<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, August 6, 2013


wishes...

 

hurmm...aerun ingt nk buat wishes ni lah n tulis setiap permintaan aerun.......
:)....

hurmm nk tau x ape..single salah taken salah..adoy ..semua salah..
haishhh aerun pun xtau.pening lah kepala cm ni..rse cm nk patah2 kan semua sim jerkk kan senang..
aku patah kan semua laki yang berharap kat aku..arhhh ape ni aerun..aku xmintak dorg punye hati kat aku..aku x minta aku.syg kau lah wan..aku syg kau sgt2..tpi kau x fhm..arghhhh.laki yg aku nak..aku xdpt..tpi lelaki lain yang aku dpt..aku sedar aku salah..tpi kau x pernah fhm.. aku mmg nak kau pujuk sbb aku mnje dgn kau..tpi kau x fhm....susah sgt ker nk fhm dgn aku ni...hahhhhhhhhhhhhhhhh

sem
 

aku  xfhm lah bile aku perlukan dorg smua dorg xde..knape
sbb dorg syg aku palsu..semua tpu..
smua penipu..
....syg x bermakne..
cinta palsu.......tau x palsu palsu..palsu.....palsu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tdi arie contact member aerun yg dlu pengk ..
rindu sgt kat dia .. n then aerun tngok video chomel byk kali..
hurmm...n tdi chat dgn boy...boy pun pengk juga..
aerun tahan iman kau..ni smua salah...harap kau x terjebak lagi..
aku seperti tertarik utk ...buat smua ni blk..
aku tertarik dgn smua bnde yg salah aku buat dlu..
..aerun ..kau sdar x ..yg ni semua salah....
tpi bile aku tnye kat benak hati aku sndiri..ini yg aku nak..
dri tdi  aku asyik bertekak dgn abg aku..dia marah aku pasang lampu putih..ni ..
dia ckp aku kne lukimia..aku x cye ,,aku x kne ..
aku xkne lukimia..abg fhm x ..adk x sakit..
adk okay...pliss fhmm....lah...
aku asyik gaduh2 n gaduh.. jekr...hahh abg pliss lah fhmmadk dh letih okay..
abg asyik cri salah adk..sdangkan bnde kecil pun abg cri point...
penat aku beralah..mama asyik menangkan abg jerk...letih lah cm ni..letih sgt tau x..
 ..
aku tahu thn ni aku akan raya sorg2 lagi..maksud nye tnpe org yg syg aku n 
layan karenah n dgr cerite budak ni..so tdi aku x tau ape..aku cube baik2 dgn wan 
tpi wan buat aku maken nk nanges....aku col faqar..faqar 
xangkat..aku pun xfhm..aku xnk .minx kat AL .sbb aku tau AL..
nnt xkan bgi aku bwk moto..
so awal2 aku xleh..
k then aku tetibe col irfan..aku ckp dgn dia..awk xde gf kan..
dia ckp xde..k .then aku x tau ape yg aku mengarut ni..
aku ckp dgn dia aku minx stu permintaan leh x..
dia tnye ape..aku ckp aku nk dia jdi bf aku selama 3 hari..yaww.
ea aerun kau ni knape...desperate sgt ape...wey aerun sdar x ayat kau ni..
eaa ketuk kepale aku jap..eaa aerun kau mimpi ker ape ni....aku punye lamunan mcm terhenti bila 
dia ckp okay..
semua ayat2 bodoh aku kluar..dlm otak aku ni..
aku  xtau knape..okay 3 hari ni jerk..maksud nye raya kali ni aku 
xlah sorg2 ..xde lah cerite bnde2 sorg2 depan anak patung lagi..
aku xde lah ckp dgn nate book aku sorg..
kan??
btul x..so aku rse...xpe lah..aku akan syg dia utk 3 hari..so kire nye 
selama 3 hari ni aku taken..aku tau aku selalu buat bnde bodoh tpi 
bnde2 bodoh ni jugak yg org lain x pernah buat.n rse..
btul x? kan2...haishh aerun its okay org nk ckp ape..
yg pnting kau senyum k..tau2 xmo nangis yerkk aerun..



 

Out Of Bounds:D
12:23 PM