<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, March 25, 2014


hurmm ..aku nak start kan cerite mcm mane pun aku tak tahu lah....tau xknape..okay sbnarnye aku ade lah sikit marah kat syera..sper xmarah kot..aku mmg rase marah sgt...yerk lah..sbb aku dh masuk kilang greather..n then dia pulak nak berhenti..aku xfhm sey...aku mcm  marah lah..sbb dia yg nak aku masuk ..okay skrg aku rase enjoy dgn kilang tu...buat mase skrg...hurmm ..tpi.....syera dah berhenti ..ok smbung cerite pula.hari ni aku mmg bersemngat sgt bgn pgi..sbb aku nak jumpe Alang,aku tak tahu kenapa kuat sangat perasaan aku minx untuk jumpe Alang..okay aku xtahu lah ape akan jadi..tpi hari ni pergi mmg lewatsikit....lewat lah kire nye..so aku pun dh gelisah kat rumah tunggu van x dtg2 lgi..ok hari ni pergi naik van x naik bas..sbb xramai pekerja pun ..kilang KE mmg xramai.Alang n yang akak sorang tu..okay so tdi aku mcm gelisah sikit aku tanye Alang kenapa kau pegang tangan aku?itu soalan aku kat dia,sbb dia asyik pegang tangan aku cam xnak lepas...so dia cakap straight.sbb aku suka kau....okay aku macam.hahh..??sikit..so Alang suke aku rupenye..aku mule2 anggap sekadar suke.sbb itu lah kejadian pgi tdi..n then hari ni aku masuk SP..n aku kene buat kerje amal sikit lah...haisyoo..lepas tu ape ekk lagi...hah ni aku nak cakap mse blk tdi aku jumpe makcik mulut besar tu....adoy makcik yg tau gaji daddy aku tu..hurmm...so aku mmg x suke sikit dgn dia ni... n then mse Alang masuk,dia duduk sebelah aku macam biase..hari ni dia macam nampak x okay...aku pun tnye lh nape ape smua.then dia jwb dia okay..mase lepas tunggu dax2 kilang chosen tu..dia mmg nampak lain n mse van jln..bru dia start pegang tgn aku..okay aku tau dia cube nak tenang kan diri..n aku biarkan sekejap..n dia ckp dia kene balik SErawak sbb ayah dia suruh balik..aku ckp dia kerje sampai bulan ni jerk kah?dia ckp mungkin ...aku mse tu tak tahu kenapa rase sedih sgt..aku rase mcm nak plok dia kuat2 pun ade...so aku pun letak kepala aku kat bahu dia lembut..sambil genggam erat tgn dia..mse tu aku tak tahu..aku ckp minx lah sampai bulan depan...dia ckp dia try ckp dgn uncle dia...aku mmg sayu sikit hati ni..aku bru nak bermanja dgn dia ..tpi xdpt...xper lah..esk dia kerje tpi dia nak cuti.sbb barang xde..2 hari..aku dlm hati ckp rindu nye..aku ckp jujur aku rindu kat dia nnt ..tpi sikit jerk lah..lepas tu dia senyum...entah kenapa dia mcm romantik sikit hari ni..aku suke dia.n aku ershhh..aku minx izin nak plok dia..n dia ckp ok..aku plok dia sebelahtgn sahaja..hanya utk lepas kan rindu kat dia...aku esok kene pergi kerje tanpa dia.....

