<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Sunday, December 8, 2013


okay aerun skrg ni mcm yg korg tahu lah kan..aerun dah  habes spm..so skrg ni mcm free lah aerun xnak keje sbb penat lah ..skrg ni nak dok rumah cuti rehat2 dulu ape smua..ingt nak mcm tu lah..then  skrg ni aerun ade lah dgr sikit desas desus pasal tnb naik harga ..lah org komplen staff lah..haishhh aerun mmg sakit hati lah ..n terime lah ade dax tu ckp tnb xbuat kerje..mmg what the hell lah kan..lepas tu dia pikir dia praktikal kat tnb tu dh bagus sgt lah..mmg bongok punye orang...dia ckp tnb x buat kerje tahu amek duit..hey ayah aku kerje tnb ...kalau orang2 tnb lah yg kau level x buat keje..asal time raya..asal time daddy aku cuti blk kg..gi holiday..orang2 bawah panggil adehal urgent lah itu lah .ini lah.smpai daddy aku kene ulang alik.bongok btul org yg  ckp x buat kerje..aerun tahu lah daddy mcm mane ...mlm2 kekadang kene panggil sbb steamby.itu yg kau kate x buat keje....haishh mmg mintak telan penumbuk free lah dgn aku ni....lgi stu skrg aku byk masalah ..Ya Allah ..mungkin aku buat byk silap..

Out Of Bounds:D
9:40 AM