<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, November 11, 2013


catatan aku ni mcm sia2 kah? aku pun x tau lah..terkadang
orang yang membaca x sama dgn org yg menulis..sbb penulis hanya
tulis ape yg mmg rase ape yg mereka gambarkan ape yg jadi depan mata.
bukan mcam pembaca terkadang ade pembaca yg komplen itu lah inilah..
haishh manusia x perfect lahh ...senget.....okay now sebenarnye aerun nk tulis ape yg sebenarnye jadi..mlm ni mlm kedua aerun tidur bilik aerun sendiri.eh no no .mlm ketige..kat atas ni mcm nampak mewah sikit lah...tapi aerun lebih selese tdur bilik bawah sbb line internet cpat sikit...law kat atas ni kurang sikit..owh okay tdi aerun nak ckp pasal hari ni hari perkahwinan kawan aerun zaid..okay sebenarnye mcm rase smlm jek tngok wayang dgn dia n abg aerun kat kompleks pusat bandar pG.tu....tapi sejujurnya dah 10 thn dh bende tu berlalu lah..skjap jerk kiteorg dh besar kan..haishhh peringkat seterusnya..aerun mase tngok zaid kawen tu rase macam eaa asal aku pulak yg takut ni..okay aku xnak kawenn...ea btul ke??..
aku xnak kawin dulu..sbb aku nak enjoy jadi budax2..nnt dh jadi bini org..xleh nak menggatal..xleh nak mcm2 nak tergedik sane sini pun xleh..eaa heyy....okay lagi stu ...aerun nak anak2 aerun dpt ape yg patut mereke dpt kan2...hurmm ..zaid kawen dgn org boyan tu...tpi aerun was2 btul ke dia ni suke kat perempuan tu sbb mak dia ckp dia ni mcm dh kne gune2 ....sbb smpai xleh ingt mak bapak dia..bygkan lah member aerun tu dh kawen cara org boyan..dah lah dorg tu xde ic...so susah kan mak ayahnye zaid tu..haishh...tpi pmpuan tu tdi tngok aerun mcm ade sikit pandangan lain..aerun pun mcm diam je..tdi nak ambil gmbar pun mama x bgi abg amek.sbb ape ..ramai perempuan kaum dia kat situ..tau x...lepas tu kan hahh ape ekk lagi aerun cume nk tngok kaum dorg mcm mne..cik mah tu ckp ..dorg tu duduk kat sungai rinting..dkat dgn sungai acheh..entahlah aerun sendiri pun xtau ..aerun nak mengembara satu hari nnt ..n tngok ape yg ade..bru lah aerun tau kan..kan..hurmm mlm aerun ckp dgn Al aerun nak gule2 lolipop..tpi smua dh habes...haishh sakit jiwe rage ni kan2..okay lah pasal daus..yeahh tdi col dia..daus suruh aerun study ..n then bru jmpe dia ..sbb dia xnak aerun main2...hurmmm okay fhm ....bos...:).:),...
 
 



okay ni bilik aerun yg skrg....tpi aerun lebih suke tdur bilik bawah .sbb ..mcm selese sikit..walaupun katil bujang jerk ..:)


Out Of Bounds:D
8:46 PM