<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Monday, September 30, 2013


air mata hujan.....

aerun dh lme xupdate blog ni..so hari ni aerun nak luahkan sesuatu dlm blog ni...aerun rse something aerun jdi org tngh..n aerun mmg rse sgt..n aerun dpt rse yg aerun xdpt stu syg yg ikhlas..btul tak tipu..then aerun rse sgt smua ni mcm ..hurmm...entah lah...aerun berhenti utk syg org..dan jgn dsbbkan sorg aerun balas utk smua....hurmm aerun hilang kata2 ...sekelip mata je Allah leh amek orang2 kita syg btul x...

Out Of Bounds:D
5:53 AM

♥Monday, September 23, 2013


dairyyy


okay hari ni ade lh antara hari2 yang bermakna buat aerun ..sbb aerun hari ni ..menang cakera..okay utk kali yg ke 5...aerun masih pegang title sebagai tempat pertama..n thn ni aerun dh buat pecah rekod sekolah..cakera ..14.4 cm....tpi bgi aerun x ckup jauh lgi tu..sbb org lain boleh buat lgi ..jauh kn.hurmm k lah..hahh nk cter pasal aritu aerun kan gi kem ert...owh yeahh seronok sgt..kat kem..tu walaupun ade mcm2 jdi..hurm  dpt ramai kwn kat sne..ramai ckp aerun comel..hehehehhe terima kasih..ea budak gemok ni comel ker...hurmm..kat sne ade kwn2 aerun nmpak kelibat tau..hurm..n mcm2 lah aerun kwn dgn smua org...hurmm sbnarnye nk ckp aerun kat dlm tmpat tu kan mcm ade byk bilik mcm dom lah jugak ..tpi kiteorg ni satu bilik 4 .or 3 org tau...n kat sne ade byk bilik..aerun ni kire law nk gi toilet kne kluar..so aerun kluar ar..aerun xpakai tudung..sbb smua org perempuan n smua pun xpakai tudung lah..lepas tu tau x ape...ade dax2 mne entah ..xsilap aerun dax2 pj3 kot..dorg layan aerun mcm nk gode..haishhh..aerun mcm ..err..okay fine mmg xnak lah layan.hurmm lgi stu ni hhahh hari ni aerun demam..hurm time2 cm ni lah aerun teringt kat kamil...sbb aerun xde bf ..aerun rindu kat kamil ..aerun ingt aerun syg dia sgt2..tpi hurmm .knape dia bagi aerun smua ni..aerun tau lah dia hensem ..comel...tpi aerun dia ketepikan ..knape..okay aerun ingt lagii ayat dia ..dia ckp dia nak jage perempuan tu n xnak lukekan sikit pun hati perempuan tu..n dia xnak aerun col dia lagi...awak sye ni sper ..awak..sye ni gf awak dlu..knape awk bagi sye harapan kuat sgt dlu..knape awak biar kan saya jatuh hati kat awak..knape? awak sedar x ..kalau lah saya x jatuh hati kat awak..mesti saya xkan kecewa mcm ni..aerun demam ...aerun ...smpai skrg takut nk ade bf..sdangkan aerun ni kaut mnje..aerun kadang2 kuat .tpi sbnarnye aerun lemah tau x ..tau x....aerun nak juga rse kne mnje dgn bf.dia care smua pasal kite...aerun ade abg yg care..tpi aerun nak ade bf yg care..tpi selama ni aerun cme dpt racun ....aerun dh rse lemah sgt..aerun x kuat....arhhh......:'(..

