<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Sunday, April 27, 2014


aku tak tahu lah ape..tpi aku rase aku cam nak gi kat terengganu jerk...aku nak cri tmpat yg AMAN..AKU nak gi bercuti..aku bosan dgn kerja aku..aku x suke jadi kuli..aku nak biar aku jadi bos...aku tak nak lah aku dibuli or ape..aku malas nak ckp ape dgn leader aku tu..n then aku pun  dh putus dgn alang..tngok aku dh xde kesetiaan dlm bercinta...aku mmg teruk kan..boleh x aku nak gi kl..aku nak bercuti..aku nak rase seronok aku nak buang semua perasaan sedih aku...aku mungkin akan  pergi kl....aku nak belajar utk seronokkan diri ni ...aku tinggal lagi 3 hari jerk kerje ni..lepas ni aku nak rehat ..aku nak tenangkan fikiran aku...aku tak nak orang kacau aku....aku malas..aku cume berdoa agar aku dpt jodoh yg baik..suami yang baik...n .kaya...dan bukan orang melayu...

Out Of Bounds:D
10:22 AM

♥Thursday, April 10, 2014


aku dah x berharap pade cinta sejati..aku biarkan dunia berlalu bersama aura ku ....alang dah minta maaf kat aku..dia pujuk semua dah ngaku salah dia.aku pun tak tahu lah....aku penat lah ..aku sekarang still dgn subash,alang,n wan okay 3...aku tngah uji antara 3 ni..aku xsure siapa dapat rebut hati aku..aku biarkan dunia aku dipenuhi permainan...dan aku ni pulak tdi terhantuk dkatpaip air mase mandi tadi..sakit kepala aku,,,cakap dengan mama,,mama dah potong ayat aku..n then aku mcm touching lah aku ckp nak gi 7 E..dgn abg aku..abg aku tdi marah aku..then aku duduk beribe menghadap tempat duduk kire kepala aku kat tempat berlawanan,mase abang aku marah tadi,dia terbrekk terhantuk kepala aku...baru risau..ea xde cter

Out Of Bounds:D
8:50 AM

♥Sunday, April 6, 2014


okay aku nak ckp yg  phone aku hilang...phone yg ade 2 sim tu,okay mmg lah kan ..aku harini gi kerje pun sbb nak jmpe alang..okay alang kan bf aku,,buat muke kejap :P...skrg aku cume anggap dorang seperti xde ape2..okay alang,subash and wan okay dorang tu bf aku..aku sengaja pasang macam tu..jahat kan aku ni..hurmm aku pun xtau sampai bila aku boleh stop dri main2 kan orang..okay so tdi mse dlm bas alang jumpe aku bgi aku sim aku..then dia ckp kita putus..aku mcm suprise lah..kantoi rupenye phone aku kat dia..okay mmg melampau lah kn..n then aku buat2 muke sedih2..entahlah aku xde perasaan lah skrg..aku xrse sedih sgt kot...alang ckp mcm tu tanpa siasat dah lah malas aku....aku pun ape lagi,,buat muke sedih n kecian ..then aku pergi kat driver tu ckp aku nak turun.mama aku nak blk kg..aku pun turun lah..haishhh mase turun tu aku buat2 kesat air mata..padehal satu titik air mata pun x jatuh ...dahlah  tanpa laki pun aku boleh hidup lah....skrg bf aku tinggal lah wan n subash..law putus dgn dorang ni aku buat lah balik kepala..aku harap aku lebih cepat putus dgn subash..malas lah nak ade bf ..

Out Of Bounds:D
4:53 PM

♥Friday, April 4, 2014


okay sometimes aku mmg tension dgn diri aku..tpi sebenarnya aku happy jugak.biase lah dunia manusia smua berlainan kan..n sekarang ni pun entah lah xtau nak ckp cam mane ..mlm tdi aku try penadol dgn coke  okay mmg boleh tahan lahh..smpai highh aku rase tau x...yoww..ehh jap lagi aku nk gi tngok wayang okay lah bye

Out Of Bounds:D
10:39 PM


okay aku tak kisah lah sekarang sesiapa terasa..aku cakap terus terang aku memang tak layak jadi kawan korang kan..aku undur diri jerk lah..korang pun bahagia kan.,,aku memang terasa lah kot...rindu kawan kita dah lah jauh tunggu2 dia balik,,harap mase ambil result jumpa tapi tak ......tak perlah ..aku tau lah aku bukannya hebat sangat aku bukannya pandai sangat..its okay terus dengan cita2 korang semua....aku pun nt sambung belajar insyaallah aku teruskan ape yang aku nak...marah memang lah marah...tapi itu perasaan manusia,,aku memang macam orang yang dipergunakan..bila kau rase perlukan bantuan cari aku..bila kau happy2 lupe aku...tak ape lah..sekurang-kurangnya call lah..tapi tak pun...selagi aku ingat kau selagi tu aku letak gambar kau kat cover photo..tapi dah lah gambar ape semua ni dah tak penting aku cari hidup aku sendiri lagi baik.....aku masih lagi bersyukur lah..sebab ade lagi dax2 lain boleh sayang aku..aku rase terharu lah sebab kawan2 aku macam wan,ryna n lain2 tu still anggap aku kawan dorang tolong aku ape smua..sanggup tlg aku buat bnde bodoh aku ni...dah lah korang kan baik sangat..x macam aku,,,sosial kuat,,nakal sangat...aku bukan kuli korang...or robot korang...

Out Of Bounds:D
3:10 AM