<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, October 15, 2013


hari ni aerun happy sgt..tau x ape?
okay .jap2 nak reply chat kat fb dlu..jap tauu..okay tdi lepas blk dri surau kat tnb aerun terus tdur..
sbnarnye aerun rindu jugak dgn rumah lme ..sbb dekat sgt dgn surau tnb..dekat sgt..aerun ingt lgi..wahrhhh...tpi skrg smua dh berubah..rumah tu pun mcm warne putih pucat tau..so nmpak seram sikit...ea tdi ptg aerun jln2 dgn abg angkat aerun seronok sgt tau..sbb aerun tdi gi legoland ..xpernah pergi ..so pergi mcm excited gak lah..kan..:)..owh k lah esk ade gerak gempur sej..so wish me luck okay...by follower..

Out Of Bounds:D
8:35 AM

♥Monday, October 14, 2013



okay satu benda aku nak cakap lah kan smlm 14 10..okay ni tarikh istimewa juga lah.sbb ni tarikh kelahiran arwah anuar..yow ..until now i still remember ..okay so hari ni aerun n family puase sunat tau..hurmm..lepas tu tdi mse buka puase aerun ckp dgn abg Al aerun nak KFc...haishh..tpi kan thn ni x rase mcm raya pun.yeah family...atok nenek ..kwn2 aerun smua blk kg.tpi aerun x ..aerun rse better raya kat sini...rumah aerun ..pasir gudang ni bukan lah bandar..tapi bagi aerun lebih bagus dri kg n bandar penawar.tmpat yg nenek aerun bangga kan sgt..hey kg...mmg nampak mcm annoying lah law aerun ckp aerun x suke blk kg..bukanlah..sbnarnye aerun suke ..aerun bukan jenis perempuan yg terlalu bndar tu...aerun biase je..tpi dsbbkan nenek n makcik2 aerun ni lah buat smua nya musnah...life love laugh....hilang ...n yg xbestnye abg aerun thn ni raya kat melaka..aerun bosan sikit...lah wlaupun kiteorg slalu gaduh..tpi ni lah raya adha  yg kiteorg x smbut sme2..sedih tu mmg lah..tpi xpe aerun still ok..rabu ni gerak gempur..abg angkat aerun Al tu ajak tngok wayang..mmg xleh lah sbb mama mmg xkasi..aerun manje sgt dgn abg aerun yg Al tu meskipun aerun dpt rase sgt ade kwn2 aerun yg jeles..sbb ape2 hal smua Al belikan.dorang xdpt rase mcm tu.....biarlah aerun ade abg.dorang pun ade abg..kite bahagia x sme ..okay...hurmm..k lah .rabu ni ade gerak gempur.wish me luck ok

Out Of Bounds:D
1:19 PM

♥Saturday, October 12, 2013


http://www.youtube.com/watch?v=ugjc-kzkitA



malam ni walaupun aku dlm kesedihan namun..aku masih tetap akan bgn..aku nak bgn ..biar lh..tpi aku sedih..aku xkuat..aku nak ade orang papah aku..

Out Of Bounds:D
12:33 PM


so hai follower blog..so tdi aerun bru dpt pos dri kwn aerun muhamad salleh...

bile pikir2 blk yerk btul
Psikologist mengatakan : 1. Apabila seseorang itu terlalu ketawa terbahak-ii biarpun hanya perkara kecil yang langsung tidak lucu dan kelihantan bodoh , dia sebenarnye seorang yang mempunyai jiwa yang sangad sunyi . 2. Sekiranya seseorang itu banyak tidor , dia orang yang kuat bersedih . 3. Apabila dia kurang bercakap tetapi pantas dalam berbicara , bermakna dia menyimpan beribu rahsia . 4. Sekiranya dia sukar mengeluarkan airmata , dia seorang yang lemah . 5. Kalau senang menangis meskipon Benda yang kecil sahaja , dy seorang yg berhati lembut . 6. Dan sekiranya dia cepat marah biarpun perkara sekecil kuman , itu bermakna dia perlukan kasih sayang . Berusahalah Untuk memahami orang lain , selepas kita memahami diri sendiri 
 