Out Of Bounds:D
8:33 AM

♥Thursday, September 19, 2013


okay hari ni aerun pergi sekolah cm biasa naik abg Al....then tdi  kat sekolah punye aktiviti cm biase lah.sbnarnye aerun ade rse x puas hati dgn si farouk ni..sbb yerk lah. amani ckp kat aerun yg dia kutuk aerun...haishhh manusia x smua perfect..dia kutuk aerun kat dax2 pmpuan gedik tu ..hurmm ..n aerun sound lah si farouk tu..hershh..aerun tdi bawak s4 n then pasang lagu....kire law aerun xnk dgr lagu buka jerk earphone tu.sbb aerun kan pakai tudung..lepas tu..amani ni lain tau skrg..seriess lain..aerun tau lah result aerun n dia jauh beze...dia pandai..tpi aerun nk buktikan jugak..aerun pun pandai..cume aerun malas jerk..aerun tau lah amani tu kaya..aerun xde kesah dgn smua tu...tpi tdi aerun mmg rase lapar sgt..aerun nk kirim dgn dia..dia xnak tlg pun ..padehal kwn aerun yg sorg tu kirim dia nk beli pulak..so mse tu aerun malas nk ckp ape pun dgn dia..aerun pegang buku sejarah mcm bce keyword pun dia ckp lah yg x ok...yoww mse tu aerun mmg ade terase hati lah dgn dia ...k then smpai kat tmpat kantin tu .aerun nmpak dax2 yg bajet cntek tu....aerun tau dorg ade xpuas hati dgn aerun..yoww sbb aerun nmpak mcm sombong.dgn dorg..ea suke hati lahorg nk sombong ke xnk..sbb aerun ..haishhh aerun xske kwn dgn dax2 yg mcm dorg tu..nmpak annoying lah..aerun tau farouk dh ckp something kat dorg..so aerun x tau lah ape dorg ckp..so mse pmpuan tu nk ckp kuat2 ..aerun pasang earphone terus...hahhahah..nmpak x kat situ..lepas aerun jln buat2 x tau jerk.dorg pndang....cm tu.aerun jln mcm buat bodoh jerk..yerk lah mcm org xbersalah..klu korg jln pakai earphone n then buka lgu kuat2 lepas tu ade org sound ..korg dgr ker...ala budak2 tu ....action jerk lebih..lgi pun..aerun sbnarnye tngh pkir stu bnde ..adekah amani ni join dorg? sbb amani ni stu tuisyern tau..tdi aerun mmg dh rse saket sgt kepala..aerun mmg dh pegang kepala aerun...aerun ajak mai gi tndas ..mse tu aerun mungkin mcm dh mamai sgt smpai aerun pengsan kat tangga tu..nafas aerun mcm sesak .mse tu mai yg cemas.....aerun x leh nk rse ape..rse badan ni ringan sgt nk jatuh..lepas tu ...mai suruhturun..aerun xnak..aerun rse better dok kelas kan sbb yerk lah..dok bilik kesihatan mcm2 cerite hntu aerun dgr...lepas tu..aerun ape lgi.naik .mai papah aerun..mse kat tepi tu ..sbb kan dax2 5 sk1 kwn2 aerun jugak tpi dorg ni group lain..nk tlg aerun .mcm kite tngh sesak nafas n then ade org halang ..so aerun mmg terus rebah kat tepi tu.....aerun x tau ape jadi..aerun cume ingt...ade budak2 lalu jerk..lepas tu aerun kne papah bwk turun ejoy tlg..tpi yg aerun geramnye si ayam ni kecoh tol..dh lah bwk turun beg aerun..haishhh..tpi thanks lah jgak nmpak mcm dia care pasal kwn2 kn..yg aerun rse ..mcm terharu jugk mai lah.mai bagus .aerun duduk kat bilik surau bawah tu....aerun mcm dh rehat jap..aerun dh cuci muke aerun terus naik balik atas..maisarah n maizurah mcm  care..amani langsung xde..aerunx tau knape..mcm ade jek aerun punye salah..lepas tu ...seriyess maisarah n maizurah mcm care gile pasal aerun.owh yerk aerun tdi markah seni aerun paling tinggi ..sbb aerun dpt 81....dlm kelas .seni tau..aerun punye lukisan dpt 39/40....


