<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Thursday, August 15, 2013


madu kau amek sepah kau buang..

yeahh jujur aku sayang kau ..jujur kau lah lelaki terakhir paling aku syg..kau lah lelaki yg aku setia..kau lah lelaki yg aku harap..kau lelaki yang dlu banggakan...kau lah lelaki yang buat aku rase diri aku dihargai.aku penat utk palsukan smuanye aku penat utk palsukan yg aku nangis utk kau ...aku penat utk ckp yg aku syg kau ..tpi kau x fhm..aku kat sini setie aku ..cube jadi perempuan yg sombong dgn org lain .smpai org ckp aku ni sombong..walhall aku setie..aku xlayan laki mcm ape kau nak..aku xnak hilang syg kau ..tpi lepas stu hari ni aku dh mmg rse ini lah keputusan aku...inilah jln terbaik aku pilih..thanks utk kwn2 aku ..thanks utk org2 yg syg aku..org2 yg kuat kan aku...aku tau mama syg kau ..tpi aku xnk ckp dgn mama ape kau buat..aku xnak mama tau..smpai skrg mama syg kau...n anggap kau mcm anak dia...aku letih aku bosan ..lepas kite putus semuanya bgi aku berakhir..yess berakhirrrrrrrr..sgt berakhir....aku dh rse smuanye gelap walaupun ade yg menemani ..namun aku hilang stu kekuatan..smpai skrg aku x mampu cri kekuatan tu..tpi aku cme mampu berdiri tanpa rapuh.aku bgn dgn dua belah kaki aku..walaupun terkadang aku tau aku akan jatuh.bile2 mase..namun aku x pernah goyang......aku cume berharap aku dpt blk angin kekuatan .....yg mne pernah aku dpt ..yg mne aku pernah rasai..namun semuanye berubah..sedangkan kau bahagia dgn perempuan lain..kau boleh habes kan segalanye utk perempuan lain tpi aku..aku xminx duet aku x minx ape..aku minx kasih syg kau yg ikhlas..jujur aku ckp aku mmg nak harapkan stu hubungan yg indah ..aku mmg nak smua tu..aku nak pasangan aku belikan hadiah utk aku  n aku belikan dia hadiah..hang out together..family dia accept aku n family aku accept dia...aku nak..aku nak kite kluar sme2..aku nak kite pakai bju couple...tpi x...smuanye x pernah berlaku ..aku nak sgt org yg aku syg suap aku..layan aku ..layan karenah aku yg kebudakkan ni..terime aku ape adanya...bukannye hina aku..aku sedar aku gemok..aku sedar aku x secantik perempuan lain ..tpi aku nak kau tau aku bahagia jadi diri aku..tpi kau x..kau ckp aku.....klu kau xleh terime aku ni gemok...knape kau nk aku.knape kau mainkan perasaan aku ..kau sedar x ..hati perempuan yg kau mainkan ni..adelah perempuan yg betul syg n cinta kau...perempuan yg setie kat kau....tapi ape kau x perasan..kau biarkan aku bile aku nangis..okay laki jenis ape kau ni...aku mmg tau aku xkan dpt semua ni dri kau..tpi bile one day aku pakai bju hitam n then aku jmpe kan aku azrul pakai bju hitam..aku tau aku xperlukan semua tu dri seorang pasangan lelaki yg selalu lukakan hati aku..aku boleh dptkan dri kwn2 yg syg aku..n bile one day kwn aku suapkan aku coklat ..aku nangis ..sbb ape ..sbb org yg aku nak  ade lah kau tpi org lain..sbb tu aku rse kwn aku lebih syg kan aku...dan bile tu juga aku start buang manje aku kat kau..aku lupekan segalanya ..aku tau manje aku dah xde nilai kat kau....aku cume manje dgn org yg layan karenah aku ....aku rse bersyukur sgt mse aku kenal wan..sbb aku tau dia kwn yg slalu ade utk aku..aku tau ...bile aku sedih bile aku perlukan stu perlukan org yg syg aku dia akan ade..dan dia akan hargai aku......aku dah xperlukan kau lagi aku cume harap kau pergi.......,,dan bile aku belajar utk memaafkan org ..aku rse perit sgt..aku rse semuanye luka mcm duri yg byk aku buang..dan skrg aku x mampu utk syg org ..aku xmampu utk setie aku x mampu...aku lemah sgt..aku lemah..aku hanya mampu berdiri..dan bila satu peluru tembakan dilepaskan kedada aku...aku rebah...rebah dgn darah dan tangisan......aku x harap kau sedar.sbb aku tau kau hanyut .biarkan aku pergi............dari aku termakan racun.racun dgn kata2 manis mu...dah xde erti lagi..biarkan aku berlalu ..biarkan aku cari kebahagiaan aku dan pergi sabagai aerun dan bukan nurkhairunnisa..aku cuba terimbas dgn ayat2 faqar..aku terimbas ..ttg parents n ALLAH..yekr betul..selama aku rebah..mama n daddy yg ade..aku mmg syg parents aku n aku sanggup berkorban utk dorg..Aku cuba dekatkan diri aku dgn Allah..mmg aku dpt ketenangan itu..tpi aku cume sesali dgn dia..diaa dan diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

Out Of Bounds:D
1:03 PM