<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Friday, August 8, 2014


aku x tau lah ape,,kan tapi aku tdi geram jugak dgn member aku tasya ni,,yerklah sedangkan lidah lagi tergigit,,ini lah member sendiri,,okay lah aku tau lah dia dah masuk poli kire selamat lah,,tapi aku ni nak masuk unitar,,kire macam mane ekk nak ckp ,,aku unitar mmg lah swasta,,n dia under kerajaan,for her respon aku nampak sgt mcm xok,.lah..yerk lah ,,bgi aku dia xboleh ker ckp baik2 ,,meants ape2 hal mesti dia minx tlg aku,,so aku xskew lah klu dia mcm nak marah2...bgi aku aku minx pendapatdia,,tpi yerk lah,,aku pun mmg marah lah..xsmua org kat malaysian,ni maksud aku lucky student like her,boleh dpt tmpat belajar kerajaan...bukan aku xmohon,,aku mohon study sne..ok..tpi aku mmg x tau lah...dia boleh ckp ikut ape yg dia rse,,tpi for me,.aku yg menghadapinya,,dia tak aku ni rse ape.yess aku rse aku ni student yg bodoh yg xdpt study kat tmpat poli tu...yowww..entah lah .aku pun xtau nk ckp pe...kau pandai kau ade rezeki pergi sne..b ukan aku x usaha.but aku dah usaha semampu aku........ikut lha kau dgn dunia kau.,,n aku dgn dunia aku...

Out Of Bounds:D
11:17 AM