<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, August 20, 2013


saya crush awak #mrsuperhero

okay nak bgi tau .smlm stu mlm x tdur...so pgi2 tu aerun mmg lah letih just pasang hp..buka lagu jerk..bgi x ngantok..aerun mndi awal sgt pukul 5.00 tau..aerun buat breakfast sendiri ..n tdi aerun minum tea apple mama buat.sdap sgt..aerun mmg suke sgt tea..sbb bile minum boleh buat aerun mcm senyum jerk..n okay. tdi mse naik bas..kan aerun nk dok sblah yana ..tpi nmpak faqar kat sblah.so aerun pun terus duduk buat x tau lah.yana tunjuk suruh tngok sne..aerun xnak...aerun buat bodoh jerk...sbb itu yg dia nak kan...n tau x ...aerun mcm biase lah dgn yana jerk,lepas tu mse kat sekolah ..aerun nak naik kelas tu aerun nampak azrul..aerun pnggil dia si tembam..owhh yerk mse tu jugak jun kelas srt pnggil n tnye aerun kapel dgn salleh ker.yg aerun buat fake relay tu..hehehhehe mne ade..xde lah..badan aerun ni saket x hilang lagi tau x..n kne masuk lib pulak..dh lib tu sejuk berair hdung aerun..n hah tdi mse  rehat ...aerun dri bilik ert tau.n nmpak yana n tina..aerun amek borang kfch tu...aerun ,isya,yana,,tina amek..tpi x amek kan amani..sbb dh penuh..so dorg pun ckp xpe lah amani fhm kot..n then gi lah kantin..aerun mse tu nk beli icelemon tea,time tu aerun dgnyana..tetibe ade dax laki ni beri salam..aerun selalu jwb soalan..tpi aerun mse tu tngok mmg dia beri salam kat aerun..aerun mcm tunduk jap..yana pun cover2 aerun..n dax tu senyum dlm hati aerun ckp dax ni dh knape....haiiyoooo......n minum jerk lah cm biase...n aerun n dax2 ni jln lah sme2 masuk kelas ...masing2...mse masuk tu aerun buat aktivit aerun lah pasang lagu ,,dgr kat earphone.n then aerun tngok amani dh ..:(..so aerun rse pasal tu lah..pasal kfch ..okay aerun pujuk2 dia.sbb dia ingt kiteorg xingt dia.mne ade.kiteorg ingt lah..cme .dh penuh....aerun sbnarnye mmg nak sgt pergi..last2 aerun buat keputusan sndiri..aerun ckp amek lah borg aku..its okay aku x gi pun xpe...nnt aku bukannye dtg hari sbtu..okay..aerun rse tu jerk kot cre..n then cikgu gnti tau .mse aerun bual2 dgn amani n isya tu aerun pandang depan menghadap tingkap..faqar lah..aerun terus pndg tmpat lain..mungkin dia xnmpak kot..so buat kje math smbil dgr lgu.. last2 aerun tetidur..sbb letih sgt...badan ni..amani mse blk dia kjut aerun...owhh masa blk pulak aerun jumpe super hero aerun ....dia comel sgt dgn beg billabong..ea muke dia comey n then dia..mmg x tau nak ckp ape..saya aerun heyrun crush awak mr.superhero tau x...aerun ckp dgn member aerun syeryl...tlg ckp kat dia ..sye crush kat dia..entah lah tngok muke dia .mcm ..:)...warhhh mmg  seronok sgt tngok muke dia...n aerun  pusing blkg tngok ade pulak pompuan yg form 3 tu ..adoy dax ni yg tegile kan faqar tu ..haiyoo..nk ape lgi lah..semak lah jangan tayang muke kat sini..heheheheheh.sedap jerk aerun ckp..sbb aerun ckp dlm hati..hurmm...stu bnde aerun sbnarnye sblum spm ..aerun nk ckp kat dia aerun minat dia.....warhhhh aerun kne buat kje giler lagi ker ..mcm dlu hafiz tu .tpi aerun mmg ske crush only...eaa hahhh..aerun nk tdur ni .bye2

Out Of Bounds:D
11:16 PM