<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Friday, May 30, 2014


assalammualaikum..follower...okay aerun sbnarnye nk update cter harini...mmg rse dh lme kot xupdate story...klu x mse budak2 zaman sekolah dlu ade jerk story yg nk cter itu cter ini lah kan...so skrg ni aerun sbnarnye nk bgi tahu aerun akan sambung study dekat #uniklbangi..ok so heppy sgt tau rase...so x tau nk ckp mcm mne...tpi mmg rse happy sgt.mmg lah byk bnde nk kene beli aerun tngok lah mcm mne aerun ingt cam nak beli beg bru..yg beg bru tu x sure lgi...maybe bf aerun yg belikan...owhh yeahh aerun nk ckp yg bf aerun yg skrg nme dia fadli..okay dia ni sme tinggi dgn aerun tau..umur dia 24...dia xlah terlalu hensem tpi mkew dia sweet..dia baik sgt..n dia selalu buat aerun melting dgn dia...okay so dia ni mmg ok lah bgi aerun solat slalu ingt kan aerun...so aerun lebih skew mcm tu..dia pun ckp brg2 ape x ckup nnt ckp dgn dia.so rsenye buat mse ni byk blum beli ...tpi nnt mama ajak pergi beli lah tu..op yerk lgi stu...aerun nk ckp yg aerun dgn abg angkat aerun dh xde pape ..aerun dh malas nk contact dia..sbb ade something yg dia buat aerun marahh...hurmm n aerun rse happy sgt..sbnarnye aerun mmg nk sgt pindah dri jb ni...tau..n finally yeah i will..k lah tu jerk nk ckp bye2

Out Of Bounds:D
5:13 PM

♥Sunday, May 18, 2014


seandainya hari ini aku menulis kisah hidupku..kisah yang aku lalui..dan andai ini berulang lagi aku x nak anak cucuku lalui detik waktu yg begitu berat aku rasekan...kebosanan yang memaksa aku memberanikan diri..bukan aku mahu jatuh..aku sedar aku memang terlalu manja namun aku tetap kene gagah berdiri agar aku......tak rase diri aku sndiri....aku nak perhatian utk aku...aku nak mereka sedar akan wujudnya aku akan tentang penghargaan..aku tak rase diri aku ade......walhal semua ini seperti sesuatu yg aku x jangka.....aku nak mama n daddy mcm dlu..aku nak ade ketawa..ceria..bukan sindiran..bukan marah..bukan diam menyepi ...seperti rumah ini hanya aku dan abang....aku seperti orang yg mahu lari dari kenyataan kerana x mampu utk berbuat ape2....mahu melawan dia bapa..mahu marah ,dia lebih perlu dihormati..aku x tahu macam mane..aku tak tahu ape aku perlu buat..aku x mahu bnda jahat jadi..aku xnak perpisahan..kawan2 dan pembaca setia tolong lah doakan agar mama n daddy aku kembali hidup bahagia tanpa orang ketiga....aku sedih sangat ..tapi dorang xperasan semua ni..:'(..

Out Of Bounds:D
9:42 AM

♥Saturday, May 17, 2014


okay dh lame aerun xupdate blog ni..sbb aerun sndiri rase penat..aerun byk gune beetalk n instagram.so kwn2 follow lah....okay...aerun bru blk dri kl..sbnarnye aerun skrg tngh ade byk masalah..but aerun tolak satu tepi2...aerun ckp jujur family aerun skrg x mcm dlu......i wish get back myhappy family..i miss them..aku tngok percutian kat kl x rase ape2..aku yg bawak mama na abg jalan....ape ni daddy..u just give me money for survay my own life...not for now..i use my own money....i bought something that you call membazir...but how about you.....how about you that spent much time for nothing ..how about our family..how about mama me and abang..you should think it back....i spent much money for me..for buy what i need n if i can buy back our happy family itry......i hope that is not the black magic.....i wish it not..that because we always not okay..you always with somebody else and not think about my feeling..i will be okay if there are no more fighting you and mama ..but i am teen ..i can't do anything..just pray for it...pray for my family.....yes dad..i'm not a perfect daughter that you have,,but i try to be...i can't to be what that you want because i want my own life...that because u always choose my way..until i always lie with you..i lie you..while i know you are my dad...that because of you....you always say you are tired..lazy..just go ahead...i search my own way..my own happiness...you not ask me about something that i like you just look with something that u think its okay...no daddy..sometimes i want something suprise from you,,but not...i'm not..there have no more suprise.....but now you give me big suprise while i'm not think about it.....a big problem..

Out Of Bounds:D
11:00 AM