<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Friday, May 30, 2014


assalammualaikum..follower...okay aerun sbnarnye nk update cter harini...mmg rse dh lme kot xupdate story...klu x mse budak2 zaman sekolah dlu ade jerk story yg nk cter itu cter ini lah kan...so skrg ni aerun sbnarnye nk bgi tahu aerun akan sambung study dekat #uniklbangi..ok so heppy sgt tau rase...so x tau nk ckp mcm mne...tpi mmg rse happy sgt.mmg lah byk bnde nk kene beli aerun tngok lah mcm mne aerun ingt cam nak beli beg bru..yg beg bru tu x sure lgi...maybe bf aerun yg belikan...owhh yeahh aerun nk ckp yg bf aerun yg skrg nme dia fadli..okay dia ni sme tinggi dgn aerun tau..umur dia 24...dia xlah terlalu hensem tpi mkew dia sweet..dia baik sgt..n dia selalu buat aerun melting dgn dia...okay so dia ni mmg ok lah bgi aerun solat slalu ingt kan aerun...so aerun lebih skew mcm tu..dia pun ckp brg2 ape x ckup nnt ckp dgn dia.so rsenye buat mse ni byk blum beli ...tpi nnt mama ajak pergi beli lah tu..op yerk lgi stu...aerun nk ckp yg aerun dgn abg angkat aerun dh xde pape ..aerun dh malas nk contact dia..sbb ade something yg dia buat aerun marahh...hurmm n aerun rse happy sgt..sbnarnye aerun mmg nk sgt pindah dri jb ni...tau..n finally yeah i will..k lah tu jerk nk ckp bye2

Out Of Bounds:D
5:13 PM