<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, November 30, 2013


okay sbnarnye aerun just nak ckp ..welcome disember n gudbye november..
november thn ni mmg bermakne..aerun hargai semuanya..terima kasih Allah ....sbb kau pemurahkan rezeki utkku...:)...hurmm tinggal lgi stu paper..aerun sbnarnye risau dgn result aerun..aerun takut aerun xdpt smbung belajar..
seriess aerun x sepandai abg aerun..aerun cume tahu kemahiran..agak2 mama n daddy kecewa ker dgn aerun?..hurm tu semua persoalan..n skrg ni kan ..aerun tinggal ert..ert ni mmg kne buat yg terbaiklah.hurmm...ape ekk nk ckp..hahh ni aerun geram dgn daus ni..dia ni bf ker bukan.nasib lah aerun x terlalu taruh semua harapan syg kat dia..mcm aerun pernah buat kat ex2 dlu.syg n cinta dia habes2 ..lepas tu air mate yg dpt..tpi skrg x..aerun cume ckp syg atas nama couple..atas mulut...tpi hati x..aerun x jumpe lgi yg sebetul2 nye..hurmm...hari ni nk kemas rumah...bilik ni dh bersepah mcm ape entah dh dekat3 minggu x kemas mcm ni lah jadinye..:)..

Out Of Bounds:D
4:25 PM

♥Tuesday, November 26, 2013


hari ni perdagangan haishh rase nak jerit kuat2 or marah ketua pengawas tu..asal soalan susah sangat...haiyooo.aku ni rase mcm sedih pun ade yerk lah skrg aku dh ramai kawan..law x kiteorg selalu rehat sme....mkn sme2 ...hurm study sme..:)..kwn itu lah yg paling seronok kan..tpi lepas ni smua tu dh xde..hurmm .aku rindu smua kwn2 aku nnt ..hurm ..aku ni tinggal lagi second last paper..aku xnak jadi besar..aku xnak lah...aku nk life mcm ni..dpt duet enjoy..xyah pikir kerja..xyah pikir suami ..hanya couple n permainkan org itu jerk aku pikir ..sbb ape dh xde rase setia dkat diri aku ni...since kamil yg ubah kan segalanya...aku hanya rapat dgn laki semate2 duet jerk...kalau xde duet  aku buat2 bz lah ape lah..yaw..jahat kan aku..hurmm ...aku sebenarnye nak jadi laki..tapi aku jadi perempuan aku bersyukur.sbb dpt rase hidup ni..tpi bile tngok kwn2 laki aku tdi bwk motor seronok sgt..bru aku tau life laki tu mcm mane...aku nak jadi laki tapi itu bukan rezeki aku..kalau aku jadi laki aku nak jadi laki yang nakal tapi beriman..sbb ape..nakal mcm mane sekali pun solat tu  tetap wjib aku dirikan...tapi semua nye yg kite minx  xkan pernah tercapai kan..aku cume berharap one day nnt aku dpt lahirkan anak lelaki..n aku nak dress kan dorg smart2...aku nak dorg rase life yg aku inginkan tapi aku xdpt...aku nak fhm perasaan dorg..aku nak bagi ape yg aku xdpt....sbb aku tau bile aku lihat smua tu aku akan rase itu aku....bahagia..:)..tapi skrg blum tiba masanya..hanya untuk aku rase dunia aku sebagai perempuan..dan saat ini aku bebas melakukan ape yg aku inginkan.....dan berhenti berharap keajaiban ..kerana x smua saat susah itu ade keajaiban kan..

Out Of Bounds:D
9:15 PM

♥Monday, November 11, 2013


catatan aku ni mcm sia2 kah? aku pun x tau lah..terkadang
orang yang membaca x sama dgn org yg menulis..sbb penulis hanya
tulis ape yg mmg rase ape yg mereka gambarkan ape yg jadi depan mata.
bukan mcam pembaca terkadang ade pembaca yg komplen itu lah inilah..
haishh manusia x perfect lahh ...senget.....okay now sebenarnye aerun nk tulis ape yg sebenarnye jadi..mlm ni mlm kedua aerun tidur bilik aerun sendiri.eh no no .mlm ketige..kat atas ni mcm nampak mewah sikit lah...tapi aerun lebih selese tdur bilik bawah sbb line internet cpat sikit...law kat atas ni kurang sikit..owh okay tdi aerun nak ckp pasal hari ni hari perkahwinan kawan aerun zaid..okay sebenarnye mcm rase smlm jek tngok wayang dgn dia n abg aerun kat kompleks pusat bandar pG.tu....tapi sejujurnya dah 10 thn dh bende tu berlalu lah..skjap jerk kiteorg dh besar kan..haishhh peringkat seterusnya..aerun mase tngok zaid kawen tu rase macam eaa asal aku pulak yg takut ni..okay aku xnak kawenn...ea btul ke??..
aku xnak kawin dulu..sbb aku nak enjoy jadi budax2..nnt dh jadi bini org..xleh nak menggatal..xleh nak mcm2 nak tergedik sane sini pun xleh..eaa heyy....okay lagi stu ...aerun nak anak2 aerun dpt ape yg patut mereke dpt kan2...hurmm ..zaid kawen dgn org boyan tu...tpi aerun was2 btul ke dia ni suke kat perempuan tu sbb mak dia ckp dia ni mcm dh kne gune2 ....sbb smpai xleh ingt mak bapak dia..bygkan lah member aerun tu dh kawen cara org boyan..dah lah dorg tu xde ic...so susah kan mak ayahnye zaid tu..haishh...tpi pmpuan tu tdi tngok aerun mcm ade sikit pandangan lain..aerun pun mcm diam je..tdi nak ambil gmbar pun mama x bgi abg amek.sbb ape ..ramai perempuan kaum dia kat situ..tau x...lepas tu kan hahh ape ekk lagi aerun cume nk tngok kaum dorg mcm mne..cik mah tu ckp ..dorg tu duduk kat sungai rinting..dkat dgn sungai acheh..entahlah aerun sendiri pun xtau ..aerun nak mengembara satu hari nnt ..n tngok ape yg ade..bru lah aerun tau kan..kan..hurmm mlm aerun ckp dgn Al aerun nak gule2 lolipop..tpi smua dh habes...haishh sakit jiwe rage ni kan2..okay lah pasal daus..yeahh tdi col dia..daus suruh aerun study ..n then bru jmpe dia ..sbb dia xnak aerun main2...hurmmm okay fhm ....bos...:).:),...
 
