<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, August 20, 2013


okay hari ni aerun tdur jerk memanjang..teruk tol kan aerun ni..kuat tdur..n then tau x ape..tdi bgn .daddy kacau..hehehhehe..daddy ni tol lah..i now you are my super daddy....tdi mse daddy kluar kirim dgn daddy coke.....n then aerun tdi buat lah aktiviti mcm biase..n aerun tngok cerite pukul 7.00 tu ape ekk tajuk tu cinta jannah..x silap aerun lah kn..okay stu bnde aerun asyik pkir jerk pasal cerite tu ade lah..agak2 one day bile aerun kawen n tngh pregnant...husband aerun tinggalkan aerun mcm mne?no lah ..aerun dh byk kali tngok cerite...x lah knape jadi laki jahat sgt...mungkin aerun akan ckp mcm ni..dh lah isteri tu bekorban utk suami..lepas tu ...nk bby nye suami tu lagi..n then dia tinggalkan.okay tu lah yg aerun takot sgt....hurmm..mmg x lah hndaknye..aerun mcm fobia ..fobia utk jadi setie..fobia utk jadi sweet .....sbb aerun dh rse saketnye hati ni bile kite ditinggalkan...kita dipergunakan..n paling menyakitkan kite dihina...hai kaum adam.....mungkin dsbbkan beberapa laki buat aku rase lelaki sme ..biarlah dorg ckp ..untungnya dpt awk ni..tpi sbnarnye itulah racun..sbb xde lagi untung tu buat aerun.bile kite buka hati kite agar seseorang tu memiliki hati kita..namun madu x lame..sbb sepah tu akan dibuang juga..yerk aku sedar semua tu..dan aku rasekan biar aku yg menafikan biar aku hanya menyatakan suka ..tpi aku xkan katekan sejujur hati aku..hanya sebagai kwn dpt aku ucapkan tpi utk lebih dri itu ..aku undur diri dlu...aku dh rse saket nye dn biar aku yg tanggung ...aku biarkan sajew hati ini berdarah tnpe dirawat..mungkin aku hnya mampu menutup garis2 luka dengan plaster namun aku x mampu biarkan orang lain merawat..kerana aku xnak hati aku sembuh dan terluka lagi..biar lah aku yang menutupnya..agar tiada orang yang mengetahui betapa dalamnya luka itu..biarlah tiada yang mampu mendekati...itu lah yang cuba aku terangkan.....

Out Of Bounds:D
10:47 AM