okay ni lah lukisan aerun..ea k lah aerun nk belajar english pulak k.
owh yeahh sbnarnye aerun nk ckp yg aerun sejak 2 menjak ni mcm 
nmpak bukan2 ..mcm perasaan bercmpur dgn pandangan..
kekadang aerun mcm nmpak bnde yg x sepatutnye..mcm smlm aerun mcm nmpak 
ular tau..
YA ALLAH panjangkan lah umur ku...dan elakkanlah dari aku melakukan dosa 
di muka bumimu ini.
lgi stu  aerun sbnarnye x tau ..lah aerun patut ker ckp dgn mama
n daddy yg kepala aerun saket balik.aerun xnk mama n daddy risau..
its okay lah ape2 jadi kat aerun..aerun terime..yg pnting parents aerun x risau mcm dlu.
aerun ingt lagi mse  aerun pengsan..daddy mmg risau sgt ..smpai esknye
daddy amek cuti kje .semate2 ..nk hntar aerun masuk hospital specialist puteri 
kat jb sne.hurm ingt x dlm blog aerunyg thn 2011 tu..hurmmkan..
klu yg bce mmg tau lah cerite2 tu..hurmm..ape ekk 
lgi..hah .mse tu jugak lah yg aerun ingt..aerun pakai kamera cikat yg rosak tu..n niat hati ..
nk nikon.alhamdulillah daddy bgi nikon..dh..
hurm..aerun xnak bgi tau ape2 dgn daddy n mama..biar aerun yg tanggung..aerun 
dlu sbnarnye tekanan darah rendah..darah rendah ni xde ape sgt .lah..
tpi mmg yg aerun kne dlu teruk sgt..lepas kesan hentakkan kepala aerun tu..darah aerun 
jadi x normal..jdi 60 lebih..bygkan lah mcm mne mse tu..
hurmm..ea stop lah cter lme..start cerite bru...aerun tdi ..mlm gi kelas gitar..
aerun ajak abg..hurmm..biase lah..so minx dgn abg biskut yogood.tu.sdap sgt tau..
hurmm thanks abg.n abg belikan kek..aerun suke kek..tpi aerun gemok..ehh ni hahh aerun nk ckp aerun
dh baik dgn faqar..aerun takut jdi ape2 kat diri aerun..aerun minx maaf dlu...
so aerun pun minx maaf dlu kat faqar..:)

Out Of Bounds:D
9:46 AM

♥Tuesday, September 17, 2013


so yeahh..hurmm aerun tdi duduk kelasnye si hamsyah ..budak junior yg aerun minat..kat situ ade byk gmbar..tau x aerun mcm nk rembat jerk rse..dia punye ..gmbar tu..tpi amani ckp x baik..lah..dh aerun pulang balik..sedih tol..n tdi aerun bwk kat sekolah botol air hello kitty tu comel sgt..aerun suke ..series suke sgt...haish aerun....tau x aerun bile dh set up kan sesuatu tu aerun suke maksudnye aerun akan dptkan smua yg berkaitan dgn bnde tu..see itu lah saye aerun heyrun....mmg dh byk bnde aerun dpt..contohnye..purse,jam,phone case..earphone..pillow..lip balm..mirror..pen.note book..pencil case.body butter...tissue..mmg smua aerun dh ade ..byk lah...jugak..haishh obses punye pasal.aerun x tau lah..aerun skrg mmg mudah marah org tau..hurshhh senang jerk kne tengking..ershh..n sbnarnye aerun mcm marah tau kat rafi..tpi dia dh pjuk .okay sikit lah..hurmm..aerun sbnarnye still fobia.tpi aerun nak manje2 jugak..hurmm.....
..entahlah aerun...owh yeahh ..aerun tdi pergi birthday anak saudara abg al..hurmm..family mcm kecoh..best tau.n then family dia suke dgn aerun..dia ckp muke aerun xmcm dax melayu....hahhahah.mmg lah..tpi sbnarnye aerun ade nampak lah jugak mcm budak melayu..sbb kulit aerun x putih sgt..putih pun biase jerk..:)..dorg ckp kat al.yg aerun ni mcm arab.hahahhahaa.yerklahdarah arab..sbb tu nme aerun pun ala arab..hahahhahaa..entah anak kutip mane daddy n mama kutip ni kat negara arab sne dlu..hhehhehe.its okay sper pun aerun yg pnting..mama n daddy syg aerun kan..

Out Of Bounds:D
10:57 AM


aerun hari ni happy sgt.dh lah dpt senyuman manis dri superman n then tau x ape....tdi aerun buka fb n dpt tag dri ..seseorang lelaki kwn aerun.dia minat kat aerun..tpi aerun dh ckp ape yg aerun rse.maaf.dia buat ni utk aerun nme dia rizki...rizki thanks sgt...saya hargai awak....


Out Of Bounds:D
10:54 AM