<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, September 2, 2013


Love like you're never been hurt
Dance like nobody's watching
Sing like nobody's listening
Work like you don't need the money
Live like it's heaven on earth


hurmm smlm kan aerun x update cerite blog kan..so hari ni aerun update lah..
smlm..hurm smlm pgi jerk yana dh col dia tertinggal bas..sbb bgn lmbat.
dia suruh aerun amek dia .okay aerun amek dia ..aerun ckp dgn
Al..so abg Al ckp ok...drive lah bwk dia..sekali 
gi sekolah mse kat sekolah tu..ramai dax2 tngok ..
....so kwn2 aerun ckp pergh bwk kerete..
aerun senyum jerk tpi aerun ade nmpak muke dax form3 tu mcm jeles jerk..
hahh biarlah kau kan pendek..
 mse blk dri perikse tu kluar tetibe aerun punye tgn mcm kne pimpin
ea tgn hasbil..aerun pun mcm suprise jugak..sbb terpegang tgn dgn dia.
so cpat2 lepaskan...aerun terus blk cm biase..dgn kwn2 aerun..then mse kat dpan pagar
tu nmpak syafiq..syafiq ckp ea dax tu tunggu kau kat seberang.cpat2 aerun tarik beg ejan..
aerun ckp bie budak tu ade kat depan....so ejan pun dh fhm..
kiteorg buat2 mcm sweet couple depan dax tu..okay fine...
 dia mmg cm jeles..so aerun pun blk dgn keadaan aman..
hurm ..dlm bas tdi bual2 dgn yana..then mase yana turun aerun dok sblah hafiz.
ajak dia main basket ball ptg ni..so dia ckp okay jerk pukul 5..
n then mse kat rumah tu mama ckp kawan2 dia nk dtg so ..mop lah rumah tu..
aerun mop mcm biase lah..
then kwn2 mama tu dtg lah dorg bwk anak2 dorg. Ya Allah nakal nye anak dorg ni
rimas aerun ..boleh bygkan x..aerun punye kerete kontrol yg  daddy beli dri jepun 
tu ..aerun letak kat tmpat dia..budak tu amek main sorong2 rosak lah mozek tu ..
rosaklah kerete tu .mak budak tu boleh biar kan.yaww...
n then aerun mcm jeling budak tu..aerun dress up mcm laki tau.so ade lah budak ni sebaya 
aerun kot perempuan..dyerk tngok aerun mcm nk menggode..aerun x lesbian lah..
aerun buat mke jerk...mse tu aerun pegang S4..
aerun depan dia..aerun perasan dia tertngok2 ..sbb sblah lgi bb..
haiyoo..budak ni mesti kwn dgn org x ikhlas ..
jahat x aerun ckp gitu..aerun rimas lah dgn dax2 kecik tu..aerun ske budak2 yg baik2 
mcm adek2 sedare aerun okay lah.ni x nakal dia teruknye..
haishhh..mmg kwn mama nmpak aerun x ske dax2..aerun sbnarnye
ok je ..tpi xske yg nakal2 ni..aerun ske yg lasak tpi ..bile aerun ckp
dgr..so .mcm tu xpe.lah dsbbkan ptg hujan so x jadi lah nak main ..then aerun tdur 
smpai mlm Al ckp dia nak jmpe hurmm penat lah..lgipun hujan..so dia fhm lah...
n then mlm tdi aerun ade webcam dgn sorang kwn aerun ni dax sabah..
muke dia mmg ade iras arwah sbb mate dia..
tpi dia pakai tindik so aerun suruh dia buka n then dia pakai rntai ape smua aerun suruh buka
dia buka..bgus lah dgr ckp aerun..aerun tngok jerk muke dia lame2 .tau x 
hurmm..dia ckp dia suke aerun tpi.aerun senyum jerk ....
so hari ni perikse sains..n tdi alhamdulillah smuanya dpt jwb..tpi pgi2 tu mmg lupe pulak 
nak amek air aerun air tin pearl kacip fatimah .
sbb xnak ngantok punye pasal..so aerun minx izin cikgu sbb nak amek air tu.
yana pun dh tertidur sblah sian dia so aerun lepas minum tu kjut dia 
n then  bgi dia air aerun sikit..mse sblum perikse tdi tngok faqar dgn sorg pmpuan 
hurm eaa aerun asal kau jeles ni..dh2 lah dia x pndang kau lngsung 
sedar lah aerun kau sper..xde makne ape pun..
wey perik lagi pnting...mse tu aku mcm berckp sorg dgn diri aku..
ea biar lah dia dgn pmpuan mne pun tu hal dia..
tau x...aerun  terus buka buku aerun sbb kwn2  aerun dtg meje aerun.owh tdi mmg sejuk 
sgt mcm nk gi toilet rse..tpi xleh kluar ..gi sbb cikgu mcm x kasi jerk..
haisshh yooo...
dh tu tdi main mintak jawapan dgn yana n blk tdi blk dgn nye azrul..
hurmm blk dgn rul smpai kat tangga tu ..dax tu ade lagi..adoy sebok tol lah dax ni.
naik jerk lah tangga tu..aerun dia ckp ape pun aerun x layan tau x..
malas..n rimas lah .sbb dia kuat tpu .sper suruh..
hurmm ni tngh tunggu hafiz dtg nk belajar perdagangan dgn dia

Out Of Bounds:D
11:48 PM