<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, February 25, 2014


mungkin terkadang aku masih lgi ingatkan dia ..Daus..lelaki yang pernah ada dalam hati aku..lelaki yang pernah buat kenangan manis dan pahit..namun aku redha kerana dia bukan milikku..dan apa yang pastinya hari2 ku semakin indah dan aku bebas buat ape aku nak...hari ni aku bangun pukul 3.00 ptg..mmg ckp ngantuk sgt tdi..lepas tu aku jumpe dgn dax we chat aku name dia galang...okay pelik lah name dia..then dia ni macam jatuh hati kat aku..dia tngok mate aku tepat2 aku terus tumbuk dia..yerkk lah..aku xsuke..yow...lepas tu tahu x ape..hurmm tdi aku kemas rumah sikit2 lah.n then mase tdi daddy blk..dia suruh aku basuh pinggan hurmm mmg ..n bell rumah aku bunyi ..aku ingtkan org cina minx derma yang rm10 rm20 tu...then aku x nak buka..so daddy buka lah pintu..n panggil name aku..rupanya boy dtg..member aku yg tomboy dlu yg sme kepala dgn aku..so bebual rancak dgn dia depan rumah...n ckp dgn dia mlm ni nak kluar dgn dia..so kluar dgn dia mase tu..mlm pukul 8.30 gitu...aku amek dia naik kerete..kiteorg pergi kiphome mart sbb nak gi kdai gitar lepas tu gi kedai handset,ingt boy nak beli phone bru rupenye x..dia nk cri cover jerk..lepas tu kiteorg gi kip mart...boy cri cover phone ..dia tu..n kiteorg gi kedai cd...jumpe si farouk tu..haiyyoo ini budak..mmg xsuke btul lah jumpe mamat tu..buat2 xknal jerk lah.....aku..kluar dgn boy ..perghh mmg smua bnde dia surport..tau x tdi dia belikan gatsby yg bulat warne purple tu..n tdi byk gile beli makanan ringan pasal nak lepak rumah aku mlm..n dia belikan utk aerun cd2 ..thanks sgt boy....lme x jmpe ..bile jumpe ingt member2 ....mmg terbaik lah kan..
 
kluar dgn boy buat aku lebih suka life aku dlu...jdi tomboy...
xyah heran ape2 lgi..hidup berduet.poket ni tebal jerk..
xmcm skrg rm5 rm10 jerk..klu dlu poket rm100 2 3 ratus..
daddy bagi jerk...now mmg x lah..
 
smoke shisha ...barbican n everything leh buat tdi boy belanje.ni
 
so yeah..tdi mmg enjoy kluar n mlm kiteorg main gitar..
winston tu boy belanje ,klu x aerun madah shisha jerk lah..
dgn wan.xpun vapour..tpi vapour lme x pegang..
 
barbican...strawberry mmg sedap..
 
hurmm n tdi aerun try smoke kat bilik bawah ..tetibe daddy ketuk....dah menggelabah
matikan rokok then letak bekas bawah katil
lepas tu spray minyak wangi uber man byk2..
mase daddy masuk minum terus air byk2 n tngok laptop buat mcm biase..
mmg nakal budak aerun ni.hahhahaha..
tpi rasenye daddy sdar kot ade bau rokok..
klu mama mmg siap lah kene..
 
 
tpi ape yg bermakne sbnarnye aerun nk ckp  yg Sabri dgn aerun n Subash
pun kapel dgn aerun..n aerun dh start syg dorg..
sbb sabri xpernah marah aerun..dia mesti berlembut bile ckp dgn aerun..
n dia jenis emo..n hati dia lembut sikit..
n subash ..okay ckp jujur sepanjang dgn daus dia xpernah col lame2 ..
ti subash sdangkan dax nepal pun boleh call aerun lme2...tau x ..buat lawak..
walaupun dia ni berlainan bahasa..tpi subash mmg senang buat lawak..
tpi bile dia marah hurmm teruk sikit..kene biarkan dia sendiri cool..
sbb subash ni dia dri latar blkg family yg kaya jgak kat sane..
cume dia masuk malaysia sbb mama n papa dia dh bercerai.so dia kat sini
teman mama dia..klu kat sane perempuan nepal x bekerja tau..
so that why dorang kat sini..dress up subash ni mmg lain dri dax2 nepal yg
biase..subash pakai kasut Vans seluar Ad jeans Denim..okay mmg style dia smart.
kate kawan aerun kebanyakkan orang yg kulit mcm cina kat negara sane mmg kaya2..
that's why dia pelik masa subash tu kat kilang yerk lah..mane ade org nepal pakai jam tangan
yangharga mahal2 tu..okay xsilap aerun dia pakai jam tangan casio xpun adidas..
sbb aerun tukar jam tangan dgn dia n tngok mmg different dgn yg fake punye..
so mmg btul lah dia ni from latar blkg keluarga yg berada...so patutlah nampak mcm budak
malay punye dress up....

Out Of Bounds:D
11:50 AM