<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, November 9, 2013


okay mmg rase mcm komfius ...aerun mmg entah lah..aerun skrg dh get back dgn daus...aerun syg daus lagi yeahh jujur syg dia kot..mne boleh x syg..daus yg tau everything daus yg boleh terime aerun seadanya..tapi kadang2 geram jugak dgn daus...daus mmg lah hensem ...bgi aerun dia dh ckup dh ..lagi pun hidung dia .mcm sharp sikit..lah..n daus ade motor kr...n nnt nk amek kerete pulak..so kat situ nmpak lah mcm dia ni ade usaha nak cri jln untuk mase depan dia..xmcm setengah laki lain kerje kejap ..berhenti .lepas duet xde..pokai jerk..nak kawen pun kalau boleh freee ..mmg xleh jadi laki org btul lah..lpas tu umur dh 25 tpi still nak main motor lgi..law motor besar x per lah ni .ex5..bukan nak ckp .tpi itu lah realitinya lelaki kalangan melayu yang pemalas..aerun skrg ni x kesah pasal daus x smbung study sbb aerun rase daus dh ade keje yg tetap...n wan kawan aerun pun dh ckp .daus tu okay..sbb wan pun dh jumpe dia ...kalau aerun nak ape2 pun dia leh kasi..tpi daus ni macam matang sikit..dia kekadang sikap mcm papa..tau x..n aerun pulak bby..tau x knape..sbb aerun ni mcm budak kecik .n dia pulak ade sikap mcm ayah tauu...n al pulak..aerun dh ckp aerun nk get back dgn daus..aerun x tau lah ape..tpi al mcm ok x ok je..sbb al ni abg angkat aerun je kan...lgi pun al mmg slalu ade utk aerun ..aerun bile tngok al aerun kekadang mcm .haishhh ape aku buat ni..okay sbb al ni kekadang law tngok lame2 hensem jugak..tpi dia lebih tua dri aerun umur dia 28 ....tpi dia slalu manjekan aerun ni..layan karenah aerun ni....aerun nak itu lah inilah ..dia layan je...dia mmg syg aerun mcm adk...tpi mesti nk jmpe aerun stiap hari kalau boleh..tdi al demam .kecian pulak tngok dia tu kan....hurmm ...aerun nampak sikit air muke kekecewaan dia tu..dh bpe byk laki aerun kecewakan..haishhh aerun..boleh x stop mcm ni...tpi bile pikir blk byk jugak laki kecewakan aerun..tpi skrg aerun cume nak dgn daus jek...sbb daus ni ade sikap yg baik lah..sesuai jadi papa....

haishh okay spm minggu ni subjek sejarah..wish me luck yerkk tau tauuu..!! pliss..doa kan aerun  yekk.chaiyooookkkk

Out Of Bounds:D
9:52 AM