<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, November 26, 2013


hari ni perdagangan haishh rase nak jerit kuat2 or marah ketua pengawas tu..asal soalan susah sangat...haiyooo.aku ni rase mcm sedih pun ade yerk lah skrg aku dh ramai kawan..law x kiteorg selalu rehat sme....mkn sme2 ...hurm study sme..:)..kwn itu lah yg paling seronok kan..tpi lepas ni smua tu dh xde..hurmm .aku rindu smua kwn2 aku nnt ..hurm ..aku ni tinggal lagi second last paper..aku xnak jadi besar..aku xnak lah...aku nk life mcm ni..dpt duet enjoy..xyah pikir kerja..xyah pikir suami ..hanya couple n permainkan org itu jerk aku pikir ..sbb ape dh xde rase setia dkat diri aku ni...since kamil yg ubah kan segalanya...aku hanya rapat dgn laki semate2 duet jerk...kalau xde duet  aku buat2 bz lah ape lah..yaw..jahat kan aku..hurmm ...aku sebenarnye nak jadi laki..tapi aku jadi perempuan aku bersyukur.sbb dpt rase hidup ni..tpi bile tngok kwn2 laki aku tdi bwk motor seronok sgt..bru aku tau life laki tu mcm mane...aku nak jadi laki tapi itu bukan rezeki aku..kalau aku jadi laki aku nak jadi laki yang nakal tapi beriman..sbb ape..nakal mcm mane sekali pun solat tu  tetap wjib aku dirikan...tapi semua nye yg kite minx  xkan pernah tercapai kan..aku cume berharap one day nnt aku dpt lahirkan anak lelaki..n aku nak dress kan dorg smart2...aku nak dorg rase life yg aku inginkan tapi aku xdpt...aku nak fhm perasaan dorg..aku nak bagi ape yg aku xdpt....sbb aku tau bile aku lihat smua tu aku akan rase itu aku....bahagia..:)..tapi skrg blum tiba masanya..hanya untuk aku rase dunia aku sebagai perempuan..dan saat ini aku bebas melakukan ape yg aku inginkan.....dan berhenti berharap keajaiban ..kerana x smua saat susah itu ade keajaiban kan..

Out Of Bounds:D
9:15 PM