<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Wednesday, August 6, 2014


sekarang ni aerun tngah tngok cerite indon lah kan tajuk "Tetamu istimewa sang bidadari"okay lah dlm cerita ni ade something yg buat aerun teringt mase dulu bile aerun bersama dgn org yg aerun syg tpi dia buat aerun rse nak nangis tpi aerun tahan jerk perasaan tu..tau x sakit tau tahan kesakitan tu,,series sakit sgt.....samapi dh x tahan kite terpakse keluarkan air mate tu,,mse tu aerun slalu anggap arghh knape aku yg slalu dpt rse smua yg buruk xboleh ker utk aku rse bahagianya cinta dan kasih sayang yg aku berikan dihargai,,,entah kenapa aku yang harus bersedih.ini cume flash back jerk...



ini lah ape yg pernah aku rasekan..
n skrg alhamdulillah aku dptkan syg n cinta dri fadil,aku hargai dia 
sgt2,,,aku syg dia,,sbb dia selalu fhm aku,dia xmcm ex2 aku yg lain..
bgi aku dia istimewa,sbb  ape,walaupun dia jauh sanggup dtg jmpe aku,
tpi sbb aku always pikir duit minyak dia aerun ckp lah mcm harini jumpe esk xjmpe ,,
so gilir2,,,sbb aerun xnak dia susah habis duit sbb aerun,,sian dia,,
n stu bnde lgi aerun bersyukur sgt..sbb cre fadil ni mcm romantik n cpat minx maaf 
cth mcm haritu lah kan,,dia minx maaf pakaiteddy bear,,so mmg mcm teruja sgt 
tau,,yerklah so hari ni aerun ckp aerun puase 6 dgn dia,,,n fadil ckp
harini buka puase dgn dia,,mcm sweet lah,,,bagus lah dia memahami aerun,,
sbb mse awal first puase mmg dia dh ckp dgn aerun,,,nnt sye belanja awk mkn
buka kat luar,,hurm.n mlm tdikan kwn2 daddy n abg dtg tau,,
warghh hensem nye 
kwn2 daddy smua muda2,,umur 20 lebih..seriess hensem,,semua engineer mcm daddy
,,buat cuci mate jerk boleh lah.....hehhhehehe
n ni gmbar2 smlm..




 mse dgn kwn2 abg....ye ahh....

Out Of Bounds:D
3:26 PM