<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, February 27, 2014


okay realiti ..aku bukan budak2 baik2 kot..aku tau aku jahat ..tpi kekadang aku buat muka mcm dax baik..disebalik tudung mmg org n kwn2 aku ramai ckp nmpak cm dax skema...sbb aku slalu buat diri aku nampak skema..bile buka tudung, t-shirt hitam..seluar short paras lutut pendek warne hitam..kasut playboy .jacket hitam..rmbut kasi turun depan ,pacak belakang..realiti itu aku..hidup aku mcm tu....aku tak kesah org nak ckp aku hipokrit or ape..tpi aku smoke...yes ..aku smoke..aku shisha...mmg aku ckp bnde yerk....aku mungkin boleh stop bile dgn daus..tpi aku rse mcm org bodo buat ape aku  stop bnde2 yg aku suke buat utk org yg xpernah fhm aku..xpernah utk kenali aku..yg hanya tahu...buat aku nangis..sedangkan xsdar aku ni manusia atau pun binatang..jujur binatang pun sayangkan isteri dia tau x....kau buat aku macam tunggul kayu..kalau aku ade duit banyak dh lame aku tinggalkan malaysia......aku sakit xde sape pun perasan..kau langsung x pernah tanya keadaan ini itu..since aku n subash ..aku tau dia budak nepal..mesti ade reader aku ckp kat sini..kau budak nepal jugak nak amek cm xde laki melayu...jawapan aku yes ..cm xde laki melayu..aku bukan benci lelaki melayu tapi aku dh fhm sgt...lelaki melayu cm mne..x pernah pun yg reti tke care pasal aku..okay subash ni pun aku marah dia ape semua..tdi gaduh ok gaduh dgn dia..so tau x ape?ok...subash mmg marah klu aku smoke. dia mmg kuat marah kadang2 dia x dpt kawal marah dia...ok aku fhm tu..so tdi aku cabar dia ..dia ckp if you smoke i will break off with u...so aku ckp lah the true is i smoke....then series dia marah..dia ckp hari ni awk smoke esk awk masuk pub minum then amek drug..yow ..aku mmg x jangka kot dia ckp cm tu...aku ingt sosial dia lgi teruk ..rupanya dia lebih ok dri ape aku jangka..so mmg lah tdi kan perang besar..dia mule2 putuskan aku..lepas tu dia col blk ckp dia xkan putuskan aku..dia xckp dia syg aku..dia rse lain bile aku takde..ok..yow....dia ckp aku mcm ade aura ...hahahhahaha banyak lah...sbb dia ckp mase kat nepal dax2 pmpuan nak dia .tpi dia rase xboleh..entah lahtipu or bohong ke .itu aku xtau..tpi subash mmg buat aku rase sometimes dia buat aku bahagia..sbb dia boleh buat lawak.dgn care series dia...romantik dia...haishh sabar jerk lah..n sabri pun ok..dia baik sgt....so korang bayangkan lah ..aku ni kat tengah cam ape..pade mulenye aku cuma nak pergunakan dorang sebagai kepentingan diri aku..untuk hilangkan ape yang aku rasekan sebagai  beban buat aku..tapi x..aku xsanggup buat satu demi satu terluka ..cukup lah aku sorang....aku xlayak jadi pari2 aku cuma aku. nak buat baik...
hurmmm hari ni aku harap banyak bnde baik terjadi kat aku..:).

Out Of Bounds:D
3:09 PM

♥Wednesday, February 26, 2014


so hari ni hurmm tdi mmg bgn lewat sgt..sbb ape ngantok sgt on call dgn sabri yow...
since couple dgn dia oncall  12 hours non stop per day..so mmg ok lah kan
n then tdi  mlm ingt nak hang out dgn boy jer..
tpi tunggu boy lmbat sgt,so aerun gi lah kat rumah abg aerun ..abg AL....
so abg aerun mse tu mcm pelik sbb aerun bwk kerete ..
so dia pun gi kat kerete n then nk ikut aerun..
lepas dia ikut tu ..kiteorg gi kip homemart..kedai gitar jap..tpi kedai tu tutup..aerun bwk kerete aerun.abg
aerun ikut jek lah bwk kerete dia..so aerun pkir better aerun naik abg aerun jer..
xyah bwk kerete so hntar lah kerete aerun kat rumah ..n then
kiteorg gi mkn steamboard tdi boy belanja...yummyummm..
:)mmg sdap lah kan...:)
 
not forget with barbican..
 
