<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Sunday, August 24, 2014


jujur aku x pernah dpt lelaki sebaik dia...aku suke dia...aku terlalu syg dia...sbb dia ni kan terlalu baik buat aku..aku skew lelaki cm dia,,pandai pujuk aku..okay nk cter pasal smlm mlm lah.buat mse beberapa hari ni..sbb nnt aerun dh flight ke keyell...so mmg x jmpe lah kn...hurmm lgi stu ape ekk..hahh ni..mlm tdi mama kan masak ketam..aerun bungkuskan isi dlm bekas smua sbb ...aerun nk mkn dgn dia kat tasek..mse kat tasek tu ..kiteorg buka tingkap lah,nnt org ingt ape pulak..dia beli air...lepas tu dia suap aerun mkn..aerun skew..skew sgt bile dia suap aerun mkn..klu dia btul lah jdi husband aerun ..mmg jwbnye mkn kene sepinggan jerk lah...sbb ape..ikut sunnah stu..n stu lgi aerun skew mcm tu.. lgipun aerun tau jenis fadil ni mcm mne..dia ni bukannye skew asyik mkn luar jerk..sbb fadil ni jenis jimat ..dia x kedekut dlm sebulan tu mungkin 2 atau 3 kali kiteorg akan mkn luar..aerun tau cre dia...sbb tu umur dia 24 skrg ni dia dh ade kerete atas hasil duit dia sendiri..so aerun mcm skewlah..sbb dia ni bukan xde style...dia simple jerk..n dlm kerete dia aerun dh letak gmbar pnda..dia xkisah pun..n teddy bear pun aerun letak..dia xkisah pun..hurmm lgi stu tau x ape...pgi2 jerk mmg rindu dia..so aerun bgn tdur terus coll dia..haishh awk jgn buat sye rindu awk lah...ok....

Out Of Bounds:D
3:53 AM

♥Friday, August 22, 2014


hi uolss..so sbnarnye skrg ni dh nk dekat 2 minggu aerun kerje...aerun kerje kat mne jerk...tpi rahsia,,,okay nnt dh berhnti bru aerun ckp..kerje ni ok ok jerk lah..hurmm,,tau xsbnarnye aerun akan ke unirazak ..bulan 9 ni..13.9.so aerun tdi date dgn fadhil..skrg ni mlm2 asyk2 jmpe si fadhil tu..okay sbb rindu n syg dia..xkisah lah dia mcm mne pun..yg pnting..hurmm dia baik..mmg lah nk diikutkan kulit fadhil gelap sikit,,tpi dia baik sgt..dia mnjekan aeurn..x mcm ex2 aerun yg lain..xpikir perasaan aerun langsung..hurmmm tdi nangis mse fadhil pujuk ..yerklah sbb ade tinggal beberapa hari jerk..tinggal lgi 21 hri nk tinggalkan dia..tau x..aerun  syg dia sgt2...aerun terime dia ape kurg dia..n ape yg ade pde dia..sbb dia baik...dia syg aerun..n aerun nk dia slalu ade.mmg lah sedih sgt rse..tpi aerun ttap nk blajar kat sne,,dh lme aerun teringin sgt nk gi sne..so peluang dh ade.....n perlukan pengorbanan..itulah cinta..kn

Out Of Bounds:D
7:26 AM

♥Saturday, August 9, 2014


so skrg ni mai still kat hospital ..so korang harap doakan kawan aku ni yg sorg cpat sembuh lah...walaupun selalu gaduh n salah fhm,,tpi mmber tetap member kan..so sbnarnye aerun nk teringat kenangan mse form3 dlu..hahahahahah ..sbb aerun ade buka ni tau..video budak laki ni mkew dia ade lah mcm fakhri dlu..arghh rindu pulak kat fakhri tu..hurmm fakhri mmg hensem..tpi xpe dia bukan milik aku..nk flash back pun xgne ,,dia bukannye insan yg menyanyangi aku..btul x..aku pun xlayak utk lelaki se hensem dia...okay lupekan smua tu kenangan dlu...so ni video lgu budak tu..zulfikar dungun...bgi aerun nice lah lgu ni..mungkin sbb emo itu aerun..sbb tu lgu ni mcm best lah..lgipun dh lme aerun dlu menangis..tpi now aerun dh jmpe yg terbaik alhamdulilalh...


