<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7508701811609713886\x26blogName\x3daeRunheyRun\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aerunheyrun.blogspot.com/\x26vt\x3d3138058247643700352', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6035547611738480329&blogName=JEX.+%3BD&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Findex.html&searchRoot=http%3A%2F%2Fjexunited.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>

♥Tuesday, August 13, 2013


kenapa mesti x layakk?

seperti ayat ni..okay tahu x ape..aku ni dh bosan dgn ayat x layak...okay aku x tau lah knape..tpi...arwah pun pernah gune ayat x layak..sampai kan tdi aku terjumpe dan terimbas ape yg jadi mase darjah 5 ..okay aku start cter biase lah hari ni pgi2 aku kne kjut dgn abg ..sbb abg suruh beli selipar dia kat dh siap2 then hujan..so mcm letihnye rse..okay on9 jap..abg aerun dh nk blk melaka..aerun ckp nnt suruh .daddy singgah lah..dia ckp tunggu lah hujan tu berhenti.mse on9..AL pun on9 so chat kejap n then aerun ckp lah aerun nk siap nk gi #lovechoice so dia ckp dia nk ikut..mcm xnk lah menyusahkan dia ..sbb aerun pun leh jln kaki..motor pun ade leh gi..kejap jerk kot..so dia nk ikut sgt..okay dia ikut..dia ckp dia rindu aerun sgt2..okay jap btul ker ni?cm x cye pun ade jugak..so kat sne aerun ape lgi belilah brg2 abg...hurmm sempat jugak tngok gelang n cincin.okay dh tngok mestilah beli..aerun x tau knape tpi aerun dh mcm obses dgn bnde2 ni byk gelang aerun smpai bekas tmpat letak gelang x cukup..so aerun ape lgi..aerun buat bekas tu yg bru lah..mcm nmpak okay sikit..n mse Al hntar blk dia tnye dh breakfast belum..belum lah..malas nk breakfast .padehal nk breakfast cm mne abg dh suruh gerak..haiyoo..n then ..tdi mse salam abg.abg bgi duet raya rm5..aerun ckp lah thanks..n dia tdi kiss mama..aerun ckp ,,abg adik nk kne mokiss...heheheheh.dia ckp adk muchuk x mndi lagi..baik sikit..dh mndi kot..hahahhaha.ape lah abg ni..hurmm kerete daddy dh kluar ...aerun suruh mama keluarkan kerete mama pulak.sbb aerun nk cuci simen depan rumah tu...dh lme x cuci...sbb adk2 aerun(anakkucing) yg kecik ni suke main kat simen tu..okay tngh cuci dax2 dtg raya..yg mengherankan tu ..dax2 tu dh besar kot..mcm dax2 tingkatan ..aiyoo ini budak..law raya rumah kwn2 tu xpe lah...aerun ckp bgi duet raya jerk leh x?sbb aerun malas nk kasi dorg masuk..dorg raya pun nk duet jerk kan...hurmm lepas ni komfirm maken hilang smgt raya .nak2 yg layan tetamu budak mcm aerun kan..ea lupe pulak ape ekk.hahh ni..lepas kemas terus tdur..bgn2 jerk ea lapar lah..patutlah belum mkn..k gi goreng nudget jap..mse goreng tu daddy ckp gorengkan utk adk2 awk tu..sian dorg lapar..patutnye daddy ni belilah frieskies..ni x..dax2 tu makn nudget lah ..hotdog lah..ayam lah..adoyy..okay .buat rutin mcm biase..smpai mlm aerun mndi jap ..then solat smua ..hah ni aerun buat bekas tmpat letak gelang mcm double kan jerk..sbb byk sgt gelang tu...k lepas tu jerk tau x ape..aerun turun bwah main wechat dgn kamil..op yerk lepas basuh bju bru main wechat...hurmm..aerun tnye kamil..dia ni knape ngade2 sgt.dia ckp biar lah..haishh ..syg awk lah muchukk..geram sgt dgn awk tu..tau x..okay lepas tu tdi aerun ingt nk ajak wan gi shisha..addict kot...so wan dh on..tetibe