 


Out Of Bounds:D
11:42 AM

♥Tuesday, February 25, 2014


mungkin terkadang aku masih lgi ingatkan dia ..Daus..lelaki yang pernah ada dalam hati aku..lelaki yang pernah buat kenangan manis dan pahit..namun aku redha kerana dia bukan milikku..dan apa yang pastinya hari2 ku semakin indah dan aku bebas buat ape aku nak...hari ni aku bangun pukul 3.00 ptg..mmg ckp ngantuk sgt tdi..lepas tu aku jumpe dgn dax we chat aku name dia galang...okay pelik lah name dia..then dia ni macam jatuh hati kat aku..dia tngok mate aku tepat2 aku terus tumbuk dia..yerkk lah..aku xsuke..yow...lepas tu tahu x ape..hurmm tdi aku kemas rumah sikit2 lah.n then mase tdi daddy blk..dia suruh aku basuh pinggan hurmm mmg ..n bell rumah aku bunyi ..aku ingtkan org cina minx derma yang rm10 rm20 tu...then aku x nak buka..so daddy buka lah pintu..n panggil name aku..rupanya boy dtg..member aku yg tomboy dlu yg sme kepala dgn aku..so bebual rancak dgn dia depan rumah...n ckp dgn dia mlm ni nak kluar dgn dia..so kluar dgn dia mase tu..mlm pukul 8.30 gitu...aku amek dia naik kerete..kiteorg pergi kiphome mart sbb nak gi kdai gitar lepas tu gi kedai handset,ingt boy nak beli phone bru rupenye x..dia nk cri cover jerk..lepas tu kiteorg gi kip mart...boy cri cover phone ..dia tu..n kiteorg gi kedai cd...jumpe si farouk tu..haiyyoo ini budak..mmg xsuke btul lah jumpe mamat tu..buat2 xknal jerk lah.....aku..kluar dgn boy ..perghh mmg smua bnde dia surport..tau x tdi dia belikan gatsby yg bulat warne purple tu..n tdi byk gile beli makanan ringan pasal nak lepak rumah aku mlm..n dia belikan utk aerun cd2 ..thanks sgt boy....lme x jmpe ..bile jumpe ingt member2 ....mmg terbaik lah kan..
 
kluar dgn boy buat aku lebih suka life aku dlu...jdi tomboy...
xyah heran ape2 lgi..hidup berduet.poket ni tebal jerk..
xmcm skrg rm5 rm10 jerk..klu dlu poket rm100 2 3 ratus..
daddy bagi jerk...now mmg x lah..
 
smoke shisha ...barbican n everything leh buat tdi boy belanje.ni
 
so yeah..tdi mmg enjoy kluar n mlm kiteorg main gitar..
winston tu boy belanje ,klu x aerun madah shisha jerk lah..
dgn wan.xpun vapour..tpi vapour lme x pegang..
 
barbican...strawberry mmg sedap..
 
hurmm n tdi aerun try smoke kat bilik bawah ..tetibe daddy ketuk....dah menggelabah
matikan rokok then letak bekas bawah katil
lepas tu spray minyak wangi uber man byk2..
mase daddy masuk minum terus air byk2 n tngok laptop buat mcm biase..
mmg nakal budak aerun ni.hahhahaha..
tpi rasenye daddy sdar kot ade bau rokok..
klu mama mmg siap lah kene..
 
