so seminggu ni aerun mmg nak rehat n kemas ape2 yg patut...opss shopping..maybee yeahh,,,,hahhaahaha..so tngok dlu cm mne..maybe eskk nak gi lpak dgn azrul..okay a.k.a eid idham..lme kot xjmpe dia...dia tu member baik dh lme dh dgn dia...xpernah dpt kwn mcm dia ..okay then wan.sbnarnye mmg kwn2 yg baik dgn aerun ramai jgak lah..n okay pasal kat kg...so spe2 yg mmg yg follower aerun kat insta akan  tau perkembangan aerun.sbb aerun skrg layan insta jerk..tweet2 pun kurang lorh...so follow aerun okay..n nak tau x ape..ni hah tdi mama dgn daddy xok.. but alhamdulillah smuanya okay..hrini birthday daddy..so aerun bgi daddy kain pelekat jerk lah..hurmm pasal fadill..okay thank syg ..sbb awk memahami situasi sye...xtau lah npe..tpi sye syg awkk ketat2 taw x...adoy......rindu awk kot...sye kat jb ni..sye nak masakkan utk awk jerk...lpas ni sye blk kl..susah dh nak masakkan awk..tau x....hey syg awkk lahh

Out Of Bounds:D
8:51 AM

♥Monday, October 6, 2014


Okay. So aerun esk nak blk key ell..hari ni aerun mmg jln dgn mama..hurm taw x ape.walaupun ayah aerun
Engineer but aerun still shopping us My money.kwn2 aerun ramai ckp aerun ni. Mcm dri
Kluarga yg kaya.sbnarnye no lah.dorg xtau kesusahan aerun.ni pun wiyah bru ajak beli motor aerun.
Kekadang xtau knape aerun xleh minx moto dgn daddy. Hurmm aerun nak beli motor ni pun pkai. Duit aerun...aerun kjer smbil belajar.like what i think.n usually mama always say no. Same like
My dad too.hurmm its okay aerun.kau buat ape kau nak.n aerun tngh nak kje beli motor...
Biar lah mama n daddy xtau..sbb aerun kekadang rse ape yg aerun nak tu terbatas...aerunalone itu ygaerunrse
Kan skrg..like what in My Song.i am big big girl in big big world...semoga everything akan okay


Out Of Bounds:D
11:08 AM

♥Sunday, October 5, 2014


yow...okay right now i'm studied at unirazak,keyell..okay from johor move to keyell and yeah friends for me its something too difficult for try to a new place..while move to palace its not same like ours house..i am not good in english,but in unirazak i learn english,n who can't speak in english will get a poison box..hurmm far from my boyfriend..its hurt.but its okay i still teenage n i should enjoy my life..like  my life my dream..i always dream that one day i want to studying at here..key ell...yeahh..new friends..i am too gratefull..i always get a good friends who is same like me..huhhh something that i feel not okay.one of my bestie col me n need my help when i was at ktm..yeahh itss for me she is too rude,why i say she is too rude because she has say that i am not good..with this n i should choose..bllaaaa blaaa...erhhh..n now col for need help...itss suxx okay..i enjoy study at here its too different with unifield which is i should study in garage car..which is far from everything..urhhh hate it..now my new life is near with all type of tower,n i am not change i still know who i am..and what i should to be...back to jaybee is like to back at my awesome house....yeahh..miss everything all about my house..spent much time for hug my baby pillow my bear..n all my stuff..

Out Of Bounds:D
12:09 PM