<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Wednesday, October 9, 2013


aerun aerunn


hurhh aerun2 kau ni xnampak ke masa depan kau x lama lagi gelap tau x..dgn perangai kau mcm ni..come on lah matang sikit..kau bukan budak2 nk kene belai or ape..pakwe taruk tepi sudah lah bukannye dia ade masa kau nk amek spm nnt..hey aerun ..kau tngok kembar kau exzrun tu ...boleh x kau jadi pandai sikit..leh x kau  tngok diri kau..hey orang xkan pandang benda lain lah..masa depan kau ..kau yg pilih bukan orang lain ni tinggal 27 hari je..so kau leh main2.lagi kan.pmr dh lepas tau eaa come on...kau bukan budak tingkatan 2 .kau ni budak tingkatan 5..lagi 25 hari je kau akan jadi budak umur 17 thn ....tapi kau xsdar ke lepas 2 hari tu kau dh jadi budak spm .pegang paper ape semua ..lepas tu kau yg kene buat keputusan.lepas ni kau dh xpakai duit mak bapak tau.kau pakai duit sendiri.tngok poket kau..kering jek memanjang..xkan lah kau nak terus kawen lepas spm..ershhh ..mmg rosak lah hidup kau cm tu..enjoy puas2 dulu....masalah letak tepi..pelajaran lebih pnting..kau ni stop lah kluar mlm ..hanya untuk beberapa hari ni je..aku xnak kau menyesal lah nnt aerun.....lgi stu ..kau ingt lah aerun...arwah mesti kecewa law tngok kau rosakkan life kau,.,yow girl buang air mata kau................bnde lame jgn cerite lah..aku tau semua tu mcm buat kau flash back..sbnarnye kau xnampak lagi...kau takut je dgn diri kau...ea kau boleh pergi lebih jauh..ingat kau boleh pergi lebih jauh..lah...harap kau ingat ayat aku..#kaubolehpergilebihjauh....from-muhamad exzrun

Out Of Bounds:D
1:46 AM