 
tpi ape yg bermakne sbnarnye aerun nk ckp  yg Sabri dgn aerun n Subash
pun kapel dgn aerun..n aerun dh start syg dorg..
sbb sabri xpernah marah aerun..dia mesti berlembut bile ckp dgn aerun..
n dia jenis emo..n hati dia lembut sikit..
n subash ..okay ckp jujur sepanjang dgn daus dia xpernah col lame2 ..
ti subash sdangkan dax nepal pun boleh call aerun lme2...tau x ..buat lawak..
walaupun dia ni berlainan bahasa..tpi subash mmg senang buat lawak..
tpi bile dia marah hurmm teruk sikit..kene biarkan dia sendiri cool..
sbb subash ni dia dri latar blkg family yg kaya jgak kat sane..
cume dia masuk malaysia sbb mama n papa dia dh bercerai.so dia kat sini
teman mama dia..klu kat sane perempuan nepal x bekerja tau..
so that why dorang kat sini..dress up subash ni mmg lain dri dax2 nepal yg
biase..subash pakai kasut Vans seluar Ad jeans Denim..okay mmg style dia smart.
kate kawan aerun kebanyakkan orang yg kulit mcm cina kat negara sane mmg kaya2..
that's why dia pelik masa subash tu kat kilang yerk lah..mane ade org nepal pakai jam tangan
yangharga mahal2 tu..okay xsilap aerun dia pakai jam tangan casio xpun adidas..
sbb aerun tukar jam tangan dgn dia n tngok mmg different dgn yg fake punye..
so mmg btul lah dia ni from latar blkg keluarga yg berada...so patutlah nampak mcm budak
malay punye dress up....

Out Of Bounds:D
11:50 AM

♥Sunday, February 23, 2014


 
okay i know i'm not the perfect girl infornt of you..but you accept  who i'm
when we start a new relay i feel like you are my good boyfriends..while sometimes
you be a very hot temper...but i still know who you are..n i accept all about u..
u know what ,.you are the nepal boy n i'm a malay girl..while since i look at your
face i know you are different with others boy..I see your cry because of me..
n i see your mad because u can't accept i have a boyfriend..And i see worried when
i sick..I know since i break up with Daus.i feel like i have a heart but i should put my heart in a bottle
then close it.And you like a water in the bottle that make me feel fresh..
Honey i know this relay is hard..But i try to know n understand who you are.
I know your back of Family.
You are from rich family,but that because your broken family,you be at here,
Honey i wish you will be mine forever,but i know until one time we
will break off.Maybe because we are different,,you are buddy n i'm muslim.
you are to smart n handsome.when your smile i feel like yoww you are too cute..
i like your baby face,maybe first time i say that your face is look like a gay boy,but
now u are mine..You are to caring,but you are to sensetif..
i try to understand you n learn how to speak in nepali...n you learn how to speak in malay..
you know what honey ,,i have no photos all about us.But i have
a sweet n romantic memory all about u n me..
Us
i Love you..Subash..
Seriously i fall in love with u more then i love the malay boy,because
you are my very good boy..you always want me beside u
kiss you make me feel like i'm in the sky full with star,fly n hug at the back of you ..
But i know we will not long..right..??
I just want to be a good boyfriend that i have...
I remember about what that my friend say,about u ,
the technician at our factory that i hate,the men who is think that he is good
while he just a looser mad at u in malay launguage while you don't know
what is the meaning,n then one of myfriend say that you don't know malay
n he say,couple with the malay girl while you don't know about malay..
its okay honey..u learn it right...if i at there i will kick the old men..hurhhhh..
i just wait the day of meet u with your good smile..
 
 
 
 

