<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Friday, April 4, 2014


okay aku tak kisah lah sekarang sesiapa terasa..aku cakap terus terang aku memang tak layak jadi kawan korang kan..aku undur diri jerk lah..korang pun bahagia kan.,,aku memang terasa lah kot...rindu kawan kita dah lah jauh tunggu2 dia balik,,harap mase ambil result jumpa tapi tak ......tak perlah ..aku tau lah aku bukannya hebat sangat aku bukannya pandai sangat..its okay terus dengan cita2 korang semua....aku pun nt sambung belajar insyaallah aku teruskan ape yang aku nak...marah memang lah marah...tapi itu perasaan manusia,,aku memang macam orang yang dipergunakan..bila kau rase perlukan bantuan cari aku..bila kau happy2 lupe aku...tak ape lah..sekurang-kurangnya call lah..tapi tak pun...selagi aku ingat kau selagi tu aku letak gambar kau kat cover photo..tapi dah lah gambar ape semua ni dah tak penting aku cari hidup aku sendiri lagi baik.....aku masih lagi bersyukur lah..sebab ade lagi dax2 lain boleh sayang aku..aku rase terharu lah sebab kawan2 aku macam wan,ryna n lain2 tu still anggap aku kawan dorang tolong aku ape smua..sanggup tlg aku buat bnde bodoh aku ni...dah lah korang kan baik sangat..x macam aku,,,sosial kuat,,nakal sangat...aku bukan kuli korang...or robot korang...

Out Of Bounds:D
3:10 AM