aerun punye 1 2 3*okay yg ni kekadang..4 dan 6...yg 5 je x okay

Out Of Bounds:D
3:04 AM

♥Wednesday, October 9, 2013


aerun aerunn


hurhh aerun2 kau ni xnampak ke masa depan kau x lama lagi gelap tau x..dgn perangai kau mcm ni..come on lah matang sikit..kau bukan budak2 nk kene belai or ape..pakwe taruk tepi sudah lah bukannye dia ade masa kau nk amek spm nnt..hey aerun ..kau tngok kembar kau exzrun tu ...boleh x kau jadi pandai sikit..leh x kau  tngok diri kau..hey orang xkan pandang benda lain lah..masa depan kau ..kau yg pilih bukan orang lain ni tinggal 27 hari je..so kau leh main2.lagi kan.pmr dh lepas tau eaa come on...kau bukan budak tingkatan 2 .kau ni budak tingkatan 5..lagi 25 hari je kau akan jadi budak umur 17 thn ....tapi kau xsdar ke lepas 2 hari tu kau dh jadi budak spm .pegang paper ape semua ..lepas tu kau yg kene buat keputusan.lepas ni kau dh xpakai duit mak bapak tau.kau pakai duit sendiri.tngok poket kau..kering jek memanjang..xkan lah kau nak terus kawen lepas spm..ershhh ..mmg rosak lah hidup kau cm tu..enjoy puas2 dulu....masalah letak tepi..pelajaran lebih pnting..kau ni stop lah kluar mlm ..hanya untuk beberapa hari ni je..aku xnak kau menyesal lah nnt aerun.....lgi stu ..kau ingt lah aerun...arwah mesti kecewa law tngok kau rosakkan life kau,.,yow girl buang air mata kau................bnde lame jgn cerite lah..aku tau semua tu mcm buat kau flash back..sbnarnye kau xnampak lagi...kau takut je dgn diri kau...ea kau boleh pergi lebih jauh..ingat kau boleh pergi lebih jauh..lah...harap kau ingat ayat aku..#kaubolehpergilebihjauh....from-muhamad exzrun

Out Of Bounds:D
1:46 AM

♥Monday, October 7, 2013


detik2 sebelum spm??


okay aerun mmg ade mcm ..rse satu kegagalan tpi aerun tngok balik satu video ..ni untuk bangkit kan smngt aerun.yaw dia boleh asal aerun xleh..cume perlu ubah sikap.perangai n aktiviti aerun je...tu lah puncanya..aerun xleh mule dri esk...aerun xleh mula dri nnt tpi aerun kene mule dri skrg..sbb tdi aerun tngok result aerun..masa daddy tngok pun aerun tau mmg menghampakan..btul x? sbb aerun ni mmg degil sgt kan...hey aerun ..kau sedar x org pndang rendah kat kau.bgn lah wey......

Out Of Bounds:D
3:32 AM

♥Friday, October 4, 2013




geram pulak aku..dh lah ckp mcm ni..tetibe block aku terus..heyy aku xknal kau lah...

Out Of Bounds:D
10:31 PM

♥Wednesday, October 2, 2013


aerun ade tinggal lagi beberapa hari nk spm..tpi .smuanye dugaan buat aerun...aerun x tahan sgt rse..sedih..n ape smua......aerun rse sgt ..hurmm doakan semoga aerun boleh betulkan diri aerun n kawal smua emosi..aerun..hurmm k ar bye

Out Of Bounds:D
1:43 PM

♥Tuesday, October 1, 2013


syg seribu kali syg


hari ni kan ..hari lahir  #rafiAhmad..sye syg awk tau...sye mmg tngh kecewa skrg...tpi thanks sbb awk leh fhm sye...life sye mmg tngh berkecamuk...hey aerun..kau boleh buat..dugaan mmg byk skrg ni..hanya Allah je yang mampu aku mohon pertunjuk.....owh yerk skrg ni aku lebih minat utk main rakam2 ..ape yg jadi..xtau knape..mungkin sbb sesuatu.n mlm tdi aku mimpi kan seseorang yg aku x kenal pakai bju serba putih..n saat tu mcm aku nak nikah...okay ..tu mcm lain mcm sikit kan...hurmm..ea k lah nk gi sekolah ni bye

Out Of Bounds:D
3:38 PM