Out Of Bounds:D
12:16 PM

♥Wednesday, February 19, 2014


okay mmg aku x pernah terjangka dlm life aku or ape yg aku nak akan jdi cm ni..seriesly xjangka,since putus dgn daus mmg lah sakit hati..ape semua ada..tpi nak buat mcm mana aku redha dia bukan jodoh aku...so buat ape nak kejar dia..biar dia kejar aku ..hurmm..n then ade sorg budak nepal tmpat kerja aku ni taw.dia n putih mix chinese so kire agama buddha lah..aku x tau lah ape..tpi yg pnting sememangnya dia ni hensem n comel x dinafikan..name dia subash..aku x nafikan semua tu..mase aku couple dgn daus dia sebok nk usha aku..sampai dia nangis bila dpt tau aku ade bf..so aku mcm lemas lah rase.bile aku putus dgn daus dia happy sgt...dia mmg sweet n romantik..mmg lah org ckp kau ni xde laki melayu lgi ker..aku x tau lah tpi aku bahagia dgn dia..tpi aku tau xlme lgi kiteorg akan putus..sbb abg angkat aku xnak aku ade hubungan ape2 dgn dia...sebok kan..hurmmm aku terkadang sedih pun ade tpi ini lah kenyataan dia..dia x teruk n dia x kedekut...dia baik...dia boleh luangkan masa utk col aku..tpi entah lah..dlm masa yg sama aku pasang 3 skandal dax melayu...hurmm...name syazwan,sabri n daus..mesti ade name daus kan aku pun x fhm lah knape..aku x tau lepas putus hari tu terus aku mcm nak main2 kan perasaan org aku seriess..xdpt nk rase syg tu yg teramatsgt..mungkin sbb aku dh putus harapan kot....hurmm,itu blog luahan aku..maybe ade org gelak or ade org yg ckp aku ni jahat..or what eva...tpi aku terime sbbb itu aku n bukan org lain..law kau rse blog ni buat kau nk mengumpaat better kau berambus..sbb aku tulis ikut hati ...dan xde pun nk kutuk2 kau..:P

Out Of Bounds:D
6:18 PM

♥Sunday, February 9, 2014


okay aerun ni asyik couple putus..yeah a...sbnarnye mcm nak sedih pun ade.tpi entah hilang lah kesedihan tu untuk aerun..aerun cume nak lelaki yg boleh fhm aerun..yg caring pasal aerun n aerun jatuh hati dgn dia..tpi x,aerun dh putus dgn daus..okay aerun mmg syg daus sgt2 kot..tpi daus langsung x hargai aerun ..so better aerun single kot..yerk lah kite syg org tpi org x ingt kite...aerun sbnarnye ade kenal sorg abg ni ..dia ckp daus ni byk prob sikit..tpi tu lah..bile aerun uji daus ..ternyata yerk..daus langsung x amek peduli pasal aerun..okay so aerun mcm x tau lah buat ape lgi kite syg org yg mcm tu kan..skrg aerun kembali balik pade group ss aerun..okay setelah lame tersadai motor tu..so aerun nak repair n amek lesen blk...lepas tu join konvoi..so right now aerun boleh lupekan smua mase silam aerun lah kan..wake up aerun ..no boy no cry ok../.

Out Of Bounds:D
12:31 AM

♥Monday, February 3, 2014


okay hi reader...okay aerun dh lme sgt x update blog ni..yerk lah aerun dah malas sikit skrg ni..yow...skrg aerun kerje kat kilang chosen..sbnarnye aerun malas nak kerje tpi disebabkan nak duit aerun kerje lah..even my dad engineer skali pun aerun still kene kerje ok..sbb xnak pakai duit parents ..haishh aerun sbnarnye byk masalah skrg ni.okay firstly dgn daus..aerun selalu harap hubungan kiteorg ni mcm orang lain ..romantik.caring..ni x...dia smua x buat bnde tu...aerun ni mcm ape tau x..kiteorg ni stu taman tpi bukannye jumpe dia xpernah tunjuk aerun mane rumah dia n..yow ..rase cm nk break up lah..mmg aerun  rase mcm xde ape..biarlah hidup xde bf kan..aerun nak org yg btul boleh fhm kehendak hati aerun.tpi daus  x mcm tu..Daus ni knape entah...awk ade orang lain ke syg?.....haishh  dia mmg lah x curang,tpi dia xde mse untk Aerun..mcm nak nangis rase..tpi...aerun tahan jerk..mmg aerun xkuat ..tpi bile aerun rase nak nangis aerun tidur jerk..nnt tidur aerun akan jadi panjang tau...so nnt mesti aerun kuat tidur bile sedih..itu fakta...haishhhh...aerun penat lah nak couple putus..couple putus..penat tau x...:'(...

Out Of Bounds:D
2:54 PM