<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, August 5, 2014


okay aerun pun x tau nak cter mcm mane..okay sejujurnya lah kan raya thn ni mmg aerun rse sedih sgt...sedihlah sbb mama n daddy gaduh..i wish everything akan okay..alhamdulillah finally smuanya ok..tau x ape...dsbbkan perempuan xgune tu lah kacau daddy aku...gatal punye org nak jugak kacau suami org..kau suke lah bile tngok mama n daddy aku cerai..sampai rye 1st aku nak  nangis jerk rse..aerun cter kat fadil bf aerun..yerk arr mesti lah dia yg tau dlu kan..hurmm lpas tu..daddy perbetulkan keadaan.n alhamdulillah..everything okay..aerun dh put hat bitch number on the blacklist..so maybe he will not disturb my dad again..and my mama also has give her warning....yg palng geram ...dia boleh ckp ape.."don't disturb my ownlife...so what the sh*t...kau ganggu suami org text daddy aku 23 pagi..ckp mama aku pulak ganngu kau...hurshhhh ..tngok lah nnt aerun dtg kl klu pmpuan tu kacau lagi mmg nk kne...hurmm lpas tu tau x ape okay hubungan aerun n fadil mmg lah ok..tpi sometimes geram jgak klu ...jenis fadil dia marah dia akan diam..okay mmg that sound good....sbb dia bukan jenis yg marah2 membebel gitu....aerun lah syg dia..i hope he will not same as my ex..yerklah yg dlu pening lah haishhh..mcm dia kan ttg makanan ker dia x kedekut.n tpi tu lah geram time dia marah tu lah..dia xnak ckp salah aerun..tpi dia diam..haishh....aerun xsabar nk smbung study unitar..tpi the big prob aerun takut dpt poli..aerun klu nk dpt poli pun nk kat kl jerk..malas lah nak kat tmpat lain..okay sikit..kl bandar..aerun malas lah nk study kat area dlm2 ni.bukan ape..mmg dorg ckp bagus...sbb aerun dh pernah rse belajar kat uic tu lah aerun  xrse bnde tu bagus...nk ke kedai kemain susah..nak beli brg2 dapur susah...sbb klu kat kl aerun lebih rse better naik lrt x pun komuter...its easy ..for me.nk jln jauh2 pun rse oklah...kan....so aerun ade buat stu handbag ni tau...i tnye mama ..tpi mama mcm ..hurmm ..tu the big prob for ..my mum x pernah surport...me..x fhm knape...cre menunjukkan mcm i ni entah lah...xtau nak ckp ape..but i anggap itu smua tolak tepi..owh aerun ade stu masalah sbnarnye aerun ade anak patung2 kecil2 tpi aerun xtau nak letak mane.klu letak dekat katil...mcm x comel lah.so aerun buat stu almaridri kotak...i hope esok akan setle.....

Out Of Bounds:D
1:09 PM