<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Wednesday, February 19, 2014


okay mmg aku x pernah terjangka dlm life aku or ape yg aku nak akan jdi cm ni..seriesly xjangka,since putus dgn daus mmg lah sakit hati..ape semua ada..tpi nak buat mcm mana aku redha dia bukan jodoh aku...so buat ape nak kejar dia..biar dia kejar aku ..hurmm..n then ade sorg budak nepal tmpat kerja aku ni taw.dia n putih mix chinese so kire agama buddha lah..aku x tau lah ape..tpi yg pnting sememangnya dia ni hensem n comel x dinafikan..name dia subash..aku x nafikan semua tu..mase aku couple dgn daus dia sebok nk usha aku..sampai dia nangis bila dpt tau aku ade bf..so aku mcm lemas lah rase.bile aku putus dgn daus dia happy sgt...dia mmg sweet n romantik..mmg lah org ckp kau ni xde laki melayu lgi ker..aku x tau lah tpi aku bahagia dgn dia..tpi aku tau xlme lgi kiteorg akan putus..sbb abg angkat aku xnak aku ade hubungan ape2 dgn dia...sebok kan..hurmmm aku terkadang sedih pun ade tpi ini lah kenyataan dia..dia x teruk n dia x kedekut...dia baik...dia boleh luangkan masa utk col aku..tpi entah lah..dlm masa yg sama aku pasang 3 skandal dax melayu...hurmm...name syazwan,sabri n daus..mesti ade name daus kan aku pun x fhm lah knape..aku x tau lepas putus hari tu terus aku mcm nak main2 kan perasaan org aku seriess..xdpt nk rase syg tu yg teramatsgt..mungkin sbb aku dh putus harapan kot....hurmm,itu blog luahan aku..maybe ade org gelak or ade org yg ckp aku ni jahat..or what eva...tpi aku terime sbbb itu aku n bukan org lain..law kau rse blog ni buat kau nk mengumpaat better kau berambus..sbb aku tulis ikut hati ...dan xde pun nk kutuk2 kau..:P

Out Of Bounds:D
6:18 PM