Out Of Bounds:D
11:26 AM

♥Friday, August 8, 2014


aku x tau lah ape,,kan tapi aku tdi geram jugak dgn member aku tasya ni,,yerklah sedangkan lidah lagi tergigit,,ini lah member sendiri,,okay lah aku tau lah dia dah masuk poli kire selamat lah,,tapi aku ni nak masuk unitar,,kire macam mane ekk nak ckp ,,aku unitar mmg lah swasta,,n dia under kerajaan,for her respon aku nampak sgt mcm xok,.lah..yerk lah ,,bgi aku dia xboleh ker ckp baik2 ,,meants ape2 hal mesti dia minx tlg aku,,so aku xskew lah klu dia mcm nak marah2...bgi aku aku minx pendapatdia,,tpi yerk lah,,aku pun mmg marah lah..xsmua org kat malaysian,ni maksud aku lucky student like her,boleh dpt tmpat belajar kerajaan...bukan aku xmohon,,aku mohon study sne..ok..tpi aku mmg x tau lah...dia boleh ckp ikut ape yg dia rse,,tpi for me,.aku yg menghadapinya,,dia tak aku ni rse ape.yess aku rse aku ni student yg bodoh yg xdpt study kat tmpat poli tu...yowww..entah lah .aku pun xtau nk ckp pe...kau pandai kau ade rezeki pergi sne..b ukan aku x usaha.but aku dah usaha semampu aku........ikut lha kau dgn dunia kau.,,n aku dgn dunia aku...

Out Of Bounds:D
11:17 AM

♥Wednesday, August 6, 2014


okay jujur skrg ni aerun nak ckp yg dh pukul  1.45 pg....27 11 2013..okay aerun ade second last paper esk..perdagangan..yaw ..okay ape yg aerun nak ckp pasal skrg ni ade lah lip balm.hey yaww..knape aerun skrg ni dh obses dgn lip balmhahhahahhaha..okay tu soalan utk diri aerun jugak lah..lagi pun sbnarnye  aerun dah makin hilang sikit style cam laki..ea btul ker?
hahahahha tapi time marah mmg nmpak lah macam laki lagi..okay ..berat badan pun dah naik.gemok tau dax ni..hurmm..ea korang pernah tngok x eos lip balm n balmi...sbnarnye aerun dh byk sgt perasan dlm youtube.....aerun berminat dgn eos lip balm ni...sbb bntuk mcm telur ..lagipun perise buah-buah...okay aerun memang nak sgt..harga kat oversea dlm 4 or 5 dollar ..murahkan..tapi masuk malaysia ..amek kau satu jerk rm 24..okay lah masuk akal...hurmm hari tu aerun survay kat blogger .tngok siapa jual.ade dax ni jual rm16 ..lgi murah..tpi stok smua habes...so aerun try buat re search..okay dh buat kan....last2 jmpe stu online punye..hurmm dia stu rm 24 ..so aerun order lah...yg ni ..



okay ni yg terbaru  jugak lah..ni passion fruit..rm24


 okay yg ni rm8
aerun sbnarnye x tau lah ape bnde ni..tpi sahaja nak try..
so order lah sekali




 so yg ni satu set punye... ade 4..
so aerun order sekali..sbb sbnarnye aerun cume nak summer fruit
pomegrante raseberry n strawberry tu ..yg fresh w.melon
tu aerun  x tau lah ..law xbest aerun simpan jerk kot..
harge satu set pun bru rm88 okay lah..
kan..
 tambahan lagi aerun
amek


okay ni medicated tangerine..rm24
sbb ni bukan yg satu set so harge rm24 lah..
n
dgn blueberry acai..
so aerun bru try order smua ni ..tngok brg smpai x..
law x sampai siap lah..
aerun dah lama nak bnde alah ni..n yg aerun ckp tdi pasal balmi..
aerun dh tngok dah bntuk tu..ramai org us ckp yg balmi ni ade fake ..
korg buat research sndiri lah..aerun bz ni k..so ..wish me luck for tommorow
okay..


Out Of Bounds:D
3:27 PM


sekarang ni aerun tngah tngok cerite indon lah kan tajuk "Tetamu istimewa sang bidadari"okay lah dlm cerita ni ade something yg buat aerun teringt mase dulu bile aerun bersama dgn org yg aerun syg tpi dia buat aerun rse nak nangis tpi aerun tahan jerk perasaan tu..tau x sakit tau tahan kesakitan tu,,series sakit sgt.....samapi dh x tahan kite terpakse keluarkan air mate tu,,mse tu aerun slalu anggap arghh knape aku yg slalu dpt rse smua yg buruk xboleh ker utk aku rse bahagianya cinta dan kasih sayang yg aku berikan dihargai,,,entah kenapa aku yang harus bersedih.ini cume flash back jerk...



