<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, September 16, 2013


aku suka panggil orang syg..tpi aku cuma permain-main kan jerk syg tu..tngok kejam x aku.yeah ini yg aku buat utk dptkan keseronokkan aku..aku rse ni mmg saat yg patut aku buat..biar dorang rase ape yg aku rse..biar lelaki tahu ape yang patut dorang tau..ucapkan sayang dan pergi dari hidup orang tu .....
yeahh itu yg aku nak buat..tpi entah lah ..asal x buat lagi aerun..sbb saat ditinggal tu mmg rse perit sgt..hey aerun bgn lah biarlah dgn sunaimi tu dpt awek lawa..aku ni dah lah gemok ....tpi hidung aku mancung .dari awek dia hidung kembang.hahahhahhah..jahat x aku..mcm aku ade keturunan arab..dia x de...hehehhehhe tngok mate aku warne coklat mmg nampak lah kacukan arab aku..dia takde.....tngok ni lah cre aku pujuk diri aku sendiri...see..hahhh.nmpak x..nk elak dri aku nangis aku kne pujuk diri aku sorg2 sedih x..alaa aerun  kau xyah lah sedih pmpuan tu ade ape jek..aku ni dah lah anak bongsu ..leh dpt ape2 aku nak..aku leh main ubah2 jadi diri aku..aku leh tukar..aku nak ganas boleh ...pmpuan tu xleh..aku ade S4 ..pmpuan tu xde...aku ade nikon ..dia xde..aku ade duit..aku leh shopping pakai kad debit ..dia xleh..aku gemok dia kurus..tpi aku leh bwk scrambler..dia still xleh...aku leh main parkour..n dia xleh..tngokk aku pujuk diri aku mcm tu lah..hhahhhh dh lah aerun xyah lah sedih...ramai orang syg kau kot..tngok daddy slalu ade.tngok kwn2 aerun slalu ade...tngok depan aerun..dia bukan lelaki yg layak jadi suami kau..alaa kau belajar tinggi2 then kau boleh dpt laki kaya..law setakat dia nnt kau pndang sblah mate jerk..kn...tol x aerun..?
haishhh aerun xmo sedih k....

okay dh lepas pujuk diri sndiri aku x sedih.yerk xpe..aku leh dpt lagi baik kan..:)

Out Of Bounds:D
10:15 AM