<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, July 21, 2014


hi followers..so aerun minx maaf lah sbb dh lme x update citer kan..okay skrg ni dibulan yg mulia ni aerun nk ucapkan selamat berpuase..n lgi bper hari jerk nk raya..okay now aerun nk ckp aerun dh berhenti belajar dir uic....so lpas ni aerun akan sambung belajar di unitar dkat kl..aerun mmg ckplah pengurusan di unifield ni mmg x ok..nk kluar pun susah...xgune btul org yg dkat club house tu......n aerun ckp jujur aerun dh buat kad ptptn dh byar tpi dia x buat kad pun ..ckp aerun x bayar...aerun xfhm..lah adekah tmpat utk belajar mmg slalu mcm tu..yowww..okay sebut pasal seram mmg seram lah....kat sini aerun mmg ckp jujur sper yg dh bayar rm2800 tu..kire duit korg burn mcm tu jerk lah....duit aerun nasib rm1400 jerk daddy bayar..haishh klu nak ikutkan mmg aerun nak blajar situ ..ade kwn2 baik ..tpi mungkin bukan rezeki aerun kat situ...mungkin Allah berikan tmpat yg lebih baik utk aerun...sedih mmg sedih sgt nk tinggalkan unifield ni ..tpi aerun dh dpt unitar....aerun nk pergi.....aerun ckup bersyukur dpt belajar kat uic walaupun kejap..sbb kat sini ramai student komplen itu ini..duit ptptn dptrm150 for 1 sem..its not enough ok....aerun nk dpt duit mcm biase x yah potong2...sbb aerun pun bukan dri family berade2 kan...okay so mmg terharu lah mase minggu last tu..kiteorg byk spent time waktu sme2 ape smua..lpas tu ni tinggalkan kwn baik..mmg lah mcm x ok...tpi nk buat mcm mne....kan ....ni jln terbaik yg aerun pilih..aerun masuk belajar utk bulan 9 ni....lgipun ape ekk..hah ni aerun nk ckp aerun harap sgt thn ni aerun dpt raya dgn bf aerun ..fadil ..tu..alhamdulillah kiteorg dh 3 bulan..aerun  suke sgt..aerun rse bersyukur sgt ..dpt knal dia...sbb aerun tau fadil baik..utk bekas abg angkat aerun tu....xnk cter..aerun mmg dh xnk contact dgn dia.......aerun ckp jujur mungkin dlu dunia aerun dipenuhi ketakutan ..dipenuhi ...mcm2 dugaan..takut menghadapi ape yg mendtg...tpi alhamdulillah sejak dgn fadil aerun rse smua ok...fadil ni baik n dia selalu buat something yg aerun rse mcm ok dia boleh fhm..manje ker garang ke..aerun mcm mne sekali perangai dia suke...tau..so dia pun tau aerun x suke mkn bnde yg pedas2 so dia dh fhm sgt...mmg dh syg dia...semoga hubungan  kiteorg ke jinjang pelamin..

Out Of Bounds:D
2:51 PM