<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Saturday, August 3, 2013


masalah


okay,aku pun ade masalah juga..sbnarnye hari ni abg aku dh blk..aku sbnarnye rase bahagia sgt aku rse seronok sgt bila abg aku blk..aku syg sgt kat abg aku ni sorg jerk...walaupun kekadang kite org ade masalah..tpi klu minx duet dgn abg aku..abg aku akan bgi ..tpi bergantung dgn ape yg aku nk beli tu..tpi kekadang aku rse sedih juga mcm tdi..kiteorg ade mkn mlm keluarga okay mkn mlm keluarga tdi abg ckp dgn mama pasal result dia yg hebat..dia dpt markah kedua tertinggi dlm kelas dia..so aerun mmg mcm respect sgt dgn abg tu..sbb abg minat math...sgt2 bgi aerun dia hebat....series dia hebat..tpi dri tdi mama n daddy mcm ade bezaa2 kan kiteorg aerun tau lah aerun xpndai mane..okay aerun mmg x minat subjek menghafal atau ape2 pun..aerun lebih minat design ...tpi entahlah  ..mama beze2 kan kiteorg mama n daddy xleh buat aerun mcm ni.aerun tau aerun xde adk ..aerun seperti helga  dlm cerite arnold...yg punyai kakak..n selalu dibandingkan.itu yg buat aerun kekadang rse sedih sikit..hurmmm yerk lahh mlm ni nk kluar jap dgn AL...then study lah jwbnye.

Out Of Bounds:D
4:47 AM