<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, March 20, 2014


yeah i know my result is not too good..but i'm happy with my ownself..sbb itu keputusan aku..aku belajar mcm mne n rezeki tu kat  mane2 ..just aku pagi2 tadi aku pergi sekolah jumpe kwn2 lame...hurmm yeah  tpi aku tak tau lah kenapa aku xrindu kat dorang..maybe sbb aku skrg dah dgn dunia aku..mmg lah dlu rase pahit sikit ..tpi skrg i'm okay..lgi pun aku siap bawak psp ..sbb nak main psp punye pasal..aku geram tdi sbb mai rampas kertas result aku..aku sndiri x tngok habis dia dah tngok dulu..aku xsukalah..sbb aku nak tunjuk kat mama aku dlu baru orang lain...dia dah rampas klu result aku okay xper lah..ni pun teruk...jugak  haish yow....aku tak lah kenapa sekarang aku mudah marah2 ....aku senyum ke,ape ke .entah lah ..tapi sejujur nya hari ni aku mood thumbs up n down jerk lah...aku try mohon mane2 insyaAllah dpt lah..rezeki belajar ni xsama...parents aku xde lah marah2 cume dorg tanya aku nak sambung belajar mane..aku  semua lulus xde fail pun..aku ni bukanlah pandai sangat ..tapi aku tau mama n daddy komfirm kecewa kan dapat anak macam ni..yerk lah xde lah pandai sangat..tapi tdi aku ade nampak mama n daddy discuss..mama cakap kat daddy after this just let's i'm do my own choice..sbb kalau pilih pakse2 aku kan kemana....memang daddy aku hebat memang dia terer tapi aku x...dia kena biarkan aku pilih sendiri jalan hidup aku..ape yang aku nak belajar..yeah mum right...aku xnak macam dlu aku nak pilih ape yang aku nak.....n bukan orang lain nak....so esok aku pun cuti kerje..hari isnin ni baru naik balik..yow...so mcm tu jerk lah.

Out Of Bounds:D
9:15 AM