<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, February 27, 2014


okay realiti ..aku bukan budak2 baik2 kot..aku tau aku jahat ..tpi kekadang aku buat muka mcm dax baik..disebalik tudung mmg org n kwn2 aku ramai ckp nmpak cm dax skema...sbb aku slalu buat diri aku nampak skema..bile buka tudung, t-shirt hitam..seluar short paras lutut pendek warne hitam..kasut playboy .jacket hitam..rmbut kasi turun depan ,pacak belakang..realiti itu aku..hidup aku mcm tu....aku tak kesah org nak ckp aku hipokrit or ape..tpi aku smoke...yes ..aku smoke..aku shisha...mmg aku ckp bnde yerk....aku mungkin boleh stop bile dgn daus..tpi aku rse mcm org bodo buat ape aku  stop bnde2 yg aku suke buat utk org yg xpernah fhm aku..xpernah utk kenali aku..yg hanya tahu...buat aku nangis..sedangkan xsdar aku ni manusia atau pun binatang..jujur binatang pun sayangkan isteri dia tau x....kau buat aku macam tunggul kayu..kalau aku ade duit banyak dh lame aku tinggalkan malaysia......aku sakit xde sape pun perasan..kau langsung x pernah tanya keadaan ini itu..since aku n subash ..aku tau dia budak nepal..mesti ade reader aku ckp kat sini..kau budak nepal jugak nak amek cm xde laki melayu...jawapan aku yes ..cm xde laki melayu..aku bukan benci lelaki melayu tapi aku dh fhm sgt...lelaki melayu cm mne..x pernah pun yg reti tke care pasal aku..okay subash ni pun aku marah dia ape semua..tdi gaduh ok gaduh dgn dia..so tau x ape?ok...subash mmg marah klu aku smoke. dia mmg kuat marah kadang2 dia x dpt kawal marah dia...ok aku fhm tu..so tdi aku cabar dia ..dia ckp if you smoke i will break off with u...so aku ckp lah the true is i smoke....then series dia marah..dia ckp hari ni awk smoke esk awk masuk pub minum then amek drug..yow ..aku mmg x jangka kot dia ckp cm tu...aku ingt sosial dia lgi teruk ..rupanya dia lebih ok dri ape aku jangka..so mmg lah tdi kan perang besar..dia mule2 putuskan aku..lepas tu dia col blk ckp dia xkan putuskan aku..dia xckp dia syg aku..dia rse lain bile aku takde..ok..yow....dia ckp aku mcm ade aura ...hahahhahaha banyak lah...sbb dia ckp mase kat nepal dax2 pmpuan nak dia .tpi dia rase xboleh..entah lahtipu or bohong ke .itu aku xtau..tpi subash mmg buat aku rase sometimes dia buat aku bahagia..sbb dia boleh buat lawak.dgn care series dia...romantik dia...haishh sabar jerk lah..n sabri pun ok..dia baik sgt....so korang bayangkan lah ..aku ni kat tengah cam ape..pade mulenye aku cuma nak pergunakan dorang sebagai kepentingan diri aku..untuk hilangkan ape yang aku rasekan sebagai  beban buat aku..tapi x..aku xsanggup buat satu demi satu terluka ..cukup lah aku sorang....aku xlayak jadi pari2 aku cuma aku. nak buat baik...
hurmmm hari ni aku harap banyak bnde baik terjadi kat aku..:).

Out Of Bounds:D
3:09 PM