<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

‚ô•Friday, August 30, 2013


skrg dh pkul 1.41am.n aerun rse ape yg aerun study xleh masuk.sbb dh ngantok sgt ni ..aerun dh set up kan jam ...pukul 3.00 .so kne bgn lah jap lgi..rsenye nk tukar lah pkul 4.00 lah..hurmm snang sikit...k aerun masuk kan smua gmbar yg ade kat nikon ni k..
 






























okay ni gmbar dlm nikon mase kat rumah aerun..just snap time boring
 so ni pulak pic mse sbtu minggu lepas gi lawatan 
#KFCH














































































































okay let me introduce she is friend ainaa from sri alam school..
she is photo grafer same like me....






























 okay ni gmbar hari tu..yg ni pulak pic mse
 dgn adik sedare kesayangan aerun ayiett..
superhero kecik aerun ni



 okay ni sbnarnye pic daddy n sepupu dia..sepupu rapat dia dlu..




 so rumah hijau tu lah rumah aerun utk pengenalan kpd follower yg bru buka..



 meje make up aerun simple jerk kan..
 okay ayiet tngh main conteng2 comel sgt mse dia mintak kapur tu
aerun x kesah pun dia buat mcm tu..sbb aerun syg dia sgt2
 tngok dia comel sgt kan..
 jam putih dia tu ..


 yg bju purple tu abg ayiet..tu danial..danial tu form 1


 tngok mnje btul .dh smpai rumah dia time ni



 cubit juga pp dia ni






 so ni mama ayiet ..cik ayu.
n tu adk ayiet yg kecik




 so smlm petang aerun gi kat atas..aerun amek gmbar tmpt kenangan 
aerun n airina..




 tpi syg tmpat ni..tmpat ni la yg aerun rindu sbb kat sini dlu aerun pernah duduk 
dgn fakhri..mse tu ..kiteorg buat2 buka motor ni.main2..tu cume
buku lame kan


sbnarnye aerun dlu dgn airina slalu ikut jln ni n tembus ke 
satu kawasan .n kat situ lah aerun buat perjanjian dgn dia..
tpi sayang skrg ni pembinaan rumah sedang dijalan kan..dan tmpat terhapus mcm tu 
jerk :'(..sedih kan..



 ayiet kene buli dgn adik dia.. tpi masih senyum lagi




ni jam tgn dorg..

Out Of Bounds:D
10:42 AM