Out Of Bounds:D
7:48 AM

♥Monday, March 24, 2014


HEY AERUN!
ok jujur aku takut...aku takut dgn perasaan aku..aku main2 ker..aku slalu tanye soalan bodoh ni kat diri aku.wal aku dah byk kali alami..tapi aku knape takut...aku tak tau nak ckp mcm mane..tpi pgi tdi Alang duduk sblah aku mse dlm bas..aku rase mcm entah lah..sbb Alang ni romantik ..n sweet cume beze aku dan dia mesti agama ..dia kristian n aku islam..lain sgt ...ok...then stu bnde yg korang kne tahu smlm birthday Subash..okay aku xtau knape aku boleh lupe pasal ni..aku dh terlalu bz sgt..bz kerje..penat....lepak layan kwn2 aku....smpai aku rase aku xde mse utk diri aku...sbb tu aku suke amek cuti utk aku berehat..tpi skrg aku cter stu persatu lah kan..okay mulenye pasal  subash..subash sedih dgn perangai aku kot..aku nak dia lupekan aku..sbb aku dah buka satu news pasal kapel dgn nepal ni lain sikit...adoy mmg leceh lah..biar lah pasal subash tu....aku malas lah .aku rindu n syg dia...tpi aku xboleh ..sbb dia suruh aku pelok agama dia ..aku minxx maaf cinta aku dan syg aku bukan bermaksud aku tinggalkan AllAh..dan islam..aku xkan sesekali buat mcm tu.aku masih lgi islam..sejak dri itu aku lebih rela tinggal kan dia sbb aku tahu Allah dah tentukan jalan terbaik dalam hidup aku,dan jodoh aku suatu hari nnt..cume kekadang aku rase phobia sikit..aku phobia lah ...dgn syg smua tu..sbb bgi aku syg cinta smua dah xade makne ..aku ni player kan tpi aku pun ade perasaan..aku masih lagi nak rase bahagia tu.cume dh terpadam smuanya...aku dah cmpakkan smua jauh2 dri hidup aku...entah kenapa.aku makin berani buat perangai..aku makin smoke shisha...sbnarnye aku ckp terus terang aku dpt rase paru2 dan jantung aku sgt lemah skrang.buktinya mase aku shisha haritu..aku dah xmampu nak tarik macam biase...n aku menyelam..nafas aku x tahan lame sekejap sgt..lemah sgt jantung aku skrg..sakit kat dlm aku yang tanggung..its okay...itu jln aku...tpi aku tak tahu lah kenapa dlm bas tdi Alang mse blk pun duduk sblah aku n then dia bagi aku dgr lagu.dia pasangkan mp3 n aku kongsi earphone dgn dia..aku rase sbnarnye terpaku jugak...sbb Jai kwn aku yg duduk blkg aku dgn gf dia...Jai baik dgn aku..dia tau ape yg jdi aku dgn jerry dlu..dia yang suruh Alang rapat dgn aku ..sbb aku alone...syera dgn Sam..aku dgn siapa?jerry..herr x lah..asyik kene marah je...so Jai suruh Alang rapat n baik dgn aku..okay Alang mmg lah baik tpi aku sbnarnye suke dia gitu2 jerk n tdimase aku batuk dia ckp promise xmo smoke  lgi..sambil suruh aku promise ...okay aku mcm xnak lah .. sbb aku x rse okay lah..sbb aku duduk sblah tingkap..dia tahan aku kat tepi tu..so dia suruh aku promise utk x smoke lgi..aku mule2 ckp xnak lah..knape nak kene promise,then dia terus genggam tgn aku n minx supaya aku promise.mse tu aku mcm xtau lah..aku nak tarik tangan tu tpi mcm berat jer,.....aku xtau knape..tapi dia genggam...n mate aku just focus kat tgn aku yang 5 jari ni ..dia pegang fhm...aku tnye knape dia xnak aku smoke..dia ckp kan nnt sakit...aku ckp lah yg sakit tu aku bukan dia...dia ckp dia risau...nmse tu aku rase lemah sgt dgn dia..macam nak sandar jerk kat bahu dia...tapi aku takut..aku takut dgn cinta...aku takut sgt..n tdi mse nk blk..dia ckp ape,,dia ckp dia nak aku dtg esok..so aku pun ckp lah aku malas lah nak dtg..dia ckp dtg lah..plisss..aku pun ckp okay2..:)mse tu mmg nampak dia berat sgt nak lepas kan tgn aku..aku masih xfhm dia anggap aku kwn or lebih???? sbb dia cume tarik tgn aku...n xckp ape3 pun..mungkin aku patut tunggu detik seterusnya ..n stu lgi aku nampak muke budak laki yang nakal2 kat bahagian dpan,dia duduk menghadap belakang,n then tenung jerk kat aku,..n then dkat Alang..aku sndiri x fhm knape..mungkin dia kwn Alang kot...n cter last ni..sbb aku asyik hayal..aku lupe kan psp aku yang tertinggal tu..psp aku tertinggal dkat bas..ape lgi..mcm orang xbtul aku..aku pergi lah call boy..ajak keluar kerete..rezeki aku alhamdulillah..aku tdi panjat bas tu ikut tayar..bas kilang tu parking kat masai..driver dah balik rumah...pintu pun dah kunci..aku ni ape lgi panjat n thentolak tingkap tu..nasib lah ade tingkap yang rosak tu...klu x hurmm x tau nak ckp ape..aku suruh boy parking kerete sblah tingkap tu..aku panjat gune kerete /.lepas tu ..terus tolak2 tingkap yang dkat tmpat duduk aku tu.suluh2 ade pun psp aku....perghhhh dah macam perompak...ni smua sbb aku berangan..mmg aku byk berangan lah sekarnag...k lah nite

