<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, June 3, 2014


okay aerun x tau lah sama ada ni ejaan betul or x..ok ...aerun esk kene masuk kolej ni..xtau lah mcm mne ..tpi tdi mse kerje kan dh plan dh nk collect duit skit kan..tpi tetibe tngahari daddy call ckp suruhblk sbb esk aerun kene smbung study..aerun x tau ape2 tetibe daddy uruskan ok pertama aerun mmg lah sukew sbb daddy amek account n bisnes..mmg lah minat.....tpi aerun terus mcm suprise...terus call bf aerun..fadli..okay nangis tau mse call dia tu..mmg x leh tahan sgt..sbb skjap jerk nak tinggalkan dia..tau x..tngok kilang kyocera ni mmg okay..xde mood nak bergambar langsung tau...mmg sedih sgt..jmpe HR smua...okay dorg bgi berhenti terus..tpi xde gaji lah...aerun blk pkul 5.30 tdi fadli amek...mse kat kyocera tdi mmg byk happy2 seronok tau..tdi aerun kene buat perbentangan tentang hotel aerun dgn kumpulan aerun so aerun tngok mcm semua org happy jerk dgn aerun..byk tgur2..dorg pun xde nk marah2 tau....okay...lpas tu bile dorang  dpt tau aerun kene pindah mcm sedih lah...n then tasya ckp kolej ni x ok....so aerun pun bce lah search kat google byk ckp x ok...tpi bile aerun tngok btul2 ade org komen ckp tu salah student sendiri sbb dpt pointer bwah 3...sbb tu xdpt sijil...so aerun kene study btul2 lah jawabnye xboleh nak main....hurmm aerun xkisah pasal belajar ni aerun cume nk btulkan silap yang aerun buat..aerun pun nk dptkan diploma xkisah org ckp ape..tpi esk pgi mmg kene terus ke melaka...lgi stu tdi byk jln2 dgn fadli...nangis kat bahu dia tdi 2 kali..mse blk pun aerun nangis ..mmg xleh nk tinggalkan dia lah....aerun x tau knape aerun dh syg dia..mungkin sbb bgi aerun dia baik..dia caring..dia x mcm ex2 aerun yg xboleh harap tu ..mcm daus n kamil..smua slalu buat aerun nangis jerk..xamek berat langsung..klu mcm fadli ni dia skew puji aerun..skew ckp aerun panda..tdi nak nangis pun dia pujuk...thanks syg ..walaupun orang x anggap awk hot...tpi bgi sye awk ni lelaki yang limited edition tau..sbb ape..cre tu buat sye cair..awk yg selamatkan saya dri orang yg xsepatutnya..awk jge diri k kat jb ni..hurmmm sye sntiase syg awkk.....skrg dh start pek brg ni..nk tdur lah skrg ni..nite

Out Of Bounds:D
10:42 AM