<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Sunday, March 23, 2014


mencintai awak adelah satu perkara yang menakjubkan.namun melupakan umpama mencari membalut luka yang dalam..sayang saya kat awak pernah mendalam tapi itu dulu bukan sekarang...saya tak kisah sekarang xde orang sayang saya ...saya kisah kalau hidup saya ni saya perlu lalui seorang diri...sbb saya cume nak jadi diri saya sndiri dan bukan jadi gadis yang berpura-pura lembut untuk pikat hati awak....entah kenapa saya rase lebih seronok bila smua phone saya dah tak berbunyi macam dulu..terasa bahagia n aman pun ade..sbb xperlu lah saya korek tabung nak beli topap n reply mcg yg mengarut...cukup sekadar dia tau i love you dan faham perangai saya...itu sudah mermadai..jujur aku dah x mengharap  lelaki yang romantik sbb bagi aku...smua yang aku nak itu mimpi..aku dah 18 patut bangun kat dunia aku sndiri..walaupun perangai aku yang kebudakkan ni xleh nak hilang tapi itu lah kenyaataan..aku rase bersyukur sgt dpt abg mcm Abg Al..tau x mmg aku xbyk cerite pasal dia kan.tau x..dia jerk yang leh layan otak aku karenah aku.bwk tempat itu ini....aku nak...walaupun aku pernah ade bf tpi x lah layan aku mcm ni.terime buruk baik aku..kasar aku.mcm mane..n then aku rse bersyukur juga ade kwn cam wan..sbb ape...wan mmg baik ..dia terlalu cool..xperlu nampak hebat dpan orang cume jdi diri aku sendiri..pernah sekali dia tegur aku..klu aku x selese dgn perwatakan aku ..knape aku perlu jadi diri orang lain..walhal lelaki yang tengok aku hanya nak nampak aku perfect n xnak terime sikit pun  buruk aku..hurmm itulah kenyataan n yang lain macam Airina macam NAtasya..aku mmg rase bersyukkur sbb ramai kwn2 aku boleh dgr masalah aku..dan bukan hanya keluar dgn aku time aku senang jerk..tak pun time perlukan bantuan.Airina pun baik..cume hubungan kiteorang mmang agak renggang sbb dia jauh..n Natasya..dia baik ..dia pandai tau....n bagi aku dia macam kakak..sbb dia byk bgi suggest kat aku..sometimes..aku mmg giler sikit..tpi kenyataan dia aku mmg xleh lari smua tu..aku akui....aku agak terejal sikit..idea smua yang bodo2..tpi itu lah yang paling seronok..n boy..boy pun baik...boy kan kire sme lah dia dgn aku kepala sme cun..law hang out pun..xrse mcm segan lah..sbb dia dress up sme jerk cam aku tomboy punye orang style....

Out Of Bounds:D
8:40 AM