 



okay ni bilik aerun yg skrg....tpi aerun lebih suke tdur bilik bawah .sbb ..mcm selese sikit..walaupun katil bujang jerk ..:)


Out Of Bounds:D
8:46 PM

♥Saturday, November 9, 2013


okay mmg rase mcm komfius ...aerun mmg entah lah..aerun skrg dh get back dgn daus...aerun syg daus lagi yeahh jujur syg dia kot..mne boleh x syg..daus yg tau everything daus yg boleh terime aerun seadanya..tapi kadang2 geram jugak dgn daus...daus mmg lah hensem ...bgi aerun dia dh ckup dh ..lagi pun hidung dia .mcm sharp sikit..lah..n daus ade motor kr...n nnt nk amek kerete pulak..so kat situ nmpak lah mcm dia ni ade usaha nak cri jln untuk mase depan dia..xmcm setengah laki lain kerje kejap ..berhenti .lepas duet xde..pokai jerk..nak kawen pun kalau boleh freee ..mmg xleh jadi laki org btul lah..lpas tu umur dh 25 tpi still nak main motor lgi..law motor besar x per lah ni .ex5..bukan nak ckp .tpi itu lah realitinya lelaki kalangan melayu yang pemalas..aerun skrg ni x kesah pasal daus x smbung study sbb aerun rase daus dh ade keje yg tetap...n wan kawan aerun pun dh ckp .daus tu okay..sbb wan pun dh jumpe dia ...kalau aerun nak ape2 pun dia leh kasi..tpi daus ni macam matang sikit..dia kekadang sikap mcm papa..tau x..n aerun pulak bby..tau x knape..sbb aerun ni mcm budak kecik .n dia pulak ade sikap mcm ayah tauu...n al pulak..aerun dh ckp aerun nk get back dgn daus..aerun x tau lah ape..tpi al mcm ok x ok je..sbb al ni abg angkat aerun je kan...lgi pun al mmg slalu ade utk aerun ..aerun bile tngok al aerun kekadang mcm .haishhh ape aku buat ni..okay sbb al ni kekadang law tngok lame2 hensem jugak..tpi dia lebih tua dri aerun umur dia 28 ....tpi dia slalu manjekan aerun ni..layan karenah aerun ni....aerun nak itu lah inilah ..dia layan je...dia mmg syg aerun mcm adk...tpi mesti nk jmpe aerun stiap hari kalau boleh..tdi al demam .kecian pulak tngok dia tu kan....hurmm ...aerun nampak sikit air muke kekecewaan dia tu..dh bpe byk laki aerun kecewakan..haishhh aerun..boleh x stop mcm ni...tpi bile pikir blk byk jugak laki kecewakan aerun..tpi skrg aerun cume nak dgn daus jek...sbb daus ni ade sikap yg baik lah..sesuai jadi papa....

haishh okay spm minggu ni subjek sejarah..wish me luck yerkk tau tauuu..!! pliss..doa kan aerun  yekk.chaiyooookkkk

Out Of Bounds:D
9:52 AM

♥Wednesday, November 6, 2013


aku ni kejam kan ..aku ni perempuan jenis mcm mne ye?? hurmm aku rindu daus ..rindu sgt2 ..tpi aku  x tau lah saat aku ucapkan rindu kat daus tu aku rase mcm dunia aku kembali tersenyum aku mmg rindu daus .tpi aku anggap daus ape..kite dh putus ...mmg lah aku rindu dia...n dia rindu aku..cuma aku xmampu untuk bercinta ...sbb aku bukan nak bercinta ..aku cuma hanya nak bermanja...aku tak tau lah ape yg abg al akan pikir tentang aku skrg.....btul ckp wan..al bagi aku smua bnde yg aku nk...smua bnde ....tpi harta x boleh beli cinta...yesss aku dh fhm...harta xboleh beli segalanya........harta bukanlah sayang dan bukanlah rindu ..hurmm...aku ni kat tngah2 tau x .aku kat tngah2 aku hanya mampu berdoa kepada Allah supaya tunjukkan lah aku jalan yg baru ..agar aku punya alasanuntuk keluar dari kekangan ini smua...

Out Of Bounds:D
5:59 AM

♥Monday, November 4, 2013






























 







 



































 
 


Out Of Bounds:D
9:52 AM