Out Of Bounds:D
9:29 AM

♥Sunday, March 23, 2014


mencintai awak adelah satu perkara yang menakjubkan.namun melupakan umpama mencari membalut luka yang dalam..sayang saya kat awak pernah mendalam tapi itu dulu bukan sekarang...saya tak kisah sekarang xde orang sayang saya ...saya kisah kalau hidup saya ni saya perlu lalui seorang diri...sbb saya cume nak jadi diri saya sndiri dan bukan jadi gadis yang berpura-pura lembut untuk pikat hati awak....entah kenapa saya rase lebih seronok bila smua phone saya dah tak berbunyi macam dulu..terasa bahagia n aman pun ade..sbb xperlu lah saya korek tabung nak beli topap n reply mcg yg mengarut...cukup sekadar dia tau i love you dan faham perangai saya...itu sudah mermadai..jujur aku dah x mengharap  lelaki yang romantik sbb bagi aku...smua yang aku nak itu mimpi..aku dah 18 patut bangun kat dunia aku sndiri..walaupun perangai aku yang kebudakkan ni xleh nak hilang tapi itu lah kenyaataan..aku rase bersyukur sgt dpt abg mcm Abg Al..tau x mmg aku xbyk cerite pasal dia kan.tau x..dia jerk yang leh layan otak aku karenah aku.bwk tempat itu ini....aku nak...walaupun aku pernah ade bf tpi x lah layan aku mcm ni.terime buruk baik aku..kasar aku.mcm mane..n then aku rse bersyukur juga ade kwn cam wan..sbb ape...wan mmg baik ..dia terlalu cool..xperlu nampak hebat dpan orang cume jdi diri aku sendiri..pernah sekali dia tegur aku..klu aku x selese dgn perwatakan aku ..knape aku perlu jadi diri orang lain..walhal lelaki yang tengok aku hanya nak nampak aku perfect n xnak terime sikit pun  buruk aku..hurmm itulah kenyataan n yang lain macam Airina macam NAtasya..aku mmg rase bersyukkur sbb ramai kwn2 aku boleh dgr masalah aku..dan bukan hanya keluar dgn aku time aku senang jerk..tak pun time perlukan bantuan.Airina pun baik..cume hubungan kiteorang mmang agak renggang sbb dia jauh..n Natasya..dia baik ..dia pandai tau....n bagi aku dia macam kakak..sbb dia byk bgi suggest kat aku..sometimes..aku mmg giler sikit..tpi kenyataan dia aku mmg xleh lari smua tu..aku akui....aku agak terejal sikit..idea smua yang bodo2..tpi itu lah yang paling seronok..n boy..boy pun baik...boy kan kire sme lah dia dgn aku kepala sme cun..law hang out pun..xrse mcm segan lah..sbb dia dress up sme jerk cam aku tomboy punye orang style....

Out Of Bounds:D
8:40 AM

♥Saturday, March 22, 2014


jujur aku ckp aku ni bukanlah baik sgt..aku still dress up cam laki...aku sbnarnye kekadang rase rimas klu aku dress up alaa girlish ..mmg lah aku tau kekadang aku mudah diperlekehkan dgn dax2 perempuan yg budget ala2 hot gitu....tpi terus terang,aku rase seronok dgn diri aku..sluar short,,t-shirt hitam..style mcm budak emo..tpi stiap kali aku kluar mmg aku slalu kene tngok...aku tau,,,half of the people mmg xleh accept care hidup aku yg cam ni,,tapi aku cukup bersyukur aku ade kwn baik yg okay n sanggup habeskan byk mase utk aku..wan thanks sgt..smlm punye cerite kiteorg pergi lah shisha cam biase..tau lah law dah aku gi shisha orang pandangaku cam ape kan..choiii..buat bodoh dah..wan jenis dia cam ni tau..kau tngok muke aku ni....ade aku kesah..so that why aku suke kwn dgn dia tau...dia jenis cool...so aku mcm best lah kwn dgn dia...so skrg ni aku  nk gi gerak singapore tngok lah mlm ni ape cter..aku plan nak masuk club..tpi tngok2 lah dlu...

Out Of Bounds:D
5:51 AM

♥Thursday, March 20, 2014


yeah i know my result is not too good..but i'm happy with my ownself..sbb itu keputusan aku..aku belajar mcm mne n rezeki tu kat  mane2 ..just aku pagi2 tadi aku pergi sekolah jumpe kwn2 lame...hurmm yeah  tpi aku tak tau lah kenapa aku xrindu kat dorang..maybe sbb aku skrg dah dgn dunia aku..mmg lah dlu rase pahit sikit ..tpi skrg i'm okay..lgi pun aku siap bawak psp ..sbb nak main psp punye pasal..aku geram tdi sbb mai rampas kertas result aku..aku sndiri x tngok habis dia dah tngok dulu..aku xsukalah..sbb aku nak tunjuk kat mama aku dlu baru orang lain...dia dah rampas klu result aku okay xper lah..ni pun teruk...jugak  haish yow....aku tak lah kenapa sekarang aku mudah marah2 ....aku senyum ke,ape ke .entah lah ..tapi sejujur nya hari ni aku mood thumbs up n down jerk lah...aku try mohon mane2 insyaAllah dpt lah..rezeki belajar ni xsama...parents aku xde lah marah2 cume dorg tanya aku nak sambung belajar mane..aku  semua lulus xde fail pun..aku ni bukanlah pandai sangat ..tapi aku tau mama n daddy komfirm kecewa kan dapat anak macam ni..yerk lah xde lah pandai sangat..tapi tdi aku ade nampak mama n daddy discuss..mama cakap kat daddy after this just let's i'm do my own choice..sbb kalau pilih pakse2 aku kan kemana....memang daddy aku hebat memang dia terer tapi aku x...dia kena biarkan aku pilih sendiri jalan hidup aku..ape yang aku nak belajar..yeah mum right...aku xnak macam dlu aku nak pilih ape yang aku nak.....n bukan orang lain nak....so esok aku pun cuti kerje..hari isnin ni baru naik balik..yow...so mcm tu jerk lah.

Out Of Bounds:D
9:15 AM