<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, March 24, 2014


HEY AERUN!
ok jujur aku takut...aku takut dgn perasaan aku..aku main2 ker..aku slalu tanye soalan bodoh ni kat diri aku.wal aku dah byk kali alami..tapi aku knape takut...aku tak tau nak ckp mcm mane..tpi pgi tdi Alang duduk sblah aku mse dlm bas..aku rase mcm entah lah..sbb Alang ni romantik ..n sweet cume beze aku dan dia mesti agama ..dia kristian n aku islam..lain sgt ...ok...then stu bnde yg korang kne tahu smlm birthday Subash..okay aku xtau knape aku boleh lupe pasal ni..aku dh terlalu bz sgt..bz kerje..penat....lepak layan kwn2 aku....smpai aku rase aku xde mse utk diri aku...sbb tu aku suke amek cuti utk aku berehat..tpi skrg aku cter stu persatu lah kan..okay mulenye pasal  subash..subash sedih dgn perangai aku kot..aku nak dia lupekan aku..sbb aku dah buka satu news pasal kapel dgn nepal ni lain sikit...adoy mmg leceh lah..biar lah pasal subash tu....aku malas lah .aku rindu n syg dia...tpi aku xboleh ..sbb dia suruh aku pelok agama dia ..aku minxx maaf cinta aku dan syg aku bukan bermaksud aku tinggalkan AllAh..dan islam..aku xkan sesekali buat mcm tu.aku masih lgi islam..sejak dri itu aku lebih rela tinggal kan dia sbb aku tahu Allah dah tentukan jalan terbaik dalam hidup aku,dan jodoh aku suatu hari nnt..cume kekadang aku rase phobia sikit..aku phobia lah ...dgn syg smua tu..sbb bgi aku syg cinta smua dah xade makne ..aku ni player kan tpi aku pun ade perasaan..aku masih lagi nak rase bahagia tu.cume dh terpadam smuanya...aku dah cmpakkan smua jauh2 dri hidup aku...entah kenapa.aku makin berani buat perangai..aku makin smoke shisha...sbnarnye aku ckp terus terang aku dpt rase paru2 dan jantung aku sgt lemah skrang.buktinya mase aku shisha haritu..aku dah xmampu nak tarik macam biase...n aku menyelam..nafas aku x tahan lame sekejap sgt..lemah sgt jantung aku skrg..sakit kat dlm aku yang tanggung..its okay...itu jln aku...tpi aku tak tahu lah kenapa dlm bas tdi Alang mse blk pun duduk sblah aku n then dia bagi aku dgr lagu.dia pasangkan mp3 n aku kongsi earphone dgn dia..aku rase sbnarnye terpaku jugak...sbb Jai kwn aku yg duduk blkg aku dgn gf dia...Jai baik dgn aku..dia tau ape yg jdi aku dgn jerry dlu..dia yang suruh Alang rapat dgn aku ..sbb aku alone...syera dgn Sam..aku dgn siapa?jerry..herr x lah..asyik kene marah je...so Jai suruh Alang rapat n baik dgn aku..okay Alang mmg lah baik tpi aku sbnarnye suke dia gitu2 jerk n tdimase aku batuk dia ckp promise xmo smoke  lgi..sambil suruh aku promise ...okay aku mcm xnak lah .. sbb aku x rse okay lah..sbb aku duduk sblah tingkap..dia tahan aku kat tepi tu..so dia suruh aku promise utk x smoke lgi..aku mule2 ckp xnak lah..knape nak kene promise,then dia terus genggam tgn aku n minx supaya aku promise.mse tu aku mcm xtau lah..aku nak tarik tangan tu tpi mcm berat jer,.....aku xtau knape..tapi dia genggam...n mate aku just focus kat tgn aku yang 5 jari ni ..dia pegang fhm...aku tnye knape dia xnak aku smoke..dia ckp kan nnt sakit...aku ckp lah yg sakit tu aku bukan dia...dia ckp dia risau...nmse tu aku rase lemah sgt dgn dia..macam nak sandar jerk kat bahu dia...tapi aku takut..aku takut dgn cinta...aku takut sgt..n tdi mse nk blk..dia ckp ape,,dia ckp dia nak aku dtg esok..so aku pun ckp lah aku malas lah nak dtg..dia ckp dtg lah..plisss..aku pun ckp okay2..:)mse tu mmg nampak dia berat sgt nak lepas kan tgn aku..aku masih xfhm dia anggap aku kwn or lebih???? sbb dia cume tarik tgn aku...n xckp ape3 pun..mungkin aku patut tunggu detik seterusnya ..n stu lgi aku nampak muke budak laki yang nakal2 kat bahagian dpan,dia duduk menghadap belakang,n then tenung jerk kat aku,..n then dkat Alang..aku sndiri x fhm knape..mungkin dia kwn Alang kot...n cter last ni..sbb aku asyik hayal..aku lupe kan psp aku yang tertinggal tu..psp aku tertinggal dkat bas..ape lgi..mcm orang xbtul aku..aku pergi lah call boy..ajak keluar kerete..rezeki aku alhamdulillah..aku tdi panjat bas tu ikut tayar..bas kilang tu parking kat masai..driver dah balik rumah...pintu pun dah kunci..aku ni ape lgi panjat n thentolak tingkap tu..nasib lah ade tingkap yang rosak tu...klu x hurmm x tau nak ckp ape..aku suruh boy parking kerete sblah tingkap tu..aku panjat gune kerete /.lepas tu ..terus tolak2 tingkap yang dkat tmpat duduk aku tu.suluh2 ade pun psp aku....perghhhh dah macam perompak...ni smua sbb aku berangan..mmg aku byk berangan lah sekarnag...k lah nite

Out Of Bounds:D
9:29 AM