<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Friday, July 25, 2014


so harini ..still mengirehari utk celebrate raya...for 2014....hahh raya thn ni ..i x tau lgi mcm mne..so yg pnting..aerun dh teman fadil beli bju raye smua..n tdi ..so ni cter pasal tdi lah kan..okay aerun hari ni kemas rumah smua...so mlm ade date dgn fadil okay jujur fadil ni baik penyanyang...ape smua...sometimes aerun punye ngade entah lah...aerun mmg lah kdg2 garang2..tpi sbbkan tdi perempuan tu coll..okay aerun tau fadil n pmpuan tu kwn..tpi aerun rase sakit hati sgt ..yerk lah pape hal dia mmg lah asyik col bf aerun tu..okay aerun tau dia janda umur 20..n ade anak 2..but patutnye mse aerun kluar dgn fadil..n then fadil patutnye ckp lah dia kluar dgn gf dia...ni x...mcm cover2...sakit plak hati kite ni..mmg tdi jeles jgak lah...yerk lah sbb dia col n ngadu dia excident...mmg sedih ..jeles pun ade..tpi nk buat mcm mne cool jerk..ckp dgn dia nk knal pmpuan yg nme eka tu dia xnk bwk...n then bf aerun ckp ape ..pmpuan tu xnk knal dgn aerun..what..hurhhh...belagaknya..dh lah kacau bf org....xskew lah..aerun akan betahan kat sni sebulan...aerun sbnarnye dh ngaku kalah ..jika dia perempuan yg lebih memerlukan kasih syg laki dan perhatian..aerun rela serahkan fadil..xper dh biase dh..sblum ni pun mcm tu jgak..byk kali kene ngalah....yerklah aerun pikir jgak pmpuan tu kan ade anak..mesti anak dia perlukan papa yg fadil....fadil tu penyanyang...n baik....sbb tu aerun syg dia..tpi entah ..mungkin aerun akan dpt lebih baik..aerun akan kuat..mse jmpe azrul haritu teruja sgt..syg sgt kat dia..sbb dia bff yg slalu mencipta kenangan mse dlu..so mmg lah ckp ..rindu gile dgn dia dlu..iftar dgn dia haritu..tngok aerun dh simpan gmbar...semate2 nk upload kat sini...










  owhh yeah let me introduce to you all
so ni member i penyu...so miss her damn much...

 we gathering together...miss my girlfriend damn much..

hey  he is azrul..budak tembam ni..dua2 bulat..but me bby panda..


hurmm okay so sbb x dpt nk post tdi ..sbb aerun kat bilik atas..daddy suruh tdur bilik atas...lpastu..
tdi kan aerun dgr bunyi suare..takut lah..
aerun xnk pape jdi..korg yg pembaca tu klu ade ape2 ilmu yg baik2
tlg lah aerun..aerun mcm dgr suare jer...haritu dgr mse kat uic..aerun
takut ..kekadang x tau nk ckp ape lagi..dh ckp dgn mama n daddy..
tpi mama n daddy biar kan jerk.....xtau lah..aerun ade cter kat tasya..nasib bestie
aerun yg sorg ni memahami sikit..

Out Of Bounds:D
3:49 PM

♥Monday, July 21, 2014


hi followers..so aerun minx maaf lah sbb dh lme x update citer kan..okay skrg ni dibulan yg mulia ni aerun nk ucapkan selamat berpuase..n lgi bper hari jerk nk raya..okay now aerun nk ckp aerun dh berhenti belajar dir uic....so lpas ni aerun akan sambung belajar di unitar dkat kl..aerun mmg ckplah pengurusan di unifield ni mmg x ok..nk kluar pun susah...xgune btul org yg dkat club house tu......n aerun ckp jujur aerun dh buat kad ptptn dh byar tpi dia x buat kad pun ..ckp aerun x bayar...aerun xfhm..lah adekah tmpat utk belajar mmg slalu mcm tu..yowww..okay sebut pasal seram mmg seram lah....kat sini aerun mmg ckp jujur sper yg dh bayar rm2800 tu..kire duit korg burn mcm tu jerk lah....duit aerun nasib rm1400 jerk daddy bayar..haishh klu nak ikutkan mmg aerun nak blajar situ ..ade kwn2 baik ..tpi mungkin bukan rezeki aerun kat situ...mungkin Allah berikan tmpat yg lebih baik utk aerun...sedih mmg sedih sgt nk tinggalkan unifield ni ..tpi aerun dh dpt unitar....aerun nk pergi.....aerun ckup bersyukur dpt belajar kat uic walaupun kejap..sbb kat sini ramai student komplen itu ini..duit ptptn dptrm150 for 1 sem..its not enough ok....aerun nk dpt duit mcm biase x yah potong2...sbb aerun pun bukan dri family berade2 kan...okay so mmg terharu lah mase minggu last tu..kiteorg byk spent time waktu sme2 ape smua..lpas tu ni tinggalkan kwn baik..mmg lah mcm x ok...tpi nk buat mcm mne....kan ....ni jln terbaik yg aerun pilih..aerun masuk belajar utk bulan 9 ni....lgipun ape ekk..hah ni aerun nk ckp aerun harap sgt thn ni aerun dpt raya dgn bf aerun ..fadil ..tu..alhamdulillah kiteorg dh 3 bulan..aerun  suke sgt..aerun rse bersyukur sgt ..dpt knal dia...sbb aerun tau fadil baik..utk bekas abg angkat aerun tu....xnk cter..aerun mmg dh xnk contact dgn dia.......aerun ckp jujur mungkin dlu dunia aerun dipenuhi ketakutan ..dipenuhi ...mcm2 dugaan..takut menghadapi ape yg mendtg...tpi alhamdulillah sejak dgn fadil aerun rse smua ok...fadil ni baik n dia selalu buat something yg aerun rse mcm ok dia boleh fhm..manje ker garang ke..aerun mcm mne sekali perangai dia suke...tau..so dia pun tau aerun x suke mkn bnde yg pedas2 so dia dh fhm sgt...mmg dh syg dia...semoga hubungan  kiteorg ke jinjang pelamin..

Out Of Bounds:D
2:51 PM