<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Sunday, April 6, 2014


okay aku nak ckp yg  phone aku hilang...phone yg ade 2 sim tu,okay mmg lah kan ..aku harini gi kerje pun sbb nak jmpe alang..okay alang kan bf aku,,buat muke kejap :P...skrg aku cume anggap dorang seperti xde ape2..okay alang,subash and wan okay dorang tu bf aku..aku sengaja pasang macam tu..jahat kan aku ni..hurmm aku pun xtau sampai bila aku boleh stop dri main2 kan orang..okay so tdi mse dlm bas alang jumpe aku bgi aku sim aku..then dia ckp kita putus..aku mcm suprise lah..kantoi rupenye phone aku kat dia..okay mmg melampau lah kn..n then aku buat2 muke sedih2..entahlah aku xde perasaan lah skrg..aku xrse sedih sgt kot...alang ckp mcm tu tanpa siasat dah lah malas aku....aku pun ape lagi,,buat muke sedih n kecian ..then aku pergi kat driver tu ckp aku nak turun.mama aku nak blk kg..aku pun turun lah..haishhh mase turun tu aku buat2 kesat air mata..padehal satu titik air mata pun x jatuh ...dahlah  tanpa laki pun aku boleh hidup lah....skrg bf aku tinggal lah wan n subash..law putus dgn dorang ni aku buat lah balik kepala..aku harap aku lebih cepat putus dgn subash..malas lah nak ade bf ..

Out Of Bounds:D
4:53 PM