<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, March 22, 2014


jujur aku ckp aku ni bukanlah baik sgt..aku still dress up cam laki...aku sbnarnye kekadang rase rimas klu aku dress up alaa girlish ..mmg lah aku tau kekadang aku mudah diperlekehkan dgn dax2 perempuan yg budget ala2 hot gitu....tpi terus terang,aku rase seronok dgn diri aku..sluar short,,t-shirt hitam..style mcm budak emo..tpi stiap kali aku kluar mmg aku slalu kene tngok...aku tau,,,half of the people mmg xleh accept care hidup aku yg cam ni,,tapi aku cukup bersyukur aku ade kwn baik yg okay n sanggup habeskan byk mase utk aku..wan thanks sgt..smlm punye cerite kiteorg pergi lah shisha cam biase..tau lah law dah aku gi shisha orang pandangaku cam ape kan..choiii..buat bodoh dah..wan jenis dia cam ni tau..kau tngok muke aku ni....ade aku kesah..so that why aku suke kwn dgn dia tau...dia jenis cool...so aku mcm best lah kwn dgn dia...so skrg ni aku  nk gi gerak singapore tngok lah mlm ni ape cter..aku plan nak masuk club..tpi tngok2 lah dlu...

Out Of Bounds:D
5:51 AM