ini lah ape yg pernah aku rasekan..
n skrg alhamdulillah aku dptkan syg n cinta dri fadil,aku hargai dia 
sgt2,,,aku syg dia,,sbb dia selalu fhm aku,dia xmcm ex2 aku yg lain..
bgi aku dia istimewa,sbb  ape,walaupun dia jauh sanggup dtg jmpe aku,
tpi sbb aku always pikir duit minyak dia aerun ckp lah mcm harini jumpe esk xjmpe ,,
so gilir2,,,sbb aerun xnak dia susah habis duit sbb aerun,,sian dia,,
n stu bnde lgi aerun bersyukur sgt..sbb cre fadil ni mcm romantik n cpat minx maaf 
cth mcm haritu lah kan,,dia minx maaf pakaiteddy bear,,so mmg mcm teruja sgt 
tau,,yerklah so hari ni aerun ckp aerun puase 6 dgn dia,,,n fadil ckp
harini buka puase dgn dia,,mcm sweet lah,,,bagus lah dia memahami aerun,,
sbb mse awal first puase mmg dia dh ckp dgn aerun,,,nnt sye belanja awk mkn
buka kat luar,,hurm.n mlm tdikan kwn2 daddy n abg dtg tau,,
warghh hensem nye 
kwn2 daddy smua muda2,,umur 20 lebih..seriess hensem,,semua engineer mcm daddy
,,buat cuci mate jerk boleh lah.....hehhhehehe
n ni gmbar2 smlm..




 mse dgn kwn2 abg....ye ahh....

Out Of Bounds:D
3:26 PM

♥Tuesday, August 5, 2014


okay aerun pun x tau nak cter mcm mane..okay sejujurnya lah kan raya thn ni mmg aerun rse sedih sgt...sedihlah sbb mama n daddy gaduh..i wish everything akan okay..alhamdulillah finally smuanya ok..tau x ape...dsbbkan perempuan xgune tu lah kacau daddy aku...gatal punye org nak jugak kacau suami org..kau suke lah bile tngok mama n daddy aku cerai..sampai rye 1st aku nak  nangis jerk rse..aerun cter kat fadil bf aerun..yerk arr mesti lah dia yg tau dlu kan..hurmm lpas tu..daddy perbetulkan keadaan.n alhamdulillah..everything okay..aerun dh put hat bitch number on the blacklist..so maybe he will not disturb my dad again..and my mama also has give her warning....yg palng geram ...dia boleh ckp ape.."don't disturb my ownlife...so what the sh*t...kau ganggu suami org text daddy aku 23 pagi..ckp mama aku pulak ganngu kau...hurshhhh ..tngok lah nnt aerun dtg kl klu pmpuan tu kacau lagi mmg nk kne...hurmm lpas tu tau x ape okay hubungan aerun n fadil mmg lah ok..tpi sometimes geram jgak klu ...jenis fadil dia marah dia akan diam..okay mmg that sound good....sbb dia bukan jenis yg marah2 membebel gitu....aerun lah syg dia..i hope he will not same as my ex..yerklah yg dlu pening lah haishhh..mcm dia kan ttg makanan ker dia x kedekut.n tpi tu lah geram time dia marah tu lah..dia xnak ckp salah aerun..tpi dia diam..haishh....aerun xsabar nk smbung study unitar..tpi the big prob aerun takut dpt poli..aerun klu nk dpt poli pun nk kat kl jerk..malas lah nak kat tmpat lain..okay sikit..kl bandar..aerun malas lah nk study kat area dlm2 ni.bukan ape..mmg dorg ckp bagus...sbb aerun dh pernah rse belajar kat uic tu lah aerun  xrse bnde tu bagus...nk ke kedai kemain susah..nak beli brg2 dapur susah...sbb klu kat kl aerun lebih rse better naik lrt x pun komuter...its easy ..for me.nk jln jauh2 pun rse oklah...kan....so aerun ade buat stu handbag ni tau...i tnye mama ..tpi mama mcm ..hurmm ..tu the big prob for ..my mum x pernah surport...me..x fhm knape...cre menunjukkan mcm i ni entah lah...xtau nak ckp ape..but i anggap itu smua tolak tepi..owh aerun ade stu masalah sbnarnye aerun ade anak patung2 kecil2 tpi aerun xtau nak letak mane.klu letak dekat katil...mcm x comel lah.so aerun buat stu almaridri kotak...i hope esok akan setle.....

Out Of Bounds:D
1:09 PM