<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, March 25, 2014


hurmm ..aku nak start kan cerite mcm mane pun aku tak tahu lah....tau xknape..okay sbnarnye aku ade lah sikit marah kat syera..sper xmarah kot..aku mmg rase marah sgt...yerk lah..sbb aku dh masuk kilang greather..n then dia pulak nak berhenti..aku xfhm sey...aku mcm  marah lah..sbb dia yg nak aku masuk ..okay skrg aku rase enjoy dgn kilang tu...buat mase skrg...hurmm ..tpi.....syera dah berhenti ..ok smbung cerite pula.hari ni aku mmg bersemngat sgt bgn pgi..sbb aku nak jumpe Alang,aku tak tahu kenapa kuat sangat perasaan aku minx untuk jumpe Alang..okay aku xtahu lah ape akan jadi..tpi hari ni pergi mmg lewatsikit....lewat lah kire nye..so aku pun dh gelisah kat rumah tunggu van x dtg2 lgi..ok hari ni pergi naik van x naik bas..sbb xramai pekerja pun ..kilang KE mmg xramai.Alang n yang akak sorang tu..okay so tdi aku mcm gelisah sikit aku tanye Alang kenapa kau pegang tangan aku?itu soalan aku kat dia,sbb dia asyik pegang tangan aku cam xnak lepas...so dia cakap straight.sbb aku suka kau....okay aku macam.hahh..??sikit..so Alang suke aku rupenye..aku mule2 anggap sekadar suke.sbb itu lah kejadian pgi tdi..n then hari ni aku masuk SP..n aku kene buat kerje amal sikit lah...haisyoo..lepas tu ape ekk lagi...hah ni aku nak cakap mse blk tdi aku jumpe makcik mulut besar tu....adoy makcik yg tau gaji daddy aku tu..hurmm...so aku mmg x suke sikit dgn dia ni... n then mse Alang masuk,dia duduk sebelah aku macam biase..hari ni dia macam nampak x okay...aku pun tnye lh nape ape smua.then dia jwb dia okay..mase lepas tunggu dax2 kilang chosen tu..dia mmg nampak lain n mse van jln..bru dia start pegang tgn aku..okay aku tau dia cube nak tenang kan diri..n aku biarkan sekejap..n dia ckp dia kene balik SErawak sbb ayah dia suruh balik..aku ckp dia kerje sampai bulan ni jerk kah?dia ckp mungkin ...aku mse tu tak tahu kenapa rase sedih sgt..aku rase mcm nak plok dia kuat2 pun ade...so aku pun letak kepala aku kat bahu dia lembut..sambil genggam erat tgn dia..mse tu aku tak tahu..aku ckp minx lah sampai bulan depan...dia ckp dia try ckp dgn uncle dia...aku mmg sayu sikit hati ni..aku bru nak bermanja dgn dia ..tpi xdpt...xper lah..esk dia kerje tpi dia nak cuti.sbb barang xde..2 hari..aku dlm hati ckp rindu nye..aku ckp jujur aku rindu kat dia nnt ..tpi sikit jerk lah..lepas tu dia senyum...entah kenapa dia mcm romantik sikit hari ni..aku suke dia.n aku ershhh..aku minx izin nak plok dia..n dia ckp ok..aku plok dia sebelahtgn sahaja..hanya utk lepas kan rindu kat dia...aku esok kene pergi kerje tanpa dia.....

Out Of Bounds:D
7:48 AM