<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, September 5, 2013


okay smlm mmg penat sgt ..sbb aerun smlm blk sekolah pun hujan2..hurmm okay smlm ape ekk jadi ...kat sekolah..hurmm ..okay smlm aerun xdpt jumpe mr.superman ..aerun suke tngok dia ..bgi aerun dia comel..dia cute....sbb dia nampak lain..okay.lepas tu aerun mcm rse hampa juga lah....lepas tu tau x ape ..hahh ni aerun mse stay back kat sekolah tu..aerun ,syera,harris,yana n ila nk sebok lukis dinding tu..hurmm..okay ..then hujan..so kiteorg planning lah mkn kat mcd..okay ..so hujan2 tu kiteorg redah jerk..k dh redah hujan tpi smpat anbil gmbar..so mse kat mcd tu..aerun amek set lunch .naseb duet ckup..law x kne gi amek duet kat petronas lah jwbnye..so mse aerun kat mcd tu..ade satu group laki ni..muke xlah hensem..just biase jerk..mse aerun amek order tu dorg pndng.then aerun dh amek makanan aerun..mse tu aerun pegang tray taw..so pergi tmpat straw..n then dorg ramai2 kat situ..so aerun ckp lah..boleh tlg amekkan straw x..sbb mse tu xckup tgn..n salah sorg tu senyum n amekkan straw..n mse aerun nk buka pntu utk mkn kat luar tu..aerun suruh kwn aerun dri luar buka kan..tetibe dax tu tlg buka..sbb member aerun tu lmbat sgt tau x..so aerun senyum n ckp thanks jerk..so kat sne ..aerun mkn2 dgn kwn2 aerun..then gi pusat bandar....n mse kat sne kiteorg mcm biase lah kumpul bual2 then mse bas smpai tu aerun naik lah bas dgn yana ..so mse nak naik tu ade dax2 form3 tu..adoy lemas lah tngok dorg ni..dlm bas tu aerun geram tol dgn dia leh pulak pilih sit blkg..plih depan2 dh lah..mals btul nk tngok muke dax2 ni..so aerun ape lgi..duduk sit jauh sikit dri yana n then main hp ..n pasang lgu kuat2..mse turun tu kiteorg terus gi kedai love choice yg dekat blkg kipmart tu..n mse kat situ lah yana beli hadiah utk member class dia farhana.n then dia ade nmpak stu beg ni..dia nak stu beg tu..dia bayar deposit dlu sbb..duit dia x ckup..aerun mse tngok jam tu ade pulak berkenan dgn stu jam superman ni.sbb nampak smart..n purse hello kitty ..tpi time tu duit xde.nk buat ape..so aerun blk lah rumah.n yana ikut sekali Abg al..col tnye  nk kluar x ptg..aerun ckp lah yana ade sekali dia ckpp bwak lah yana..time tu pun yana mcm serabut pakai bju sekolah pulak tu .aerun suruh dia mndi pakai bju aerun..so dia ikut jerk lah..aerun pun sme lepas mndi tu..kiteorg kluar tunggu abg aerun..aerun ckp abg adk nak jam leh x..dia ckp okay..so gi kedai tu n then beli lah jam n purse tu..aerun ingt yg purse tu x pe lah aerun byar..but dia ckp dia nk byar..n mlm pulak aerun ade gitar kelas cm biase...n blk tu aerun n mama mkn luar ..sbb daddy kan outstation..kne lah fhm kan ..lewat mlm pulak aerun gi sri alam dgn Al..sbb nk beli perfume..okay..,,,,



so hari ni punye cter pulak aerun.sbnarnye rehat xckup tau..aerun mcm rse hari ni aerun mesti gi sekolah lmbat..so aerun col abg suruh abg amek ..6.50 .okay mcm biase lah ..aerun mmg tol2 letih smpai kat sekolah aerun jmpe dgn yana .so mse masuk kat surau tu ..mmg rse letih sgt .naseb lah abg dh belikan air n then gule2..okay cun lah mcm ni..mse lepas solat hajat tu aerun bce doa...smpai tertidur..last2 si tina ketuk aerun terus amin doa ..hahahahahaha..mse tu kwn2 aerun gelak jerk..aerun mcm senyum lah sbb aerun ckp letih..yana sengal lah..hahahha.,masuk makmal muke senyum jerk mse tu ..mse time ert pulak bygkan aerun kne stay lib..okay smpai waktu kedua..mse waktu kedua ..ade lah kelas dax form3 ni masuk ..aerun ckp kat member aerun harap mr.superman tu dtg lah.sbb aerun mmg nk tngok dia..tubb tubbb.dia buka pintu wauu ...bgi aerun dia comel sgt..n then dia mcm gurau2 dgn kwn dia..aerun terus keluar ..sbb aerun tau dia xkan perasan aerun ..aeurn gemok mcm ni ..mne lah org nak perasan kan.aeurn terus gi rehat dgn kwn2 aerun..mse time rehat tu aerun asyik pikir jerk..aerun pkir2 nk tngok dia..aerun ajak syera gi..okay dia ckp okay n mse aerun buat2 bce buku kat lib tu..aerun mcm ade tngok dia jap..ea aerun kau ni btul buat kjer gile..syera dh ckp kat aerun..baik aerun ckp jerk kat dia..sbb dia xkan tau sper yg suke kat dia..mse tu aerun mcm entah lah...aerun mse ltak buku..si syera ckp aerun..mcm ni aerun..syera tunggu luar k..so budak tu mcm pndang jap..tpi aerun mse tu mcm diam jerk.sbb aerun nmpak byk pmpuan nk dia..duduk ramai2 pulak tu..hurmm:(..okay amek lah.mse kat kelas tdi aerun duduk dgn isya.n isya cerite lah..n byk bnde yg aerun dpt amek pengajaran k...hurmm isya ckp klu kite ade satu masalah.xsemestinya  smuanya kite ade masalah..cube cri ruang kegembiraan ..so dri situ aerun tau..n tdi aerun blk mcm dlm keadaan x sdarkan diri.aerun jln jerk .n then naik bas..mse dlm bas tu aerun nmpak dax form 3 yg nme dia tuttt. so aerun rimas lah ..aerun buat bodo jerk..aerun nmpak mse faqar naik tu..n then hafiz duduk sblah dax tu..??hurmm aerun mse tu mcm yawww..member aerun pun dia nak amekk..aerun x tau lah ape yg aerun kecewa sgt dgn si faqar ni..owhh yerkk sye sedar saya saper..n dia siapa...saya ni cume lah dax demok yg mengade2 ..n dia pulak lebih matang n ramai pmpuan nak dia...klu lah dia mmg mcm tu knape dlu sebok nk kwn dgn aerun.haiyooo ini budakk..malas lah nak tngok dia ..aerun pasang mp3 buka lagu kuat2 ..mse mcm ni aerun dpt nampak byg2 ..okay x..smuanya x..aerun rse lemas lah cm ni.blk sekolah jerk aerun tutup lagu n then blk.now mama ajak kluar ..tpi aerun letih sgt..tpi lapar..hurmm.terpakse lah kluar...yeahh byk lgi cre utk cri kebahagiaan kan..

Out Of Bounds:D
10:09 PM