mama pulak x bgi kluar...bnde yg buat aerun suke kwn dgn wan ..ade lah ..wan ni bile aku susah aku sedih..aku mcm mne sekali pun dia akan ade.sebagai kwn aku,...n dia seorang kwn yg memahami..n stu bnde dia xmcm org lain yg boleh jatuh hati kat aku.yeahh itu yg menarik dri sebagai kwn aku..law aku nangis nnt dia akan tnye aku ok or x..n buat perangai gile sme2 ...hurmm..n mse aku nk buat rntai tdi aku jmpe kotak kecik ..yg aku pernah beli dlm tu ade sebelah bntuk hati..aku ingt blk mse dlu aku minat kat sorg mamat ni .dia lah lelaki pertama yg aku tergile-gilekan sgt..aku cube jadi yg ckup baik utk dia..tpi dia pandang aku sebelah mate jerk..aku ingt aku beli rntai couple tu 1 set n keychain couple budak kecik stu set..lepas tu tau x ape...mse brg2 yg aku order dgn kwn aku tu smpai..hah ni..aku tunjuk kat adib hilmi tu..aku tunjuk kat dia dia ckp ade dua..kau bgi lah stu..aku mule2 mcm xnk bgitau..okay last2 aku ngalah aku ka jugak.mse tu muke dia senyum habes tau x..n dia terus sangkut kat beg dia..aku ingt lagi..yg keychain tu bntuk babylove ..hurmm..mmg aku ingt sgt..n aku dlm hati nk bgi dia rntai love tu sblah..tpi aku rse blum msenye. sbb mse dia kwn dgn harry dlu..harry hasut dia ke ape..aku xingt..tpi yg pnting harry panggil aku dax gemok..hurmm yerk lah sye gemok..:'( mse tu nk nangis jerk rse...tau x....hurmm xde spe backup..sbb kwn aku dlu mimi pun kelas b...aku pulak kelas a...ea bile teringt blk..ade hari tu..aku gaduh2 dgn harry ..smpai aku nangis..aku lari gi toilet..hairy kejar aku..tpi dia x masuk toilet..n kwn aku dila yg pujuk..tpi now hubungan kiteorg smuanye x baik..lah....yg aku ingt mse lepas doa tu hairy ckp dia minx maaf kat aku....mse tu aku mmg xnk maaf kan dia..smpai skrg bile tngok muke dia kat sekolah aku mcm saket hati ...geram jerk .so blk pade love tu...sbnarnye love yg sblah lagi patutnye kat aku..tpi dh karat..mcm aku jugak.hati aku dh xde nye nk setia mcm dlu..dh xdenye memahami mcm dlu sbb tu dh karat..aku buang..n yg warne hitam tu still elok lagi..bile disambung ayat tu *you are the key to my heart* okay ..xper lah aku xbgi .biarlah cerite aku tuh.bile ingt blk..mcm smlm jerk bnde tu jdi..hahahahahha..gelak sorg2...kan..eaa blk pade ape yg jdi ni...hurmmaku dh siapkan gelang..aku buat gelang n rantai sendri..jumpe beads byk sgt..so buat lah gelang..hurmm ..okay n aku tau korg mesti pelik knape x upload pic raya..gmbar kat dlm nikon..so mcm malas lah nk amek..ni pun pic sikit jerk aerun dpt upload..sbb thn ni mmg xbyk bergambar lah..series..raye thn ni lain sikit..
 she is my #mommy n he is my #daddy









 haiiyoo sye anak daddy


 tngok daddy sebok main candy crush..mane mama x bising
 so ni lah keluarga aerun...






 okay tngok aerun buat yg ni okayx?
 sbnarnye ade stu cincin aerun yg hilang..ade stu ni ..aerun x tau lah cm 
mne leh hilang..law x jmpe kne beli balik lah..tdi aerun beli cincin yg 
loveyou tu lah

 ubermen bru..beli..mmg dh lme kot x pakai perfume tu

 tngok dax ni dh kemaruk barbican..






 ni lah half love to ..patutnye ade kat adib..tpi x pelah dh xpnting.
dh xde makne syg rindu setia..cinta bagai
 kotak ni lah yg aerun jmpe


okay yg coklat tu gelang smlm..yg bntuk moustache n love tu bru beli tdi..








Out Of Bounds:D
12:08 PM